Дариткова: Манолова обича да се прави на жертва

Сменила си е адресната регистрация преди 6 месеца
Обновена: 5 сеп 2019 10:08 | 5 сеп 2019 10:08,
126
Дариткова: Манолова обича да се прави на жертва
Снимка: архив "Булфото"

"Мая Манолова обича да се прави на жертва на статуквото. Нейното намерение да се кандидатира за кмет на София е било замислено, защото преди 6 месеца е трябвало да си смени адресната регистрация, за да изпълни условията на закона", това заяви председателя на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова, съобщава bTV.

Още по темата

ДБГ не ще Фандъкова: Държи 12 г. София във фризера!

Дариткова обясни, че е очаквала кандидатурата на Манолова. Според нея кандидатът за кмет на Столична община има сериозна политическа биография и е възродила институцията на омбудсмана.

"Надявам се тя да бъде толкова практически дейна и полезна, ако софиянци я изберат. Винаги сме били коректни към нея и сме и давали възможност да представи инициативите си", допълни Дариткова.

След  речта на президента Румен Радев в началото на политическия сезон, Дариткова подчерта, че диалогът между институциите трябва да е градивен и да не руши отношенията. Според нея Радев винаги е поставял разделителна линия между настоящото управление, въпреки че оценката на международните институции е друга.

Дариткова смята, че президентът трябва да се възползва по-често от правото си да присъства в Народното събрание.

По думите на председателя на ГЕРБ харченето на пари от бюджета и излишъка е напълно прозрачно. Тя обясни, че предстои да бъде приет новия бюджет в рамките на всички законови норми.

Дариткова изтъкна, че добрата работа на някои агенции осигурява по-голяма събираемост и излишък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама тая и на фризъор да отиде ако я пуснат вечер ще бяга народа от нея...
75
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко защо се огражда само с лелки няма ли мъже в тая партия или започна да ни плаши вече и с плашила ?
74
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Леле тая стреля с поглед....такава злоба ,такива хора са каци без дъно ,нямат насита !
73
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АМА ТИ ДРУГАРКО НЕ САМО ИЗГЛЕЖДАШ ЗЛЕ А И МНОГО ЗЛЕ ЗВУЧИШ ,ТОЧНО КАТО ПАЛКА НА БАРАБАН ИЛИ ПО-ТОЧНО ПАПАГАЛ БЕЗ МНЕНИЕ !
72
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само една разделителна линия?Много и здрави граници трябва да има! Граница значи култура. Аз не виждам как един порядъчен човек би оцелял, ако не постави граница, за да се съхрани.
71
2
 
20
 
! Отговори
Цецооу преди 4 години
Бисквиткова, Манолова е била длъжна да си смени адр. регистрация като става омбудсман. Ама ти откъде ще знаеш?
70
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До67. Като се решава в НС. Да не имитира 4 години , че ще я махне. Всички знаем , че е взето решение от БСП 2000г в НС.Освен това не са всички апартаменти с открита инсталация. И никой купувач на усруга не се интересува от фирмената загуба. Има си уреди . Така е в ЕС. Не сме в Москва.
69
19
 
4
 
! Отговори
Боко преди 4 години
Тази тетка е от Смолян и си гласува там!Кюстендилска иска да управлява столицата!Майче,не ставаш душо!
68
2
 
21
 
! Отговори
до Коко преди 4 години
Тази тетка е от ГЕРБ.
67
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя ротвайлер ако те захапе,пускане няма.Абе,Дариткова,това не е кокал,а просто избори.Ще ги спечели този,който се е наа.ал по-малко.
66
7
 
4
 
! Отговори
до 60 преди 4 години
Не е работа на Манолова да маха или не сградната инсталация. Тези неща се приемат в парламента. Освен това, това е технологично отделена топлина, която обаче се определя субективно като процент, който се изважда от общото потребление. И да, трябва да я има. Нашият блок като се правеше подписка за отказване от парното, точно такива, които не ползват радиатори бяха против ? Случайност, кражби или големи тръби отдаващи много енергия в тях.
65
2
 
11
 
! Отговори
от щаба на ГЕРБ преди 4 години
Нашиту ришение е да биеме Мая Манолова и да спичелиме пубеда у София
64
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Манолова обича $$$$$$$$ от Изтока вожда и е от там А ??????? ако падне и него като бонус.
63
2
 
15
 
! Отговори
Коко преди 4 години
Тази тетка откъде е, знае ли някой?
62
4
 
3
 
! Отговори
Гербер-литератор преди 4 години
Това е неИното рИшение за цялото време, като омбудсман.
61
1
 
6
 
! Отговори
Чавдар Михов преди 4 години
"По думите на председателя на ГЕРБ харченето на пари от бюджета и излишъка е напълно прозрачно. Тя обясни, че предстои да бъде приет новия бюджет в рамките на всички законови норми." Имаме новина - Дариткова е станала председател на ГЕРБ, а авторът на статията си подритва трудовата книжка. :)
60
2
 
23
 
! Отговори
До 57 преди 4 години
Говориш глупости.Манолова се опита да се пребори и за сградната инсталация,но гербавите послушници от съда не приеха исканията и.Как иначе ще ви дерат кожите и с тази такса.Топлофикация е подопечна на общината.Питай Фъндъкова защо не махна такса сградна инсталация.
59
20
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ УЧИТЕЛКИ преди 4 години
Манолова няма уважение в София. Тя не премахна сградната инсталация. А като верен лакей на Москва я остави. Така било в Москва , така трябва да бъде и в София. Това е неИното рИшение за цялото време, като омбудсман.Данчето Фандъкова премахна сградната инсталация ама Манолова пак я върна. Така било в Москва.
58
21
 
1
 
! Отговори
ГЕРБ ВИШИСТИ преди 4 години
Манолова няма уважение в София. Тя не премахна сградната инсталация. А като верен лакей на Москва я остави. Така било в Москва , така трябва да бъде и в София. Това е неИното ришение за цялото време, като омбудсман.Данчето Фандъкова премахна сградната инсталация ама Манолова пак я върна. Така било в Москва.
57
25
 
0
 
! Отговори
ГЕРБ ОЛИГОФРЕНИ преди 4 години
Манолова няма уважение в София. Тя не премахна сградната инсталация. А като верен лакей на Москва я остави. Така било в Москва , така трябва да бъде и в София. Това е неиното ришение за цялото време, като омбудсман.

Спонсорирани публикации