БСП: Манолова има голяма подкрепа от столичните социалисти

София тъне в безвремие и корупционни схеми, смята Александър Симов
Обновена: 4 сеп 2019 22:05 | 4 сеп 2019 21:55,
35

Инициативен комитет издигна официално кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София. Той е съствен от общо 65 членове. А решението за това дали от БСП ще я подкрепят ще бъде взето на 11 септември, когато градската конференция на столичната организация ще обсъди възможните варианти.
Още по темата

В мотивите за оставката на Манолова: СОС загърбва проблемите на столичани

"Мая Манолова се ползва с голяма подкрепа сред столичните социалисти. Има достатъчно позитивни мнения за нея. Освен това е и с най-много номинации. И предполагам, че и хората ще я подкрепят на местния вот", коментира в студиото на "Денят ON AIR" говорителят на ПГ на БСП Александър Симов.

Той отбеляза, че червените винаги са постъпвали не по начин, обслужващ най-добре вътрешнопартийните интереси, а по такъв, който работи в полза на обществото. И този път ситуацията нямало да бъде по различна.

"Всички сме запознати с биографията на Мая Манолова. В случая обаче е по-важно кой е кандидатът, който може да свърши най-добра работа в София. Защото градът тъне в безвремие и корупционни схеми. Време е това да се промени", допълни още Симов.

Пред Bulgaria ON AIR той бе категоричен, че в никакъв случай Манолова не била поставена, за да изпълнява вътрешнопартийни заповеди. По думите му, левицата никога не е имала подобно отношение към кадрите, които номинира.

"Ние не възприемаме така политическия процес. Искаме тези хора да имат мнение, позиция и самостоятелно поведение", подчерта депутатът от БСП.

Преди два дни Манолова обяви, че ще се бори за стола на Фандъкова "защото колкото и търпение да има човек, то се изчерпва". И заяви, че не дели софиянци на леви и десни. Тя бе категорична, че ще приеме подкрепата на всички граждани на София, независимо от техния цвят и техните убеждения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
9
 
! Отговори
комуниста е свиня преди 4 години
Адвокатката на братя Галеви, кметица!!!!!
25
3
 
8
 
! Отговори
ЦК на ГЕРП преди 4 години
Манолова има и подкрепата на ЧСИ и ВАНКО 1 !!!
24
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само отбелязвам: цените на билетите за ГТ, новите данъци за колите, разкопаната столица, зоните за платено паркиране, ............... . Постиженията на опг граб.
23
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да си много неадекватен и нагъл за да си мислиш че след Костинбродската афера , някой ще гласува за тебНо червените отпадъци винаги са били такива - нагли и безсрамни
22
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човекът който направи Костинброд няма шансове за нищо
21
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оооп , преди малко ми изтриха поста - Пак ще гласувам за ГЕРБ
20
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом толкова много плюете по Мая, значи тя е човекът. Има шанс да разкара шайката гарвани от столичната община.
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Им вид на хахо , също като Зарков
18
13
 
7
 
! Отговори
Гробарииии преди 4 години
Фъндя ще е кмет на Самоков през следващият сезон.
17
5
 
7
 
! Отговори
абе да попитам преди 4 години
защо "софиянци" които живеят в София от месец - два, от година, две, или пет, ше имат право да гласуват за кмет на София? това са софиянци в повече, които направиха София миекащ град!
16
4
 
13
 
! Отговори
ало бсп_то преди 4 години
ааааа, не така, не така! подкрепят я рападжии, и чалгарки, очакваме да се включат тита, сузанита, гери никол, миски, плейки и други от селата (софиянци в повече)!
15
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Столичните социалисти колко сте? Един файтон хора и то разединени от ежби.Може да си я изберете за председателка на местна организация. Тук там сигурно все още има такива, на доизживяване.
14
7
 
8
 
! Отговори
Голем избор преди 4 години
С тези две каки като основни кандидатки нема начин да се завлека до близкото школо, дето ще са урните. Едната печена корупционерка, другата напира да се докаже в далаверите. И зад двете - мафии, от които камората и ндрангетата могат доста неща да научат.
13
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Герберастите са в паникаИ то още от сегаМая ще ги наплави на прахПомните ли Майката на Нацията ????Цеца фурната как изгоре а ???
12
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой налива много пари в кампанията ѝ, ако загуби ще ходи при Слави, ако спечели, това ще е началото на края на ГЕРБ.
11
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Вие си я хвалетеА ти замислял ли си се, че вие Софиянците я имате 400-500 хиляди я не. Останалите живеещи в София може и да не мислят като вас а те са мнозинство.
10
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ни пробутвайте партийни тетки от Чуйпетльово и от Горно Нанадолнище.
9
6
 
23
 
! Отговори
Вие си я хвалете преди 4 години
Но софиянците не я искат.
8
7
 
19
 
! Отговори
Р. ОВЧ. преди 4 години
БСП видяха, че с Радев мина номер и сега инициативан комитет ще предложи Маяма Нолова за кмет на София. И случайно БСП ще я подкрепи... Ама моля ви, не мислете българина за толкова ***... Нали вижфаме, че няма кой да предложат. В Габрово БСП се скараха и нямат кандидат... Пак независим" ще подкрепят... Все едно VW да подкрепи независимата Skoda къде ще строи нов завод...
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такъв е живота, България е произвела прекалено много политици по тошово време... са чакаме живота да си каже думата по въпроса. Най-добре да ги кремират след *** им.