Кои са основните грешки при гримиране рано сутрин?

Светлината е от голямо значение
Обновена: 12 сеп 2019 06:14 | 12 сеп 2019 05:45, Иванка Гъркова
4
Кои са основните грешки при гримиране рано сутрин?
IStockphoto

Безупречният външен вид е нещо, към което се стремят много жени. Някои стават, взимат си душ набързо, слагат един гребен, обличат се и излизат на работа. За разлика от тях, на други не им стига час, за да се гримират, да не говорим за останалото.

Няма лошо да отделяте повече време за самите вас сутрин, но понякога ранното ставане в комбинация с недоспиване и други фактори могат да се отразят на красотата на вашето лице. Колко пъти в бързината размазвате спиралата по клепачите или не можете да направите съвършена линия с черния молив?

Гримирането рано сутрин изисква концентрация и определени умения. Ето четири основни грешки, които жените правят, разкрасявайки се в тази част на деня:

Неглижиране на светлината

Ако пиете кафе, бързате да се гримирате и ви остане време за хапване, може би мацвате малко коректор, за да заличите пъпките, слагате спирала и червило. Сигурно се справяте перфектно, особено ако сте майка, която може да върши много неща едновременно, но все пак помислете за светлината. Основната грешка, която някои жени правят, е да се гримират на нощна лампа, за да не събудят мъжа си или пък да използват огледало, което не е добре осветено.

Ако осветлението в спалнята или банята, където си слагате сенки, е лошо, рискувате да се изложите и поглеждайки се на стъклото в метрото или на огледалото в офиса да установите, че сте пропуснали някои неща.

Твърде много фон дьо тен

Тъмните кръгове под очите, зачервяването и подпухналостта могат да се прикрият с фон дьо тен, но въпреки това не слагайте прекалено много. Ако пък добавите пудра, рискувате да изтъкнете проблема, вместо да го скриете. Гримирайки се на тъмно, още докато не се е съмнало, много жени не могат да направят реална преценка и правят лицето си твърде бледо, с което засилват „ефекта на уморените клепачи“. 

Още за грешките при гримирането рано сутрин четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Криси преди 4 години
Жените, които не знаят как да се гримират постоянно ги правят грешките. Много грим не означава и не гарантира, че е красива дадена жена.
3
0
 
2
 
! Отговори
Братя Грим преди 4 години
В градския транспорт много друса, а на светофара имате по-малко от минута.Резултатът - клоун.
2
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 1,не можеш да разбереш щото си хейтър, който винаги се вглежда в негативното и винаги критикува.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз и до ден днешен не намирам отговор на въпроса, кое кара, нормален на вид човек, да си оскубе веждите, за да може да си ги нарисува след това с молив.

Спонсорирани публикации