Убитата в "Младост" - обвинена за източване на 65 млн. лева

До трупа й е открита бяла роза
Обновена: 11 окт 2019 11:02 | 11 окт 2019 09:04, Красимир Ангелов
122

Намерената снощи убита жена в столичния квартал "Младост" е била обвинена в източване на над 65 млн. лева. Тя беше открита простреляна в автомобила си пред блок в "Младост" 1, на метри от Окръжна болница. На място бяха изпратени екипи на полицията и криминалисти. Малко преди 21 часа снощи на спешния телефон 112 е подаден сигнал за простреляна жена на 47 години. Сигналът подава мъжът, с когото тя е живеела, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Към момента от полицията не посочват мотив за убийството, тъй като трябва да се направи анализ на събраните доказателства. Районът остана отцепен през цялата нощ, а до блока се допускат само живущите в него.

За случая е докладвано на министъра на вътрешните работи и на главния прокурор.

По непотвърдени данни от МВР до трупа е открита бяла роза. Името на убитата Станка Марангозова е свързано с няколко криминални регистрации. Тя е обвинена, че в периода от януари 2008 г. до октомври 2011 г. е източила над 65 милиона. През 2011 г. е арестувана от ДАНС за пране на пари.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сънувах ... много пръснати наоколо бели рози. Хубав сън.
111
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БЯЛАТА РОЗА СЕ ОСТАВЯ ОТ РУСКАТА МАФИЯ.
110
0
 
5
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 4 години
Чистят.
109
0
 
3
 
! Отговори
ЦРУ преди 4 години
до 88.....холдинг " Пътища " на ЧЕРЕПА се прочу и с това.че участва в конкурса а строеж на Дунав мост -2 отпадна - строй го испанска фирма. Управител на холдинга беше Орлин Хаджиянков ...с лично богатство от 50 милиона $....от приватизация в БДЖ. О.Х..влезе в конфликт с ЧЕРЕПА с л.бог. от 650 мил. $..и за да го отстранят се наложи пререгистрация на холдинга. О.Х. се прочу ;че си прави колекция от БМВ-та и е закупил в КАТ -Сф ..всички табели с 9398 вс. комбинаций от букви ..май около 1 000.
108
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
как се крадът 60 милиона бе участието на ГЕРБ ..питам за един приятел ..Бойко страх те е нали ?
107
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една крадлива комунистка по-малко
106
0
 
7
 
! Отговори
Хххх преди 4 години
До Анонимен 97Абе това не са нейни пари...тя е прала нечии мръсни пари...за което е получавала процент.....За какво и е да стои в БГ ако е източила 56 млн.
105
2
 
1
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
...ei ne mi slagaite minusi ...65 miliona ..ne se kradat ot sulio I pulio !!! Da niakoi triabva da obefre peshkira ( v sluchaia ) tazi dama ...no interesnoto e koi sa I kontaktite ?!?? Tova sa tezi deto sa se otarvali ot neia !!!
104
2
 
3
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
...ne pishete obshti prikazki ! Kajete izvestnite imena s koito e bila svarzana ...I ot tam e lesno da se razbere ...koi ia e naredil taka ,che da zamalchi za vinagi !!!
103
1
 
11
 
! Отговори
anon преди 4 години
я каква кака имало.. а по новините от последните 6 месеца - нищо. аз съм изненадан, че изобщо има новина за това, че са й затворили устата от упор... още едно доказателство, че новините по медиите са винаги в определена посока служеща на определени хора...
102
2
 
7
 
! Отговори
Petar, NY преди 4 години
Една снимка няма на фокус.
101
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Сандo А може би се е отчела изцяло, свършила си е работата и е дошло време да замълчи во веки!
100
4
 
21
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
И аз Дедовото одих до тая цистерна дет са точат милионите да си цвръкна една дамаджанка ей тъй за дамазлък ама Дедо аха да врътна канелката и га изкокнаха едни дебеловрати мязат на мойта свинкя и кат взеха да пуцат, кат се разхвърчаха едни рози малиии, само дет не напълних гащите. Плюx си на петите, фърлих дамаджаната и фанах баира. Пак ще варим бобеца с бабата.
99
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Откраднала 65 милиона и живее като кондукторка вот градският транспорт.Вевднага става ясно че е подставено лице на високопоставени хора престъпници.Откраднала е парите по поръчка.А визирайки сумата от 65 мил.,вероятно поръчката е спусната от политичска централа.Няма кой друг да ти даде гаранция за ненаказуемост за такава крупна кражба,освен ако поръчителите на кражбата не са протектирани от много високо ниво от Министерството на Правосъдието.Ако тя ги беше откраднала,вече да е забегнала.Миришеее
98
4
 
11
 
! Отговори
Мемет Али от Гостун преди 4 години
Наистина ли е щерка на депутат ор БСП....?
97
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Горан2: Защо не е в затвора?Милиончева и тя не е в затвора, и тя е прала крадени пари ... Ще гледаме ли снимки :)
96
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цялжто общество е стресирано от случая. Единствено убийците и поръчителите спят спокойноооооо.. сладък сън. Родната милиция ги пази.....
95
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
следвашия да е Мухобоико
94
0
 
42
 
! Отговори
Горан преди 4 години
Ако е източила толкова пари: 1: какво прави в Младост? 2: Защо не е в затвора? И в двата случая щеше да се отърве от перфорацията на главата... Както и да е...
93
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С толкова пари и да живее в Младост...

Спонсорирани публикации