Убитата в "Младост" - обвинена за източване на 65 млн. лева

До трупа й е открита бяла роза
Обновена: 11 окт 2019 11:02 | 11 окт 2019 09:04, Красимир Ангелов
122

Намерената снощи убита жена в столичния квартал "Младост" е била обвинена в източване на над 65 млн. лева. Тя беше открита простреляна в автомобила си пред блок в "Младост" 1, на метри от Окръжна болница. На място бяха изпратени екипи на полицията и криминалисти. Малко преди 21 часа снощи на спешния телефон 112 е подаден сигнал за простреляна жена на 47 години. Сигналът подава мъжът, с когото тя е живеела, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Към момента от полицията не посочват мотив за убийството, тъй като трябва да се направи анализ на събраните доказателства. Районът остана отцепен през цялата нощ, а до блока се допускат само живущите в него.

За случая е докладвано на министъра на вътрешните работи и на главния прокурор.

По непотвърдени данни от МВР до трупа е открита бяла роза. Името на убитата Станка Марангозова е свързано с няколко криминални регистрации. Тя е обвинена, че в периода от януари 2008 г. до октомври 2011 г. е източила над 65 милиона. През 2011 г. е арестувана от ДАНС за пране на пари.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
Slabi Offshore преди 4 години
аз и моите задкулисни партньори ви обещахме справедливост. не сме жадни, не сме гладни, алчни сме за нея. това са още студените предястия. като взема власта, с батко ви *** и коалицийката СлаБо ще почне едно чистене и замитане до две години никой нема да помни какво е било, кой е направил дясна ръка лев жеб, кой кого е таковал и т.н. ще разчистим братлета. ше е като по времето на Порко секретар на мвр ама на квадрат. калинки, габриелки, шматарелки, дребни кокошкари гответе се.
51
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"От Маргините, от Очите, от Пашата и още редица видни български "бизнесмени"."Мир на праха и тогава. Вършела е добро дело.
50
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полицията да издирва фен на Славка Калчева:)))))
49
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За тия пари ще има още бели рози ми се струва
48
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не се разбира от кой е "източила 65 милиона лв"? От мен? От съседа Гошко? От държавно предприятие? От банка? От мафията? Има голямо значение на кой са били тези милиони.Милионите са били на частни фирми и на физически лица, вноските - от 100 хиляди до към 2-3 милиона лева 1 вноска.
47
0
 
16
 
! Отговори
до 46 преди 4 години
От Маргините, от Очите, от Пашата и още редица видни български "бизнесмени". И не ги е източвала тези пари- събирала е такси за паркоместа. Питай Тиквата, нали и шефа му Пашата е изгорял в пирамидата.
46
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важно е сега какво ще направи полицията?Убийството е в Младост!! - това не ви е софия запъд - където се стрелят през ден!Убийства до преди да преместят центъра за наркомании нямаше!
45
6
 
3
 
! Отговори
е новодошъл наркоман преди 4 години
Убиеца е сто процента някой дошъл да се лекува алкохолик-наркоман!
44
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не се разбира от кой е "източила 65 милиона лв"? От мен? От съседа Гошко? От държавно предприятие? От банка? От мафията? Има голямо значение на кой са били тези милиони.
43
0
 
3
 
! Отговори
... преди 4 години
Значи нека това гуйно дето ми говори тука в тоя клип да се пъне! Това полиция това прокуратура такива гуйняни институции НЕ ВЪРШАТ НИКАКВА РАБОТА! ТЕ ПРОСТО КОНСТАТИРАТ И ДАВАТ НА ТЕКУЩО ОПРАВЯЩИТЕ НИ Така, че аз ще ви кажа кой е виновен! Луд беше! Психично болен! Такива са 99.99% от извършителите на такива престъпления! Направил го е по любовни причини! И после се е самозастрелял 6 пъти в главата! ВИЖДАЛИ СМЕ ГО ВИЖДАМЕ ГО И ЩЕ ГОВИЖДАМЕ ТОВА ОБЯСНЕНИЕ ОЩЕ БЕЗБРОЙ ПЪТИ ОТ ТИЯ "институции"!!!
42
0
 
3
 
! Отговори
ме преди 4 години
Да повлече крак...
41
1
 
10
 
! Отговори
Хахахахахаха преди 4 години
Марангозова казва, че ще инвестира 1 120 000 лв в акции и обещава 32% след 10 месеца. В друг от случаите обещава 16% но само за 20 дни.Как изобщо може да си помисли, че ще завлече някого с 1 милион и ще остане жива??? Даже ми е чудно, как е успяла да доживее да навърти 65 милиона.Сега ще си ги харчи на онзи свят. Може да си поръча и катафалка с ремарке, да си вземе бижутата и парфюмите за 5-6 хиляди евро шишенцето в гроба.
40
0
 
11
 
! Отговори
проклети пари! преди 4 години
До многу изненаданЦялата работа е за пари!
39
0
 
11
 
! Отговори
многу изненадан преди 4 години
А, не е ли спор за парко място? Начи си е класическо самоубийство. Мчи, убийства стават ли в държавата на мафията и калинките?
38
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Справедливост от кого. Това е мръсотията на обществото, в което се подвизаваме. Насилие, саморазправа и отмъщение между престъпници. Заличаване на следи и победа над държавността
37
3
 
15
 
! Отговори
Белите рози преди 4 години
Когато държавата не си върши работата, трябва ние да наказваме мафиотите.
36
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До AzКъдето няма правосъдие има саморазправа. Нека ония мъърши от ВСС и Адвокатската колегия само мърморят колко е "независим" съда.
35
7
 
17
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
На тиквата хората са я думнали и са присвоили парите, както с държавните поръчки, но по-лесно :)
34
1
 
22
 
! Отговори
Az преди 4 години
Некадърността на правораздавателна система рефлектира в процъфтяване на уличното право. Говори за държава от ЕС, не от Африка ....
33
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бялата роза - символ на мафиотско отмъщение. Означава: "Поръчахме те, защото не спазваш правилата. Другите - внимавайте в картинката, няма да ви се размине."Братята Васил и Георги Илиеви намират бяла роза пред трупа на разстрелян руски мафиот в Слънчев Бряг през 1993 година.

Спонсорирани публикации