Убитата в "Младост" - обвинена за източване на 65 млн. лева

До трупа й е открита бяла роза
Обновена: 11 окт 2019 11:02 | 11 окт 2019 09:04, Красимир Ангелов
122

Намерената снощи убита жена в столичния квартал "Младост" е била обвинена в източване на над 65 млн. лева. Тя беше открита простреляна в автомобила си пред блок в "Младост" 1, на метри от Окръжна болница. На място бяха изпратени екипи на полицията и криминалисти. Малко преди 21 часа снощи на спешния телефон 112 е подаден сигнал за простреляна жена на 47 години. Сигналът подава мъжът, с когото тя е живеела, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Към момента от полицията не посочват мотив за убийството, тъй като трябва да се направи анализ на събраните доказателства. Районът остана отцепен през цялата нощ, а до блока се допускат само живущите в него.

За случая е докладвано на министъра на вътрешните работи и на главния прокурор.

По непотвърдени данни от МВР до трупа е открита бяла роза. Името на убитата Станка Марангозова е свързано с няколко криминални регистрации. Тя е обвинена, че в периода от януари 2008 г. до октомври 2011 г. е източила над 65 милиона. През 2011 г. е арестувана от ДАНС за пране на пари.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз мисля, че може да е съвпадение.
91
0
 
23
 
! Отговори
Сз преди 4 години
И за по малко са убивали ,явно играят парите е случая
90
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Възможно е сама да си е купила или откъснала розата или някой познат да й я е подарил. Това трябва да се изясни, защото преди годинибяла роза изпращаха като предупреждение по времето на ВИС. Онази групировка вече я няма, а доколкото разбирам, в случая розата е била оставена като знак от извършителя, ако не е получена преди това по друг повод.Възниква въпросът дали някой копира ВИСаджиите или има собствена традиция - да оставя такава роза като знак, че е автор или поръчител на деянието?
89
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За възродената милиционерска пирамида Проксима става дума явно ...
88
0
 
28
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
забравила е да се отчете някъде
87
1
 
14
 
! Отговори
ЦРУ преди 4 години
До Анонимен / 88 .Холдинг " Пътища " беше регистрирана преди повече от 15 год. ..за да КУПИ ...ПСТ / пътнастроителна техника / ..приватизирана от БРАТЯ ИЛИЕВИ ..директори от соца / ..Илиеви си оставиха за тях бившият " ВИНПРОМ " на Хладилника ..като офиси ...живеят в Драгалевци - щерка му е в САЩ./. ЧЕРЕПА купи сградата на " Московска -3 с-у БНБ на жълтите павета - там беше Холдинг Пътища . ЧЕРЕПА продаде холдитга на Пеевски ..сега се казва ПСТ " ГРУП " - бизнес..
86
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За 3 години е източила 65 милиона. По 20 милиона на година. Откъде ги е източила от чешмата ли. Ей кво нещо е. До вчерашни Сеяндури какви мозъци имат. Сигурно ще да е от чистият въздух дето са дишали. С чист въздух мозъка им е с повече кислород и виждат по ясно от другие къде са милионите. Лошото е че има пък други сеяндури които са живяли на още по чист въздух и виждат такива като тая как им прибират милионите. Сеяндури Сеяндури докъде я докарахте бре. Стойте си на село да дишате а не да ***.
85
1
 
13
 
! Отговори
ЦРУ преди 4 години
До Анонимен 88....Не ЛЪЖА БЕЕЕееееее. Почти редовно ходи до офиса на " НОВЕ ХОЛДИНГ " .на ул. Московска .с-у х. Ал. Невски .НОВАТА СТЪКЛЕНА сграда... Спри на паркинга ...и ще го видиш ...събота или неделя ...следобят .Кара си сам БМВ или Майбах...СЪС ПУРА в уста. ЧЕСТО ходи с бизнесклиенти в КАФЕ - " КАТЕДРАЛА " ...пак с-у Ал. Невски ...от ДРУГАТА СТРАНА ..на около 100-200.м. от офиса ...но с охраната 2 - 3 ДЖИПА БМВ ..СКОРО направи КАТАСТРОФА на бул. В.Левски на кръстовище пред дома си !
84
3
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До ЦРУКОГО ЛЪЖЕШ ТИ БЕ!!!ТОВА СЪЗДАНИЕ НЕ ПОСМЯ ДА ДОЙДЕ ОТ БРИТАНИЯ ДОРИ НА СВАТБАТА НА СИНА СИ А РОЖДЕНИТЕ СИ ДНИ ГИ ПРАЗНУВА В ГЪРЦИЯ НЕ СМЕЕ ДА СТЪПИ В БЪЛГАРИЯ!!! НЯМА КОГО ДА ИЗЛЪЖЕШ ВСИЧКИ ЗНАЯТ КАК ИЗТОЧИ ПУБЛИЧНО ХОЛДИНГ ПЪТИЩА АД А СЕГА КРАДЕ НАРОДА С НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ООД ЧАСТНО ДРУЖЕСТВО!! ОТ НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ООД ОБЯВИХА, ЧЕ ВСИЧКИТЕ ИМ ПЕЧЕЛИВШИ ОТ ТЪРКАЩИ С ПЕЧАЛБИ НАД 200 ХИЛЯДИ СА НАЕТИ ПО-ДОГОВОР , ЧЕ УХ ПРЕДСТАВЛЯВАЛИ РЕАЛНИЯ ПЕЧЕЛИВШ!
83
1
 
12
 
! Отговори
Славка Калчева преди 4 години
Тази е закичила бялата роза.
82
0
 
23
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
И ТОЯ КМЕТ ОТ СОФИЯ ДЕТО Е ПРОДАЛ ЗЕМЯТА НА КООПЕРАТИВНИЯ ПАЗАР В МЛАДОСТ ПРЕЗ 1999-ТА ГОДИНА И ТОЙ ЗАСЛУЖАВА СЪЩОТО!! ХЕМ Я ПРОДАЛ НА БЕЗЦЕНИЦА НА БАТКО И БРАТКО ХЕМ БАТКО И БРАТКО ДА ПЕЧЕЛЕЛ ОТ НАЕМИТЕ НА СЕРГИИТЕ НА НЕЯ!
81
12
 
8
 
! Отговори
ЦРУ преди 4 години
До Анонимен 83...ЧЕРЕПА е един ДОСТОЕН БГ бизнесмен. Математик " МАГУРА -джия " ...първият си мелион прави чрез спек. с валута ! Живее в апартамента на Л.Живкова ...на бул. В.Левск...с-у парка...да крипт. но Батенберг...на 2 етажа ...със подземен гараж ...купен от Ив.Славков за 8 милиона ! Офиса на " НОВЕ ХОЛДИНГ " се намира на пъпъ на Сф ...с-у храм " Ал. Невски " Редовно идва там ..събота и неделя ...кара си И САМ бронирано БМВ и Майбах.има охрана със 2-3 БМВ -джипа - 15 - 20 човека !
80
1
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
А ВАСИЛ БОЖКОВ КОГА??????????ИЗТОЧИ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ХОЛДИНГ ПЪТИЩА АД!!! САМО ДРУЖЕСТВАТА КОИТО ПРЕХВЪРЛИ БЕЗ ПАРИ БЯХА НАД 100 МИЛИОНА ПО СТОЙНОСТ НА АКТИВИТЕ И ПРИХОДИТЕ ИМ ОТ ДОГОВОРИ!ВСИЧКИ АКЦИОНЕРИ НА ХОЛДИНГТ ПЪТИЩА АД БЯХА ОКРАДЕНИ И ФАЛИРАНИ А ВАСИЛ БОЖКОВ СЕ СКРИ В БРИТАНИЯ И ТАМ ЖИВЕЕ ЩОТО ТУК ЗНАЕ КАКВО ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ!
79
3
 
14
 
! Отговори
D преди 4 години
Колко милиона струва един живот?? Като влачи пари беше шастлива, след това се е страхувала за живота си. Аз нямам милиони, ама и страхове нямам.
78
6
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
А БОРИСОВ КОГА????????????САМО ЗА ТОВА, ЧЕ РАЗТРОГНА ДОГОВОРА ЗА БЕЛЕНЕ СЕГА НЕ САМО НЯМАМЕ БЕЛЕНЕ НА ЕВТИНАТА ЦЕНА А И ПЛАТИХМЕ 1 МИЛИАРД ДОЛАРА НЕУСТОЙКА НА АТОМСТРОЙ КОЯТО ОСЪДИ БЪЛГАРИЯ В СТРАСБУРГ!
77
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази е била много наивна или много алчна,щом си е мислила,че ще и се размине за източените 65 милиона!
76
4
 
4
 
! Отговори
Discovery преди 4 години
Поздрав за починалата с песента на Славка Калчева - Бяла Роза....
75
4
 
6
 
! Отговори
Митко Банцера преди 4 години
Силно се притеснявам за Кака ***, след такива новини за убийства и бели рози. Тя нали е яздила кон и тя е завлякла доста хора....
74
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И за много по-малко пари загиват хора. Жената е била бушон и дошло времето да се прекъсне връзката с въпросните милиони. А бялата роза е послание към други бушони да внимават. За толкова милиони може и повече трупове да има. Хем че за гова време парите явно са отдавна изпрани.
73
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Марангозова?!?!? ХА-ХА-ХАПоредната провинциална бичкия отлетя в небитието.........От пловдивските села до Младост-4.........

Спонсорирани публикации