Бойко Борисов гласува за тези, които са построили метрото, парковете...

Премиерът се надява на висока избирателна активност
Обновена: 27 окт 2019 14:02 | 27 окт 2019 13:38,
246

Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов упражни правото си на глас преди минути  в Банкя.

"Гласувах за тези, които ще продължат да правят от "Младост" до "Тракия" южната дъга. За тези, които решиха кризата с боклука и направиха най-големия завод в Европа", заяви премиерът.

Той допълни, че гласът му е за онези, които са построили метрото, парковете и са вдигнали отново работещи фонтани в София.

"Тези, които направиха булевардите приветливи, нови. Всичко останало сме го гледали преди 10 години", заяви премиерът.

Премиерът заяви, че се надява на висока избирателна активност.

"Хората сами решават съдбата си. Днес е много хубав празник за демокрацията. Какво по-хубаво от това да дадеш гласа си за тези, които считаш, че ще управляват добре", посочи Борисов.

Той отговори задочно на президента Румен Радев за избора на нов главен прокурор.

Още по темата

"Когато говориш за върховенство на закона трябва да го спазваш ти най-вече. Това не е ли агитация?", запита премиерът. Той настоя, че президентът е изрекъл неистини и е подвел избирателите.

"Когато променяхме законите, ВСС беше от 24 човека. От тези 24 човека, 11 от тях са от парламентарната квота на парламента. От тях само 3 са от ГЕРБ, 3 от БСП и 2 от ДСП. Тоест, партиите, които избраха президента", посочи Борисов.

"Аз няма да наруша върховенството на закона, той подведе избирателите в изборния ден, лъжейки избирателите. Той прехвърли много тънко проблема, йезуитски", посочи премиерът.

Той заяви, че не би коментирал темата, ако не беше запитан.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
4
 
12
 
! Отговори
23 преди 4 години
Бойко Борисов гласува за тези, които са построили метрото, парковете... Тодор Живков?
37
2
 
16
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Магистрали,мостове,тераси,надлези,подлези,къщи за гости.мезонети,апартаменти,училища,детски градини,перки.акули,цаца,херинга и прокурори всичко Борисов е ПОСТРОЕНО С НАШИТЕ ПАРИ! Този път повярвай!
36
1
 
6
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Магистрали,мостове,тераси,надлези,подлези,къщи за гости.мезонети,апартаменти,училища,детски градини,перки.акули,цаца,херинга и прокурори всичко Борисов е ПОСТРОЕНО С НАШИТЕ ПАРИ!
35
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мутрата изобщо не се притеснява да нарушава закона с агитация на изборния ден. И без това е превърнал държавата в мафиотска пирамида и над него не стои никой.
34
3
 
15
 
! Отговори
Локомотив преди 4 години
Все едно Тодор Живков да управлява и печели избори !Това е и сега !Никва разлика не виждам!
33
3
 
14
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 4 години
БОРИСОВ ГЛАСУВА ЗА ТЕЗИ КОИТО ИЗГОНИХА БЪЛГАРИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ
32
1
 
12
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Магистрали,мостове,тераси,надлези,подлези,къщи за гости.мезонети,апартаменти,училища,детски градини,перки.акули,цаца,херинга и прокурори вси1ко Борисов е ПОСТРОЕНО С НАШИТЕ ПАРИ!
31
2
 
7
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Т.Живков управлява 8год.и 7месеца!Бойко Борисов управлява 8год.и 1 месец!Нема нужда да ми обясняват за кво иде реч!България е същата корумпирана *** като при Живков с наши и ваши!
30
0
 
16
 
! Отговори
Жител на Костинброд преди 4 години
Г-н Борисов, хората от склада за бюлетини в нашия град работеха с пълни сили през изминалата седмица.Няма да ви предадем!
29
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След третата година на всичко "построено" от ГЕРБ - желязото корозира, бетонът се рони, асвалтът пропада, между плочките никне трева...А последваща поддръжка на съоръженията просто липсва.
28
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 25 демокрацията е хубаво нещо - кой искаш да те управлява - ти самия или някой потенциално неадекватен льольо, който не можеш да свалиш или замениш и може да си прави каквото си иска? Искаш ли свобода или Белене? Искаш ли свобода на придвижване или да те отстрелват на границата? Това е демокрацията. Но това в България в никакъв случай не е демокрация. Колкото за пазарната икономика, тук съм по - склонен да кажа, че има и много лоши черти, като загуба на ресурси и свръхпроизводство.
27
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Преди 10 години" се бил нагледал на всичко останало?!! Абе Боко, коя година сме сега според теб и кой беше кмет преди 10 години? Склерозата и деменцията не прощават...
26
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Албанецо, навремето още Марк Твен го е казал:" Ако от изборите зависеше нещо, щяха да бъдат забранени!"Аз бих добавил още...ако изборите се печелеха с гласуване, те щяха да бъдат пак забранени.
25
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако не бяхте толкова алчни за власт.Други щяха да ги построят парковете и "магистралите" господине! Що си мислиш че щяхме да се возим още в старите автобуси и прочие?! Време ви е за пенсия! -:) На Фандъкова сега и е момента.А на теб малко по късно!
24
3
 
36
 
! Отговори
Селчо преди 4 години
Никой не гласува за ГербТе пак печелят Никой не знае !
23
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В столицата на Северна Корея има метро от преди 40 години, едно от най-добрите в света. А в София не трябваше да има никакво метро, трябваше да си остане няколко стотин хиляди, а не хората подгонени от мизерия и безработицата да идват от цяла България да работят в София - демокрация и пазарна икономика!
22
5
 
48
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
ГЕРБ ще "спечели" поредните избори, но България ще продължи да потъва и да изостава от европейските държави.Само банковите сметки на герберите ще набъбнат още.
21
4
 
39
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Всички знаем, че ГЕРБ ще "спечелят" поредните избори. Нещо повече - този път ще ги спечелят с още по-голяма разлика.Довечера платените им драскачи ще вият от кеф как Бойко бил "комунистите" за пореден път.Този филм го гледаме повече от 10 години.Питам - подобри ли се живота на народа от тези "победи" на ГЕРБ ?България взе ли да просперира ?Настигнахме ли се поне с източноевропейските държави като Чехия, Словения, Полша, Унгария ?Започнаха ли да се раждат повече българчета ?Емиграцията ?
20
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този индивид ни докара до първо място по смъртност в света. И забележете - при влизането в ЕС, точно преди Бойко, България и Румъния бяхя на едно икономическо ниво. Сега България яко изостава пред Румъния - на последно място в ЕС. Трябва да го махнем. По мирен или насилствен начин.
19
4
 
30
 
! Отговори
БДЖ София преди 4 години
София расте но къде са Русе,Видин,Монтана ,Враца,Силистра,Добрич ит.н.Северна България е няма на картата,Всички пари отиват за ГЕРБ София ,другите градове и пътища нямат и влаковете са от 1945г.Срам нямата ли?Поменял булеварди с чужди пари и аз мога..Живков беше политика