Бойко Борисов гласува за тези, които са построили метрото, парковете...

Премиерът се надява на висока избирателна активност
Обновена: 27 окт 2019 14:02 | 27 окт 2019 13:38,
246

Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов упражни правото си на глас преди минути  в Банкя.

"Гласувах за тези, които ще продължат да правят от "Младост" до "Тракия" южната дъга. За тези, които решиха кризата с боклука и направиха най-големия завод в Европа", заяви премиерът.

Той допълни, че гласът му е за онези, които са построили метрото, парковете и са вдигнали отново работещи фонтани в София.

"Тези, които направиха булевардите приветливи, нови. Всичко останало сме го гледали преди 10 години", заяви премиерът.

Премиерът заяви, че се надява на висока избирателна активност.

"Хората сами решават съдбата си. Днес е много хубав празник за демокрацията. Какво по-хубаво от това да дадеш гласа си за тези, които считаш, че ще управляват добре", посочи Борисов.

Той отговори задочно на президента Румен Радев за избора на нов главен прокурор.

Още по темата

"Когато говориш за върховенство на закона трябва да го спазваш ти най-вече. Това не е ли агитация?", запита премиерът. Той настоя, че президентът е изрекъл неистини и е подвел избирателите.

"Когато променяхме законите, ВСС беше от 24 човека. От тези 24 човека, 11 от тях са от парламентарната квота на парламента. От тях само 3 са от ГЕРБ, 3 от БСП и 2 от ДСП. Тоест, партиите, които избраха президента", посочи Борисов.

"Аз няма да наруша върховенството на закона, той подведе избирателите в изборния ден, лъжейки избирателите. Той прехвърли много тънко проблема, йезуитски", посочи премиерът.

Той заяви, че не би коментирал темата, ако не беше запитан.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един човек се върнал назад във времето но така и не разбрал защото бил от Лом!
17
1
 
19
 
! Отговори
Пфу преди 4 години
1/5 от Северния парк го правиха 3 години, от които 2.5 години стоя само разкопан. Сега вече втора година другата 1/5 от Северния парк стои разкопана
16
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бацката пак пичели
15
3
 
19
 
! Отговори
Тролъ преди 4 години
Ама той ли гласува или ние за неговите тъпани?
14
3
 
28
 
! Отговори
Варненец преди 4 години
do 9Този 4 километров булевард е известен не само със 130-те си милиона пръснати за него и с наводненията, а и с идиoтскитe кръгови кръстовища с тесни платна с обратен вираж.Този булевард според експерти струваше най- много 100 милиона. Познай в кой джоб е отишла разликата. Той Портних затова вече прилича на глиган от плюскане и лакомия.
13
3
 
14
 
! Отговори
Дърт комунист преди 4 години
Аз пък за тези които ще спасят София.
12
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко Борисов агитира за политическа партия в изборния ден.Намеците му са прекалено очевидни коя партия подкрепя, но и обратното, срещу коя партия изпълнява антиагитация, очерняща кампания!Това какво е? Не е ли престъпление?Да не говорим, че агитацията му е лъжлива, метрото го започна Стефан Софиянски, Бойко го продължи, като всяка следваща година с по-лошо качество.Южната дъга да речем е с добро качество, макар и там да има недомислици. Но всички помним "перките от акули" в центъра на София
11
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес да върнете времето с един час назад и държавата с 50 години назад. Изберете си пак същите кметове, като при тоталитаризма. За какво ви е въобще демокрация?
10
10
 
4
 
! Отговори
Софиянски преди 4 години
Аз през моя мандат нищо не направих, от партията взеха всички пари за червената идея. Моя мандат беше загубено време за всички
9
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Овцете си ходят с овчаря, независимо колко *** е той. Не, няма нещо от сорта на - хайде да го свалим този мерзавец - мафиот, че държавата ни се съсипва. Вместо това си седим и търпим. А после мрънкаме как държавата ни е съсипана. Кой ми с ра в гащите?
8
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Метрото го построи Софиянски.Парковете от ГЕРБ се рушат след месеци, ремонта на Графа над година и пак за нищо не става. Във Варна 130 млн за 4 км "булевард" кой се наводни след първият лек дъжд.
7
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичките тия неща бяха построени с парите на хората от западноевропейските държави но те не участват в изборите по- точно е да се каже че се гласува за тия които с удоволствие усвояват парите на другите народи
6
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
егото на Боце е безкрайно, но искам вече да му видия гърба, с тоз *** народ обаче е трудно
5
20
 
10
 
! Отговори
Корни преди 4 години
Пишещите по-долу комунисти се изядоха от злоба, червена ***.
4
5
 
34
 
! Отговори
Ужасс преди 4 години
Нови кърпени магистрали африканско качество!
3
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Тези, които направиха булевардите приветливи, нови. Всичко останало сме го гледали преди 10 години", заяви премиерът.-------------------------------Ъъъ... Баце, само да ти напомня, че преди 10 години ТИ беше кмет!
2
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво Бойко !!!!!
1
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойкича е гласувал за *** Е нема начин!!