Христов: Десницата е силна, левицата не е алтернатива!

Лидерът на СДС за идеята на Радан Кънев: Екзотично!
Обновена: 28 окт 2019 22:30 | 28 окт 2019 22:30, Веселина Йорданова
43

Десницата в България е все още силна. Левицата от своя страна не е алтернатива. Затова десницата ще продължи да управлява България.

Ролята на лидерите на политическите партии е със своето действие или бездействие, да допринесат за подходящото групиране на втория тур на изборите.

Още по темата
В София от една страна имаме ярък представител на БСП в лицето на Мая Манолова, от друга -  кандидатурата на Йорданка Фандъкова, издигната от ГЕРБ и СДС, заяви в студиото на "Денят ON AIR" лидерът на СДС Румен Христов.

Той коментира призива на партията към "Демократична България".

И обясни, че обръщението е свързано с принципи, като допълни, че са имали различия с тях през годините, но по отношение на БСП и БКП са на едно мнение.

Лидерът на СДС отбеляза още, че предложението на Радан Кънев не звучало реалистично.

"Звучи екзотично, но как би се откзала Мая Манолова? Няма смисъл да коментираме нещо, което няма да стане", каза той.

Според него е важно да се мобилизира лагерът ГЕРБ-СДС и да гласуват същите хора, които са подкрепили на първи тур Йорданка Фандъкова.

На около 7-8 места в страната се очертава СДС да се изправи срещу ГЕРБ. По думите на Румен Христов обаче конкуренцията и надпреварата били хубаво нещо.

"Там, където постигнахме добри резултати, означава, че ни има", допълни той в ефира на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лидерът на СДС за идеята на Радан Кънев: Екзотично!Не "екзотично"! Идио.-.-ти.-.-чно!!!Но да не придиряме много - все пак насреща е седесар, така че... Не бива да са големи изискванията по отношение на ума!
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съюз на демоничните сили - СДС.Демонократите станаха десни и веднага почти изчезнаха след това. Иван Костов ги направи единна дясна партия, а Софиянски, Бакърджиев, Бонев и другите двама-трима избягаха от дясната единна партия и я обявиха за тоталитарна.
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой да ми припомни, какво беше това нещо СДС, моля! И какъв им еше резултатът на предните избори,да се пънат да ни управляват сега? А някоя дума за това недоразумение от снимката! Да научим откъде се пръкна и има ли заслуга за днешното дередже на СДС?
18
0
 
8
 
! Отговори
днес преди 4 години
В България няма политици,има слуги на чужди интереси.Какви прогнози дават тези,смешни политици с шкембетатата.
17
0
 
14
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
Какво друго може да каже? Поредният опит на бивши седесари да се наместят на държавна служба. Разбира се винаги ще приказват за демократични идеи, за борба с "комунизма" и т.н.
16
0
 
13
 
! Отговори
334 преди 4 години
Един от мазниците/заедно с Ал.Йорданов/, който предаде автентичното СДС и на когото/прости ми, господи!/ вярвах.
15
1
 
25
 
! Отговори
7 преди 4 години
Ниската избирателна активност е най - яркият критерий за делегитимирането на демокрацията у нас сега ! "Отличниците печелят " с по 10-15 % от имащите право на глас ,което означава , че те не са легитимни !
14
1
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Десница, левица... няма такова животно в България. Всички партии са десни, а БСП е най-дясната партия. Проблем е, че няма конкуренция между център, дясно и ляво, защото не само че няма леви партии, а даже и центристки партии няма.
13
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига популизъм. Вие продължавате с " комунистите" да оправдавате собствената си безпринципност. Вече 30г. Кога се сещате, че сте " демократи"? Когато ви замирише на власт и пари ли?
12
15
 
6
 
! Отговори
Закривай преди 4 години
Комунистическите режими 1944-1989 са приравнени с фашизма с Решение на Европейския парламент. Всеки симпатизиращ на този режим и Партията му носителка ппрестъпникк! Точка! Закривайте!
11
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Левите се мислят за десни. Фашисти се мислят за демократи.Тези "демократи" никога не са казали лоша дума за Хитлер, Франко, Мусолини. Отричат монархо-фашизма от 1923 до 1944 година, което е престъпление по всички международни закони.
10
13
 
4
 
! Отговори
БоятНастана преди 4 години
Първият тур мина и е ясно кой отива на балотажа. Ако другите десни не покрепят Фъндъкова срещу Червения куркудиу, ще носят позор, който се изтрва само с оставки или записване в БСП! Тогава ще е разбираемо!Сега ще проличи дали дясните формции имат бъдеще, а именно да са сговорна дружина срещу БСП. Поединично само ффирки могат да правят на комунистите.Защо да съм симпатизант на дясна формция, на която лидера й няма да ме призове да спрем настъпленито на комунистите към властта!
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави Трифонов ще подсили левицата с леворъката си 15-минутна партия.Намерили лява ръчичка от украинска партия.
8
3
 
20
 
! Отговори
Pilot преди 4 години
На този учителя от Драгалевци трябваше отдавна да е в затвора до живот за назидание на тези след него заедно с Софиянски и една плеяда престъпници ! А този е мъртво роден и не знам защо го канят да губи времето на хората !
7
1
 
24
 
! Отговори
на старото СДС преди 4 години
Никога няма да им простят умишленото раздробяване на земеделието, после и връщането на земята в т.наречените "реални" граници, хилядите разграбени цехове, фабрики, заводи, ВПК, ...до безкрай. Имаше такива които си бяха нерантабилни, но много бяха разсипани от пълни аматьори в приватизацията. Аз бях свидетел 90те . Докато в Китай се учеха да правят фенерчета, нашите умници разсипаха готови предприятия. Сега се молят да дойде някой да строй заводи. Ами то само сградата струва милиони, или 10ки мил
6
9
 
14
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Лява политическа сила в България няма.Има една промосковска котерия, която се издържа нелегално с руски нефтогазови рубли. Идеологическа физиономия тази банда предатели няма - днес гледах предаване на Велизар Енчев и Вацев, в което излизат с някакви националистически искания към Македония. Волгин и А. Райчев са откровени привърженици на руския фашизъм. Разстрел!
5
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Завинаги ДЯСНО !Европа !!! Цивилизация !! Иновация ! Съвремие !! Свобода !! Идентичност !! Край на "ТРЕТИЯТ СВЯТ" !Край на диктата и страха !!!
4
6
 
19
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Десницата е толкова силна, че от червения ъгъл като ви шибнат една левачка - ще стоите 4 години в нокдаун...
3
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само СДС и Йорданка Фандъкова !
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1Може и продажник да е!То на българина като не му се работи,и става политик!

Спонсорирани публикации