Радан Кънев с идея: Борис Бонев да отиде на балотаж!

И Мая Манолова, и Игнатов можели да се откажат от втория тур
Обновена: 28 окт 2019 21:35 | 28 окт 2019 21:35, Камелия Цветанова
83
Радан Кънев с идея: Борис Бонев да отиде на балотаж!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Евродепутатът от "Демократична България" Радан Кънев излезе с нестандартно предложение към втория и третия на вота в София – независимата Мая Манолова и десния Борислав Игнатов.

Според него столицата наистина може да има нов кмет и той да не е Мая Манолова.

Още по темата

"Чл. 452 ал. 8 от новия ИК дава възможност и г-жа Манолова, и г-н Игнатов да се откажат от участие в балотажа", посочи той в социалната мрежа Facebook.

"В такъв случай, срещу г-жа Фандъкова ще се изправи кандидат, който може с лекота да обедини целия опозиционен вот и да стане кмет. Това е безспорният победител от първия тур г-н Бонев. Така всички ще покажем, че наистина сме готови на жертви в името на промяната, че тя не е просто дума, платформа за партийно позициониране", пише Кънев.

Според него Манолова няма как да вземе София, а на първи тур тя просто е консолидирала червения електорат.

"Взе гласове колкото Татяна Дончева или Георги Кадиев. Но тя все още има шанс да не бъде забравена като поредния червен кандидат, изгубил София. Може да докаже, че нейната кауза наистина е по-доброто управление на града. И за тази кауза е готова на жертви", обяснява Радан Кънев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
БГ преди 4 години
До двоен мутростандартЗа сестра Галева ли да гласуваме? Тая, която се снима специално в храм св. София, как се моли??? Все едно не знам коя и каква е... Но помним!
55
1
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
РадЪнчо пак се опитва да жъне рейтинг на чужд гръб. Това би попречило на Бонев, който е уж "безпартиен". Случайни няма.
54
1
 
12
 
! Отговори
КАКЪВ ОХЛЮВ преди 4 години
РАДАН КЪНЕВ ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ 40 ООО ЛВ ЗАПЛАТА В БРЮКСЕЛ И ДА ДОЙДЕ ДА ПРОДАВА БИЛЕТИ В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ
53
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радан явно никога не е бил демократ! Този начин на мислене е по-противен дори от този на хард комунист! Това е обида към избирателите! Срам!
52
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изгледах няколко клипа с прочутия Бонев, доста антипатичен и заядлив, само бълва някакви лозунги, които съобразно късното му детство вероятно са съществени.
51
0
 
17
 
! Отговори
334 преди 4 години
Ако Бонев беше втори, сигурно е, че щеше да бие Фандъкова. Но не е. Наистина ли Радан Кънев си вярва, че предложението му има някаква стойност?
50
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно идеята му е дошла, след като на Евро изборите и него го подканиха да отстъпи мястото си в Европарламента на друг.Ама колкото той се вслуша и го направи, толкова Манолова и Игнатов ще.. От адвокат само тарикатлъци да искаш!
49
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много хомосексуалисти има в политиката.Блрис БОНЕВ ги преброи !
48
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 53При БСП доларът беше 3000лв.А заплатата ми беше 3$.Пък ти си разправяй за медийната свобода.
47
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радане, почакайте още малко! ББ и вас ще ви напазарува като СДС и тогава няма да има нужда да се правите на това, което не сте. Жалки сте всички вкупом .
46
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На балотажа всички заедно против мафията на мутрите и милиционерите!
45
3
 
23
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Тоя е напълно изкукал, явно като евродепутат с 14К евро заплата + другите му бонуси му е широко около врата и може да си ръси глупостите на килограм.
44
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като я гледах до сега Манолова, като и слушах глупостите никой не ми гарантира, че ще е по-различна от Фандъкова. Може да се кълне колкото си иска.
43
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хич не ме е срам като знам, че и зад Манолова също стои мафия.
42
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И как пък Манолова ще попречи на строителната мафия?Ами ще си кажат - аууу, това е Манолова а не Иванчва предаваме се вече ще сме добри.
41
4
 
24
 
! Отговори
двоен мутростандарт преди 4 години
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ДЕСНИТЕ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ФАНДЪКОВА - НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ, СЕРСЕМИ, ДА КРЕПИТЕ ДИКТАТУРАТА НА ГЕРБ? НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ЧЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА ЛЕВИТЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ НА БАЛОТАЖИТЕ ЗА ВАС А ВИЕ ЗА ГЕРБ?
40
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От кой дръпна гласове Бонев - от Манолова и Игнатов. Какво е ясно за Манолова и Игнатов - че са истинска опозиция а не патерици на ГЕРБ. Манолова е политик с опит и най-добрия омбудсман откакто тая длъжност я има. Тя като кмет може сериозно да попречи на строителната мафия да застроява София. Бонев - на следващите избори не се подигравай на хората с листа от двама-трима съветника, изложи се ама много. Така не спаси СОФИЯ А ПОМОГНА НА герб.
39
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И защо лице, което е спечелило едва 10 % да ходи на балотаж ей така, по дифолт. Сигурно и на парламентарните избори ще искат ей така- без нищо да се намърдат, по дифолт. Нищо че никой не гласува за тях
38
0
 
11
 
! Отговори
Въпрос на ориентация преди 4 години
Нищо по-логично от това Кафявата шпионка да напира Вибратора да стане кмет.
37
0
 
27
 
! Отговори
Хюго Бос преди 4 години
Добре, де, хора, това десен политик може ли д аго измисли. ова е само вкапацините на неомарксисти като Кънев. Типично по болшевишки- подмяна на вота и тотален диктат на малцинството над мнозинството. По коя математика, освен по болшевишката, откъде накъде някой спечелил над 25% от гласовете трябва да се откаже и да предаде гласубвалите за него в полза на някого, за когото са гласували едва 10%? Тези са по- освирепели и изгладнели от балкански мечки след зимен сън