Каква прическа да изберем тази есен?

Вижте тенденциите в косите за този сезон
1 ное 2019 17:37, Криси Табачка
1
Каква прическа да изберем тази есен?
Pixabay

След лятото косата изисква специални грижи и в идеалния случай известно обновяване. В тази статия ще ви разкажем как лесно и красиво да освежите косата си, за да изглеждате зашеметяващо тази есен.

Подготовка на косата за промяна

Преди да се впуснете в есенното оцветяване, погрижете се за засиленото хранене на вашите кичури. След слънцето и солената вода косата изисква дълго възстановяване. За бързо възстановяване на къдриците след лятото, експертите препоръчват да използвате професионални продукти от Loreal Когато структурата се възстанови и краищата са подрязани, можете да изберете цвят, който ще ви украси за следващия сезон.

Изберете метод за оцветяване

Ярките цветове и лудите преходи са мъртва лятна тенденция, която се заменя от сложна работа на колористи с естествени нюанси на боя за коса

Безспорни технологии за най-високо оцветяване тази есен:

Балеаж е гладки преливания, които се постигат чрез подчертаване на отделни кичури по цялата дължина на косата. Чудесен за тези, които искат да освежат цвета си без драстични промени.

Омбре е популярна тенденция, която не губи своята актуалност от няколко години. Колористите препоръчват изсветляване на краищата с 1-2 тона за модели с тъмна коса и обратно, потъмняване на краищата за красиви коси.

Шатуш е сложна технология на френско подчертаване, при която отделните нишки са боядисани в 3-4 близки нюанса, за да създадат меки нюанси и визуално да увеличат обема.

Още за тенденциите в прическите тази есен четете в Tialoto.bg 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както казваше гробаря от квартала с една вратовръзка с подобни цветове като папагал съм нали С много ведър тон казваше той запътил се с катафалката паркирана пред блока.

Спонсорирани публикации