Съботен бис: Мис Плеймейт - земеделие и силикон, и палци за Ванката

И още - мухите при Слави и къде бележи Десподов?
Обновена: 9 ное 2019 19:02 | 9 ное 2019 19:00, Александър Попов
17

Къде бележи Десподов - при кака Мария? Снимка: Lap.bg

Първият бис тази седмица е за футболист номер едно на България Кирил Десподов. Бившият нападател на Литекс и ЦСКА-София се опитва да възражда кариерата си на футболния терен в Австрия, след като беше закотвен на резервната скамейка в Италия. За разлика от футбола, където тепърва се доказва зад граница, Десподов е машина на любовния фронт.

22-годишният футболист сподели селфи с целувка с текст върху нея "You know". Коя е изгората му обаче остава загадка. Според слуховете Кирчо бележи при Мара Отварачката, но нито един от двамата не е дал знак, че това е истина.

Докато Десподов си споделя сърчица в Instagram, кака му Мария извади нов клип, в който също участва футболист. Във видеото към "Липсваш, мило мое" неувяхващото миньонче си партнира с Даниел Златков, известен още като пернишкия Роналдо. Двамата се засякоха в шоуто за обеднели звезди VIP Brother.

Според слуховете заглавието към парчето обаче не е насочено към Киро Десподов, а към починалия наскоро месарски бос Ангел Тенев - Свинаря. Той често помагаше финансово на фолкзвезди, а клюките го свързваха и като любовник на Мария.

Феновете обаче не се интересуват от мелодрамите около песента и на кого е посветена. Те оплюха текста на парчето, танците на Мария и обобщиха, че този път песента не й се е получила.

Докато сме още на футболна вълна, да споменем с няколко думи и Валери Божинов, който е резерва дори в Ботев Враца. По-голямата му драма обаче е, че някой му хакнал страницата в Instagram. Според една от версиите извършител на кибер атаката е бивше "малко коте" на Божинката, а целта - отмъщение. Подобни подозрения имал и Валери, тъй като преди време профилът на приятелката му Биляна Дол също бе хакнат.

Със сигурност сред заподозрените не е плеймейтката Нора Недкова. За разлика от инфлуенсъра Валери, тя имаше повод да почерпи. Недкова вече е горда собственичка на диплома от Нов български университет, а специалността е "Маркетинг".

"Всеки, който си поставя ясни цели и продължава да обновява своите знания и умения, ще бъде много по-успешен от тези, които не го правят! Винаги ще има хора, за които няма да сте достатъчно добри, но важното е да бъдете удовлетворени от самите себе си! Аз съм! Благодаря на семейството ми за подкрепата!", написа в социалната мрежа варненката и се похвали с фотосите с тога и шапка.

И ние сме благодарни, че зад екстеншъните и силикона на плеймейтките се крие не просто талант за танц по монокини, но и шанс родната икономика да дръпне. Ще припомним, че Русата Златка има тапия за застраховател, а Черната е дипломиран финансист. 

Тук е мястото да представим и новата Мис Плеймейт - Михаела Тодорова от Казанлък. Тя била модел на "Плейбой" още миналата година, но едва след подкрепата на мама и тате решила да се яви на конкурса. Хвала на такива родители, за които този конкурс е трамплин към каквото и да било...

Снимка: Хайлайф

Иначе блондинката можела да се похвали с 350 кубика силикон в гърдите. Явно това е най-важното... А в бъдеще щяла да поеме семейния бизнес, свързан със земеделие. Ами, това е - силиконът превзема и селското стопанство. Бъдещата земеделка можете да видите в галерията ни.

Тази седмица много активна в социалните мрежи бе фолкпевицата Луна. Застаряващата звезда изуми последователите си с лъжата, че била на 37 години (виж в галерията). Най-вероятно на тези години е била в последните години на миналия век, когато достигна до някаква средна разпознаваемост в най-масовия жанр.

През последните години тя приковава вниманието към себе си с участието в риалити предавания, както и с желанието й да бъде президент. Последното само медиците могат да го обяснят. Иначе Луна се похвали с младо гадже - Горан, но бързо започна да го клепа, че е наркоман, крадец, стерилен и комарджия.

Завършваме с една от големите новини за родния шоубизнес - тръгна телевизията на Слави. Вярно, с една-две мухи в зле осветено студио, но тръгна. Мнозина сравниха телевизията с кабеларка от началото на демокрацията, но все пак трябва да бъдем толерантни и да дадем време на новата медия.

В социалните мрежи обаче неоснователно започна атака към Ванката, който съобщава времето. Лафът, че получаваш него, когато поръчаш Никол Станкулова от "Али Експрес", е абсолютно незаслужен. Крайно време е мъжете да се заглеждат в прогнозата, а не в говорителките на времето. Те са синоптички толкова, колкото и Иван Атанасов. А ако се вярва на метриките на Трифонов - прогнозата на Ванката е гледана от 753 000 души. Гледах го и аз в един от дните и единствената ми забележка е, че каза температурите само в София и Кърджали, а после мина към Европа. А когато той говори акцент са градусите...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации