Психолог: Банкерката Невена е част от модерна история за Ромео и Жулиета

Тя е имала силна нужда да бъде майка, не е действала от алчност
Обновена: 29 ное 2019 13:35 | 29 ное 2019 13:31,
77
Психолог: Банкерката Невена е част от модерна история за Ромео и Жулиета
Снимка: Pixabay

"Получило се е смесване между това, което принадлежи на институцията и това, което принадлежи на човек“, каза пред bTV  криминалният психолог проф. Калин Гайдаров и добави, че когато човек работи в банка и с много пари, изкушението е голямо.

Още по темата

„Друга е случката с този неясен виртуален партньор. Общуването в мрежата е достатъчни пълноценно за специфична категория хора“, коментира той. „Нещата са сериозни от чисто криминална гледна точка“, допълни специалистът.

Банкерката Невена източила милиона от любов, обектът - от Монтана

Според Гайдаров мотивът на банкерката е чисто личен и психологически: „На 38 година тя е с потенциала, който трябва да разгърне. Той е свързан с майчински инстинкти. Този подтик от природата, той трябва да се реализира“.

„Друг въпрос е, че тази банка трябва да има достатъчно силен контрол, да следи какво се случва. Но в крайна сметка не можете да влезете в главата на един човек, колкото и да се опитвате“, каза проф. Гайдаров.

Според него, нищо не се е променило от времената с любовните истории, описани в литературата: „Това се случва по един технологичен начин. Същата история като Ромео и Жулиета, но прехвърлена в днешно време“.

Криминалистът смята, че банкерката е искала да се реализира като личност, макар и по един доста необичаен начин Според него фактът, че тя има вид на скромен и затворен човек, пречи на социалното общуване, към което всички ние се стремим.

Проф. Гайдаров изтъква, че фактът, че преди присвояването на парите банкерката и баща и са теглили кредити, парите от които също са изпратени на непознати, говори, че цялата история наистина има личен момент, а не става въпрос само за алчност.

„Възможно е да бъде манипулирана с много неща през тази връзка с този странен човек, който ние все още не знаем кой е. Но най-вероятно става дума за такъв тип манипулация“, каза още криминалистът.

„Искала е да бъде полезна, да бъде свързана и да бъде майка. Реализацията е странна, тя е абсурдна, но хората започват да живеят по някакъв откъснат начин“, добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз работя в банка. Какво изкушение бе, ***? Това са просто хартийки , на който сме им дали стойност. Работила съм с много пари и даже не искам да ги гледам. Мръсни и окъсани хартии. Не , мерси.
65
0
 
4
 
! Отговори
Въпросник преди 4 години
Този "ПРОФЕСОР" реален ли е като личност или просто ИНВЕСТБАНК е спонсор на ДНЕС БГ-то и те участват активно в ЦИРКЪ Балкански :)??????? Някой да провери, МОЛЯЯЯЯЯ!
64
0
 
2
 
! Отговори
Нормален човек преди 4 години
ИнвестБанк :) Тази банчица не беше ли на Цецито Методиева Тиквунова?
63
0
 
6
 
! Отговори
Прочетохте ли преди 4 години
какво е казал професорът?Нека това да ви даде представа за какво взимат пари нашите "учЕни" от сферата на хуманитарните науки. За ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА !!!И за децата е ясно, че жената или не е с всичкия си акъл, или деянието й е част от някаква много по-голяма и сложна схема, за която тя не говори, а ни баламосва с приказки за виртуална любов.
62
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма такава тьпа жена да подари 1 млн, просто лъже. Пребийте я да връща каквото е останало.
61
0
 
4
 
! Отговори
африка преди 4 години
Ако тръгне вълна от хора, които искат да си теглят парите, тази банка ще фалира като малка сергиика на пазара.
60
1
 
2
 
! Отговори
знам преди 4 години
че и Йончева е от модерната хайдушка история на държавата. Защо не е в ареста.
59
0
 
9
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Тоя е диванен специалист , никакъв психолог не е, абе бастунчо що не видя по другите медии снимките , какъв луксозен живот е водела, по екзотични дестинации, на финала на шампионската лига е била в Милано , Сан Сиро 2016 г. И се че чудите къде са парите, ами опукала ги е в Египет, Дубай, Израел, Италия и т.н
58
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълни глупости, да си изяде дипломата тоя психолог
57
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коя е банката позволила на служител да дръпне 1 млн. лева от влоговете на клиенти, за един приятел питам?
56
3
 
15
 
! Отговори
23 преди 4 години
Колега Гайдаров, Вие сте срам за професията
55
0
 
8
 
! Отговори
ист преди 4 години
Това е като модерната история на Цветан Василев и Йончева.
54
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно и КТБ така по любов е фалирало или пък 1997 година банките ...любовта какво нещо е ,ти да видиш. Нали така с любовна драма ни пробутаха историята за семейството перачи на пари от Нови Искър .Един ден стаж нямали пък взимали кредити ,имали фирми, накрая цялото семмейство изпозастрелляни от ***/ до/ фил който пък се влюбил в съпругата УЖ ДЕ !___________________________Бушони .любовни схеми ,ала бала сто чувала.Натъкмиха им едно алиби че е любовна история на тия бушони ,те са ок така.
53
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Психолог: Банкерката Невена е част от модерна история за Ромео и Жулиета"Хахахаха точнто това лисва ЦИРКА ДА Е ПЪЛЕН. ЕКСПЕРТ СОЦИОПАТ И ГОВОРИ ЛЪЖИ .Ама молЯ Ви сЪ вейрвате мУ като ИЗБОРИТЕ!
52
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Професора да вземе да си изяде всички дипломи щото тук става въпрос за пари! Невена не работи на пазара с плодове и зеленчуци, а в банка! Резултата показва пълното безхаберие на банката и безотговорност към парите на вложителите. А любовните истории никой не го интересуват.Факт е че много са младите хора, които освен да висят денонощно в нета нищо друго не правят и стават безполезни както на работа, така и за себе си.
51
0
 
16
 
! Отговори
Тарикат преди 4 години
Да та *** у психолога нелеп! Елементарно е да разгледаш снимките на "жулиетата", която тя доброволно е публикувала във ФБ /примерно/. И да и видиш круизите и стандарта на живот! Пък да вземеш калкулатора и да посмяташ. Изобщо, из това МВР само като тоя "психолог" ли сте назначили? Което би обяснило КМД-то на работа на българската полиция и разследване.
50
0
 
23
 
! Отговори
интересно преди 4 години
А от какви чувства се е разхождала по екзотични дестинации и е пръскала здраво парички за свое собствено удоволствие?Най-вероятно от майчински чувства, ха ха!Интересен факт е според професора, че тя има вид на скромен и затворен човек, а харчи суми не според джоба й.Питам се, как пък от банката не са забелязали тези нейни пътувания, за които има снимки в интернет. Странна банка, странни колеги е имала, освен ако и те не са в кюпаА обяснението на професора е смехотворно и срамно за титлата му
49
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цветан Василев ги обичаше, ама и те го обичаха - и Костов му беше поверил парите си, и Вежди Рашидов, и "Топлофикация" под зоркото око на Данчето Фъндъкова загуби 90 млн. лева, защото ги държаха там, и куче влачи рейс...
48
0
 
8
 
! Отговори
бай Иван преди 4 години
Цветан Василев и той не е виновен.Отклонил някакъв си милиард и раздавал от любов на Елена Йонючева и много други Жулиети.Какво ли не прави човек,когато е влюбен и в мъже...!
47
1
 
4
 
! Отговори
Димо преди 4 години
Тя е н същата ситуация на бабите с парите от терасите!Този тип вероятно емоционално и психологически я е обсебил и с това я е въвел в заблуждение!За мен вината е само негова.Престъпник от класа!