Психолог: Банкерката Невена е част от модерна история за Ромео и Жулиета

Тя е имала силна нужда да бъде майка, не е действала от алчност
Обновена: 29 ное 2019 13:35 | 29 ное 2019 13:31,
77
Психолог: Банкерката Невена е част от модерна история за Ромео и Жулиета
Снимка: Pixabay

"Получило се е смесване между това, което принадлежи на институцията и това, което принадлежи на човек“, каза пред bTV  криминалният психолог проф. Калин Гайдаров и добави, че когато човек работи в банка и с много пари, изкушението е голямо.

Още по темата

„Друга е случката с този неясен виртуален партньор. Общуването в мрежата е достатъчни пълноценно за специфична категория хора“, коментира той. „Нещата са сериозни от чисто криминална гледна точка“, допълни специалистът.

Банкерката Невена източила милиона от любов, обектът - от Монтана

Според Гайдаров мотивът на банкерката е чисто личен и психологически: „На 38 година тя е с потенциала, който трябва да разгърне. Той е свързан с майчински инстинкти. Този подтик от природата, той трябва да се реализира“.

„Друг въпрос е, че тази банка трябва да има достатъчно силен контрол, да следи какво се случва. Но в крайна сметка не можете да влезете в главата на един човек, колкото и да се опитвате“, каза проф. Гайдаров.

Според него, нищо не се е променило от времената с любовните истории, описани в литературата: „Това се случва по един технологичен начин. Същата история като Ромео и Жулиета, но прехвърлена в днешно време“.

Криминалистът смята, че банкерката е искала да се реализира като личност, макар и по един доста необичаен начин Според него фактът, че тя има вид на скромен и затворен човек, пречи на социалното общуване, към което всички ние се стремим.

Проф. Гайдаров изтъква, че фактът, че преди присвояването на парите банкерката и баща и са теглили кредити, парите от които също са изпратени на непознати, говори, че цялата история наистина има личен момент, а не става въпрос само за алчност.

„Възможно е да бъде манипулирана с много неща през тази връзка с този странен човек, който ние все още не знаем кой е. Но най-вероятно става дума за такъв тип манипулация“, каза още криминалистът.

„Искала е да бъде полезна, да бъде свързана и да бъде майка. Реализацията е странна, тя е абсурдна, но хората започват да живеят по някакъв откъснат начин“, добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Определение за банкерБанкер е собственик на банка или крупен акционер в банка.
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
fake news. nema snimka, nema trite imena.
44
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
като много искала майка да стане защо не правила като повечето варненски майки, които чрез общуване наживо във Варна и наоколо си намерили партньори и реализирали мечта за майчинство, а търсила по интернет в Монтана? нали е висшистка, с висока степен на интелигентност, от ВУЗ.
43
1
 
2
 
! Отговори
До 42 преди 4 години
Колкото получихме за фалита на 16те банки и изпразване на хазната по времето на Виденов.Някой нещо да обясни???? Колко години минаха от тогава и няма нито един виновен. Фалираха държавата и толкоз!!! А днешното поколение хал хабер си няма от това.Така ще стане и с КТБ и с нашата ,,героиня" -приципа е ,,Времето лекува" и всичко се забравя
42
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да очакваме ли и за милиардите, изнесени от КТБ, някаква подобна сълзливо-сополива история?
41
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
доста глупави изказвания. мисля, че нуждата да е майка е последното нещо, от което касиерката се е водила. такъв тип снимки, от луксозни екскурзии, с цел лично удоволствие, лично повдигане на самочувствието, нямат нищо общо с никакъв майчин инстинкт. и този човек е професор.
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И банките вече не са сигурни за да си държите парите в тях!А между другото сериозно се говори за банкови фалити.
39
0
 
18
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Не знам дали Ромео е роматничин ром,но Жулиета, здраво е ожулила банката.
38
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сериозен кастинг ще да е било, щом са помислили и за "психолога" -- самата черешка на представлението.Мичето си ръсело всичките парички и заеми за монтанскияРомео, което не й пречело да се развява по прескъпи круизи и да плаща за цялата си фамилия биля, да я придружават, та да не й е скучно без Ромео. Ама много прозрачного раздават тия сценаристи бе! Прозрачно, та чак съдрано и тъпо, та чак вдлъбнато. Предвид психолога и съвокупното бг правосъдие, Мичето си е пипкало спокойно и гордо.
37
0
 
15
 
! Отговори
Бате Гойко преди 4 години
"Получило се е смесване между това, което принадлежи на институцията и това, което принадлежи на човекИ при хората, участващи в управлението на страната е така. Кое е държавно, кое тяхно- *** разбери.
36
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такова обяснение върви само при лекарските грешки.Банкери, шофьори не могат да се оправдават по лекарския начин.
35
0
 
10
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 4 години
такива Ромео и Жулиета не сме имали от 681г.
34
0
 
17
 
! Отговори
Айде стига глупости преди 4 години
Психични(любовни) проблеми имала и търсейки признанието в любов от някакъв мъж, който я притиснал решила да обере банка неосмисляйки последствията. Това е организиран обир, зад който стоят самите банкери и тяхната алчност. Всеки работил във финансова институция знае, че никой току-така, особено пък някаква си там дребна плашлива женичка банкова служителка ниско ниво не може да се разпише на чужди сметки и да раздава суми. Има двойни подписи, уведомяват и по телефона при теглене и пр...
33
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Внушават ни, че кражбата е за лични нужди.Защо е толкова важно да ни се отклони вниманието към някаква виртуална любовна драма?И защо "избраникът" не е открит? Толкова ли е голямо с. Мокреш?!
32
0
 
11
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Любовника(виртуален) е чист материалист, нещо много модерно днес !!
31
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига вече. Подобни статии са долно пробна халтура.В публичното пространство се знае коя е банката. Пишете за нейните престъпления. Веницуелски афери, източване на пари и пр. Оставете жената на мира. Нямате ли морал, щом претендирате за такъв.
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А банката е патрон на медията. Ние обаче не се сещаме коя е... ;)))
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе защо тая не изпрати още един колет,та полицията да го проследи кой взима парите?
28
0
 
22
 
! Отговори
смок преди 4 години
Жената е ясна. Пишете за банката - там е проблемът.
27
2
 
30
 
! Отговори
gost преди 4 години
Психолога е по изкукуригал със заключенията от самата банкерка!!!