18-годишен признал за убийството на Андреа в с. Галиче?

Двама братовчеди бяха разпитвани от полицията тази нощ
Обновена: 12 яну 2020 09:06 | 12 яну 2020 08:54, Александър Попов
268
18-годишен признал за убийството на Андреа в с. Галиче?
Снимка: Булфото

Един от задържаните като заподозрени за убийството на 18-годишната Андреа Руменова във врачанското с. Галиче е направил пълни самопризнания. Това е 18-годишният Аксел О., криминално проявен, който бе задържан заедно с братовчед си Десислав О. в ромската махала на селото, твърди "24 часа".

Двамата били разпитвани в ареста на белослатинската полиция цяла нощ и първоначално отричали да имат нещо общо с убийството. Даващият непрекъснато противоречащи си признания Аксел накрая се сринал и признал, че той е заклал момичето.

Още по темата

Известният с изцепките и побоищата в Галиче наркоман завел разследващите в махалата в селото и им показал къде е скрил ножа, с който прекъснал живота на Андреа.

След разпита другият заподозрян Десилав О. бил освободен от ареста.

Андреа бе намерена вчера рано сутринта в двора на къщата, в която живее с прерязано гърло. Бащата на жертвата работи в чужбина, а майката е напуснала семейството. Момичето е била ученичка във врачанско училище.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още по темата: МВРГаличеубиство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А другият защо е освободен?!?
57
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НПО-тата са лошите. Добре.Ама аз имам един въпрос - България е на едно от челните места В СВЕТА по полицаи на глава от населението. Плащаме милиарди на МВР. Прокуратура, Съд. Даже и спецпрокуратура имаме.Защо никой не си задава въпроса какво всъщност правят всички тези хора? Подобни неща като обири, убийства, изнасилвания се случват навсякъде, факт, но как е възможно да са толкова чести при няма и 7 милиона население и толкова хора в силовите структури и правораздаването?
56
2
 
28
 
! Отговори
ОКО ЗА ОКО преди 4 години
СМЪРТ ЗА СМЪРТ
55
1
 
32
 
! Отговори
Odpo преди 4 години
Писна ми да чета за поредния изгубен живот. Сега се надявам, този касапин да изгние в затвора...
54
2
 
24
 
! Отговори
ГЕРБ ВИ ПАЗИ преди 4 години
Не се плашете ОН, най-големия полицай ще ви пази от тия ***, които обитават гетата. Братчедите масово гласуват за ГЕРБ. Времето , когато се тупаха смело в гърдите и говорега, че за тях гласували вишисти и млади хора мина и замина. Сега да само млади, но необразовани, без работа и живеещи в гетата. Заедно с фалшификациите това им стига да печелят избори. Но дотам. Такива са им и министрите и областните - КАЛИНКИ. Достаъчно е да кажем: заместник министъра на ДИМОВ е ЖУРНАЛИСТ????
53
1
 
7
 
! Отговори
СИГУРЕН СЪМ преди 4 години
че в махалата са гласували така като им е заръчал ЦВЕТАНОВ, нали той разнасяше с колите подаръци за ЕЛЕКТОРАТА. Въобще не се очудвам как толкова дълго е бил "ИЗБИРАН" престъпника ЧОНКОВ за кмет на селото като се има впредвид какви са голяма част от "ИЗБИРАТЕЛИТЕ"
52
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един търси Тошо, друг зове "На оружие!"...А всъщност до три дни, най-много седмица всичко ще е забравено и всичко ще си продължи постарому. Ще дойде новина за някоя нова простотия и джанкането ще се прехвърли там. Ще си плащате данъците и ще си траете.
51
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АНТИ "Новите ни господари, са определили България и Румъния за ромските гета на европа !"Новите ? Значи Русия ни е определила тази съдба, защото САЩ са старите господари- вече 30 години.
50
3
 
20
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Наслаждавайте се на евроатл. ценности !!
49
1
 
33
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
Не искам да си представя ужасът изпитало това ангелче...Всичко записвам,то не бе в Русе онази прекрасна журналистка,а за в Янтра пак така бяло ангелче,е умирала бавно в неистови мъки...Тя сметката ще я плащате знаете кои.Но не си мислете,че и децата ви няма да ви плащат.Те ще ви проклинат,докато са живи.Не си мислете,че само вие ще бъдете виновни!!!Наближило е!!!
48
2
 
21
 
! Отговори
към редакцията преди 4 години
За да няма нежелани и изтрити коментари, просто ги спрете ЦЕНТРАЛНО.
47
3
 
36
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Новите ни господари, са определили България и Румъния за ромските гета на европа !
46
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един ден ще ви запаткамеНищо такова няма да стане. Българинът малко ще се потупа по гърдите из форумите, ще препсува НПО-тата и ще е дотам.Впрочем, не ти ли прави нещо впечатление - НПО-тата доста умело защитават ромските интереси, но институциите, на които ти плащаш данъци, не защитават ама грам твоите. Май НПО-тата ще се окажат доста по-добри в работата си.
45
2
 
26
 
! Отговори
Дезинтегратор преди 4 години
Проблемът с тези ще експлодира със страшна сила, гответе се да не прережат и вашето гърло!
44
1
 
47
 
! Отговори
БГ 1 преди 4 години
Всеки ден обрани, изнасилени, заклани от обитатели на ромската ***'ала. Няма нищо, важното е, че сме номер 1 по етнически мир на Балканите и пример за света в това отношение. Известен с побоища и изцепки, те това е, България 2020г. Давайте братя, да даваме още милиарди за МВР-то
43
2
 
24
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
Аксел няма да го коментирам, ще ми изгрият коментара. Сами искам журналистите да следят каква ще е присъдата. Поне е добре, че е пълнолетен , че ако беше на 17 съвсем лошо. Само искам да питам "грамотния" журналист, писал това, как му се струва това изречение и не го ли е срам? Толкова ли ниско е паднала грамотността?"двора на къщата, в която живее с прерязано гърло"
42
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната хубава българка изнасилена и заклана от ***...
41
7
 
12
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Всеки ром, с каруца и кон.Всяко ромче, с обзаведено фургонче.
40
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-големия признал, а по-малкия не признал. Така ли?
39
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще го разбереш, когато станем малцинство.Както винаги, си след събитията.

Спонсорирани публикации