18-годишен признал за убийството на Андреа в с. Галиче?

Двама братовчеди бяха разпитвани от полицията тази нощ
Обновена: 12 яну 2020 09:06 | 12 яну 2020 08:54, Александър Попов
268
18-годишен признал за убийството на Андреа в с. Галиче?
Снимка: Булфото

Един от задържаните като заподозрени за убийството на 18-годишната Андреа Руменова във врачанското с. Галиче е направил пълни самопризнания. Това е 18-годишният Аксел О., криминално проявен, който бе задържан заедно с братовчед си Десислав О. в ромската махала на селото, твърди "24 часа".

Двамата били разпитвани в ареста на белослатинската полиция цяла нощ и първоначално отричали да имат нещо общо с убийството. Даващият непрекъснато противоречащи си признания Аксел накрая се сринал и признал, че той е заклал момичето.

Още по темата

Известният с изцепките и побоищата в Галиче наркоман завел разследващите в махалата в селото и им показал къде е скрил ножа, с който прекъснал живота на Андреа.

След разпита другият заподозрян Десилав О. бил освободен от ареста.

Андреа бе намерена вчера рано сутринта в двора на къщата, в която живее с прерязано гърло. Бащата на жертвата работи в чужбина, а майката е напуснала семейството. Момичето е била ученичка във врачанско училище.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още по темата: МВРГаличеубиство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
16
 
2
 
! Отговори
Асен преди 4 години
Е са у навечерието на най големия празник Банго Василий ли ще обвиняваме невинни братя заштото са роми?
77
13
 
8
 
! Отговори
Всичко е предвидено преди 4 години
Завещанието на Тошо Правешки:На Людмила - партията мила;на зетя - Комитета;на Владко - мястото на татко,а улица "Оборище" да се преименува "Тодорище".Тошо наистина си е въобразявал, че властта ще премине в ръцете на потомците му. Не само той си е мечтал за това, видяхме го на практика в Северна Корея.Затова се е погрижил да докара тук такива, които ще гласуват така, както им се каже и ще вилнеят, след като се убедят, че наказания няма - за да държат в страх останалата част от населението
76
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В БГ-то има един сериозен проблем и той е"Закон за защита от злоупотреба със законите"Точно този проблем ако бъде решен,политическата каста,предоставила власта на шайката ще бъде разгонена и ще си получи заслуженотоДруг път за решаване на проблема има,но това ще са зверства на принципа,око за око,зъб за зъбПрез хилядолетната история на човечеството мир в обществата се е постигал,чрез законодателни промени удоволетворяващи потиснатите и след стриктно спазване на занона или след масово насилие
75
15
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 72 преди 4 години
Струвало си е, пич. бай Тошо не случайно е вкарал в България стотици хиляди от тези. Колкото и да са плиткоумни, те разбират, че трудно ще намерят друга държава в която така да си разиграват коня и същевременно да получават готови пари без да работят или само като имитират работа.Могат да преценят, че се ползват с тези привилегии, ако подкрепят определени властимащи.Затова Тошо ги довлече тук, да си осигури електорална подкрепа за себе си и за потомството си. Всичко е планирано преди 60 г.
74
0
 
24
 
! Отговори
Кога най-после преди 4 години
ще вземем полезните неща от законодателството на новия ни Голям брат?1. След всяко нарушение - съответното наказание. Ако за трети път извърши престъпление от един и същи тип, след като е бил наказан за първите две, отива в затвора до живот, защото е доказал, че е непоправим. След толкова много побоища, тези двамата вече щяха да са доживотни пандизчии и момичето щеше да е живо!2. За тежки престъпления и непълнолетните се съдят като възрастни. Тези са пребили човек с камъни преди три години.
73
1
 
29
 
! Отговори
реалист преди 4 години
Направете справка, колко убийства са извършени от "римляните" само за последните пет години. Броят на изнасилените и убитите от тях българи е шокиращо голям!
72
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Галиче от над 5000 души през 1945г. сега се е стопило до около 1500-1600 човека, от които ромите са 500-600. В селото никога не е имало турци от Освобождението насам. Салко и Мехтин, синове на агронома от ромски произход Касъм, под закрилата на ДПС ограбиха Държавния резерв в Оряхово и за благодарност направиха джамия в ромската махала. Сега в селото има маргинали/Чоковци, Лунгари, Тушиновци и тн./ които се бият, палят и грабят, и римляни. Селото ,както и 90 % от българските села агонизира.
71
2
 
28
 
! Отговори
Бг действителност преди 4 години
И този известен с изцепките си криминално проявен защо се е разхожда на свобода??? Защо не е в психиатрия като видно е тотално смахнат? До кога ще пускаме лудите сред нас, те са непредсказуемо опасни. На нормален човек няма да му хрумне деянието на този кукавелник. Жалко за красивото момиче
70
1
 
25
 
! Отговори
ha преди 4 години
И аз като оня беззъбия ще кажа - "Имам едно малко брадва и с него спя". А некой да дойде.
69
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Запомнил съм малко и от "ОНОВА" време......,не беше така,ТЕ много слушаха....Аз едно не мога да разбера - добре, слушали са, ОК. Ама какво спечелихме от това, че ги набутаха комунистите по градовете? Нови учени, лекари, инженери? Въртяха мистриите и то калпаво из ГУСВ, нисши работници из производството и се подпираха на метлите и кофите из Чистота. Което, всъщност, си правят и сега (макар вече да проникнаха и по-нагоре, поради липса на работна ръка). Е, струваше ли си?
68
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато не се приеме смъртната присъда, в България ще става все по зле.Ами, не. Нищо особено няма да стане. В САЩ като има в доста щати, та какво, убийства ли няма? Айде, те са много хора, ама ние сме 7 милиона - достатъчно е просто отговорните органи да си гледат работата. Не си ли я гледат, какво от това, че имаш смъртна присъда?
67
0
 
28
 
! Отговори
Веско преди 4 години
Аз едно не мога да разбера. Разни организации ни изкарват расисти задето се страхуваме от една група хора, недолюбващи образованието и с нисък праг за нарушаване на законите. Но в никакъв случай не персонализират престъпниците. Инициали, евентуално някое първо име и в никакъв случай снимка!?
66
3
 
22
 
! Отговори
ha преди 4 години
Докато не се приеме смъртната присъда, в България ще става все по зле. Всякакви психопати се разхождат по улиците и правят безподобна неразбория. Крадат, пребиват, убиват. Въведете смъртна присъда и ще видите как след десетия показен разстрел и двайстото показно обесване, на площата - как всички безчинства ще секнат. Не може да заколиш човек ей така, щото си решил. Та това е пълен абсурд. В коя година живеем, че търпим подобни обстоятелства? В Дивия запад са по добре - око за око, зъб за зъб.
65
1
 
21
 
! Отговори
МАХАЛИ преди 4 години
са един от каналите за превеждане на нелегални емигранти, което сега е много доходен бизнес... и също те са дилъри на дребно за наркотиците, които остатъците/ наследниците на СИК/ВИС внасят у нас. Така, че ГЕТАТА се пазят от самите ТИКВИ и само когато тръгнат тълпи със сопи към тях се задействат някакви политици като Каракачанов за да си правят пиар
64
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Признал си е, съдействал на разследването, бил е психично нестабилен, под въздействие на наркотици, не е било планирано деянието... Сега сума си експертизи може ли да носи отговорност или трябва да се лекува... Отначало една висока присъда, за успокоение на обществото. После обжалване и наналяване на присъдата. После след половината изтърпяно наказание го пускат за добро поведение. Този 18-годишен младеж на 25 ще е свободен вече.
63
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
63,То това е ясно. За броя на милиционерите преди 1989 г. нямам данни, но тогава имаше Вътрешни войски които, е, не бяха срещу външна заплаха, както и структурите на ДС, които реално бяха навсякъде.
62
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и не е превел средства за да си отворят продажните устаАко институциите си вършеха работата, човек, никое НПО не може да ги спаси тия. Ама, те не си я вършат :)
61
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 59.А замислял ли си се защо са толкова много полицаите. Не вярвам да си мислиш че са много за да пазят населението. Ако бяха за опазане на населението от айдуци и убиици щеше да има и в най затънтеното селце полицаи. Както беше по бай Тошово време с Милиционерите. По негово време Милиционерите едва наброяваха 15 000 души. Я виж сега каква е бройката на полицаите. Полицаите и жандармерията са за да пазят Богопомазаните от народната любов. Те не са да пазят Народа. Резултата е очеваден.
60
3
 
29
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Много стана бе хора!!!Запомнил съм малко и от "ОНОВА" време......,не беше така,ТЕ много слушаха....ГЕРБ,стегнете ги бе хора,само те Ви останаха,ще се изтребят по между си,кой ще гласува за Вас?!
59
4
 
24
 
! Отговори
ЛАПАЧИТЕ ОТ ХЕЛЗИНКИ преди 4 години
защо мълчат. Може би СОРОС още не е прочел новината и не е превел средства за да си отворят продажните уста

Спонсорирани публикации