Божков пред Bulgaria ON AIR: Никой не ме издирва, никой не ми се е обаждал!

В офисите на бизнесмена имаше полицейска акция
Обновена: 29 яну 2020 15:34 | 29 яну 2020 12:08, Нели Христова
146
Божков пред Bulgaria ON AIR: Никой не ме издирва, никой не ми се е обаждал!
Снимка: БГНЕС

Днес в централата на “Нове холдинг”, собственост на Васил Божков, влязоха на проверка полицията и прокуратурата. Подобна акция имаше и в офис на Националната лотария. След това в медиите се появи информация, че Божков е издирван и вече е извън страната. Бизнесменът обаче опроверга това твърдение пред репортер на Bulgaria ON AIR.

"Нямам коментар, не знам за какво става въпрос въобщe", категоричен бе Божков. На въпрос дали е издирван от Интерпол, както бе съобщено, той отговори:

"Не. Никой не ме е търсил. На разположение съм по всяко време, ако някой ме потърси."

Още по темата

Бизнесменът бе категоричен, че не знае и дори не предполага за какво е акцията срещу него.

Божков също опроверга и информацията, че е напуснал страната заради акцията: "Не е вярно, на телефона съм, вдигам на всеки. Могат да ме призоват по всяко време", заяви Васил Божков, но не отрече, че е извън страната.

"Най-вероятно не съм. Имам си много работа, не мога да си оставя бизнеса в чужбина и да седя в България. Ако някой ме потърси, до няколко часа мога да бъда", отговори бизнесменът на въпрос на bTV.

Акцията в офисите на Божков е под ръководството на Спецпрокуратурата, но подробности за нея не се съобщават. МВР нито отрича, нито потвърждава за проверките.

По същото време има проверки и в бившата резиденция в парк "Витоша“, за която също се смята, че е свързана с бизнесмена.

Днес на първо четене мина поправката, поискана от Валери Симеонов.

Вижте какво още каза Васил Божков в емисията "Новини" на Bulgaria ON AIR в 12:30 ч. 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
4
 
! Отговори
до 106 преди 4 години
Ама ти какво, Божков ли защитаваш? И защо?
94
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
30години никой нищо не бе правил. Само ***.Аха. И 10 от тези години управлява Баце. И чак сега той изведнъж се сеща, че в държавата му имало крадци, видиш ли.В същото време Московски, например, си е шефче на банка и не му дреме. Него прокуратурата някак не го търси, а не е като да няма за какво.
93
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той и Ал Капоне си е мислил , че командва САЩ. Ако Бойко не беше подготвен, нямаше да удари. Той много добре знае кой е вътре и кой е вън от държавата. Ако Бойко иска да стои на власт трябва да се справи с тумурите един по един, а той явно иска да стои на власт. Хем искат да живеят като европейци, хем тръгнали Божков да жалят.
92
1
 
9
 
! Отговори
дебел депутат преди 4 години
зрелища и пасти за народа !
91
2
 
3
 
! Отговори
Гина преди 4 години
Сега тези дето са спечелили милион ще пият студена вода и ще се раздват на първоначалната и получените до тук вноски. Поредния обир
90
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 97От вън се управлява,тези вътре само изпълняват и за награда имат право да мародерстват вътре народа.
89
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора не си играйте с Васил Божков,голям и опасен човек е. Човекът зеленчук(оранжен и го ползват за Хелуин)иска да си остави пипала върху хазартния бизнес,вече го направи върху други бизнеси. Този се изживява като Тодор Живков!!!!!
88
1
 
2
 
! Отговори
До 97 преди 4 години
"Играчите" на прехода управляват страната, пич.
87
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 92Трябват пари за пенсии, за язовири, за изтребители, за болници, за медицински сестри, за пътища и т.н. 30години никой нищо не бе правил. Само ***. Някой прибира парите. Дава 0.001процент от тях за подкрепа от лумп е ни агитки. Ами ревете, че има олигарси от които държавата не прибира парите. Ами сега ги търси. Ама защо от този. Ама защо сега. От 7 милинона няма как всички да са доволни.
86
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ееее те и СДИ ще фалират кой сега ще прави при тях каско за 100 000 лв :D
85
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбягаха се нещо "играчите" на прехода.
84
6
 
10
 
! Отговори
До БОКО преди 4 години
Евалата Борко само така им се пада на мръсните червени мафиоти....Евала
83
3
 
3
 
! Отговори
Ф преди 4 години
Президента на "Левски" също си е бегал. Закривай наред!
82
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
BOJKOV PREZIDENT.
81
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе ти за всеки случай си стой там на топло,че и баневи и арабаджиеви и останалите уж не се криеха пък още търкат наровете. Пък те ще се погрижат да си вземат което не си си платил
80
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма по-силен от държавната машина. Няма пари, Бойко натисна лостовете. Това е уин -уин ситуация за Бойко. Хем приход, хем се отърва от този дразнещ играч. Съчувствие от народа Божков няма да получи.
79
0
 
28
 
! Отговори
Чоко преди 4 години
Над черепа има опънат чадър от всяко едно правителство до момента. Дори и последното и то три години се прави, че не забелязва, че в хазната влизали стотици милиони по-малко. А кой изпрати Черепа да спасява Левски Сф миналата година. А сега изведнъж край. Чадъра отхвръкна и кубето на Черепа лъсна.
78
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЧокоПо скоро не остана нищо от баницата, прекалено я оглозгаха нашата родина и остава самоизяждане.
77
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези селинджъри, които ги снимаха по телевизията с чекове за 1 милион ще пият по една студена вода . Класическа пирамида
76
0
 
29
 
! Отговори
Чоко преди 4 години
Черепа е в хазартния бизнес от началото на Демокрацията. Прекалено голям играч.Без негово разрешение не може да се монтира дори и една ротативка. Без него не може да се отвори казино или каквото и да е място за залагания. Интересно пред кой ли е сгазил лука та да го подгонят така скоропостижно.

Спонсорирани публикации