Божков пред Bulgaria ON AIR: Никой не ме издирва, никой не ми се е обаждал!

В офисите на бизнесмена имаше полицейска акция
Обновена: 29 яну 2020 15:34 | 29 яну 2020 12:08, Нели Христова
146
Божков пред Bulgaria ON AIR: Никой не ме издирва, никой не ми се е обаждал!
Снимка: БГНЕС

Днес в централата на “Нове холдинг”, собственост на Васил Божков, влязоха на проверка полицията и прокуратурата. Подобна акция имаше и в офис на Националната лотария. След това в медиите се появи информация, че Божков е издирван и вече е извън страната. Бизнесменът обаче опроверга това твърдение пред репортер на Bulgaria ON AIR.

"Нямам коментар, не знам за какво става въпрос въобщe", категоричен бе Божков. На въпрос дали е издирван от Интерпол, както бе съобщено, той отговори:

"Не. Никой не ме е търсил. На разположение съм по всяко време, ако някой ме потърси."

Още по темата

Бизнесменът бе категоричен, че не знае и дори не предполага за какво е акцията срещу него.

Божков също опроверга и информацията, че е напуснал страната заради акцията: "Не е вярно, на телефона съм, вдигам на всеки. Могат да ме призоват по всяко време", заяви Васил Божков, но не отрече, че е извън страната.

"Най-вероятно не съм. Имам си много работа, не мога да си оставя бизнеса в чужбина и да седя в България. Ако някой ме потърси, до няколко часа мога да бъда", отговори бизнесменът на въпрос на bTV.

Акцията в офисите на Божков е под ръководството на Спецпрокуратурата, но подробности за нея не се съобщават. МВР нито отрича, нито потвърждава за проверките.

По същото време има проверки и в бившата резиденция в парк "Витоша“, за която също се смята, че е свързана с бизнесмена.

Днес на първо четене мина поправката, поискана от Валери Симеонов.

Вижте какво още каза Васил Божков в емисията "Новини" на Bulgaria ON AIR в 12:30 ч. 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
2
 
1
 
! Отговори
Toto преди 4 години
Цацаров съсипа КТБ, сега гешев лотарията, тия ги назначават по това кой колко е обещал на кръговете.
114
2
 
9
 
! Отговори
ДС ченгетата преди 4 години
свършиха мръсната работа на комунистическата номенклатура - 'прехода' времето на голямото комунистическо крадене през което заклетия марксист заграби капиталите и стана капиталист.ДС ченгетата вече не им трябват и дойде време да ги изхвърлят от играта, след което ще попаднат в криминалния свят. Същия процес се развива в Русия - КГБ агента Путин свърши работата на фамилните кланове от КПСС и сега той им стана неудобен, но Вовка не се дава - ходи с по 6 бодигарда в тоалетната, но ще го изненадат
113
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хунтата гони олигарсите, които не си плащат да имат бизнес и който може бяга у чужбината, който не може стои у панделата или му спират въздуха и водата... скоро и тока и газта! гарантирано от Шайката!
112
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудя се кой ще е следващия, става интересно напоследак с тия рокади. Играе се яко шах. Падаха пешки ,офицери , топове. Много интересно
111
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Божков, елА си. Издирван си с червена бюлетина от Интерпол по целио свет. Или не си разбрал или се правиш на ощипана мома курвавелка. Ела да полежиШ малку у панделата с Нено и Банев.
110
0
 
3
 
! Отговори
от къпъ куле преди 4 години
къде си ве гешев те търси през интерпол
109
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Божков ще осъди държавата за милиарди, но нали ще са от нашия джоб а не от тоя на Гешев или господаря му - Бойко
108
3
 
8
 
! Отговори
Жалки смешници преди 4 години
Какво значи бяга ?Та Божков от години не живее в България.
107
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В какво си сигурен бе ***???Правиш се на много велик и нарочно сега го правиш заедно с Президента за да ги сложиш, чисто психологически, на една основа.Долно замислено и добре го разигравате до момента. Царе сте на мръсните номера от ГЕРБ.Ясно е, че обвинението срещу Божков ще има, но ще отпадне, а междувременно ще продължите да петните авторитета на Радев.
106
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Търсете го при Галеви или при ЦецоВасилев.По вероятно е при Цецов Сърбия.
105
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А как частна лотария се казва "Национална лотария". Тази думичка национална не е ли запазена?
104
2
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
И БОРИСОВ И БОЖКОВ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ И ТОВА, ЧЕ СА СЕ ХВАНАЛИ ЗА ГУШИТЕ Е САМО ПЛЮС ЗА БЪЛГАРИЯ!!!
103
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Възкресил държавната лотария? Абе ти нормален ли си бе, заревал за хазартна дейност. Не знам кой ти плаща пенсионерските излияния по цял ден, обаче да ми представяш Божков и подобните му като герои, е АБСУРДНО! Около всяка партия има сателиращи бизнеси. Затова на запад като се смени властта тия хора се проверяват от А до Я и така като знаят, че все един ден е видиов ден се подържат в нормата. А в България такова нещо не е имало досега и сега заквичахте. Не че ще те променя, едно си баба знае...
102
0
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До ХА-ХА-ХА !!!ТЕЗИ КОИТО СА СПЕЧЕЛИЛИ ПЕЧАЛБИ НАД 200 ХИЛЯДИ ЛЕВА ОТ НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ООД НЕСЪЩЕСТВУВАТ РЕАЛНО ИЛИ НАЙ-ВЕРОЯТНО ПРЕВЕЖДАТ ВСЕ НА ЕДНО И СЪЩО ЛИЦЕ ТЯХНО СИ ПО-ДОКУМЕНТИ!!!ТЕЗИ КОИТО ПОКАЗВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА СА НАЕТИ ЗА РЕКЛАМА ПО ДОГОВОР, ЧЕ УЖ ПРЕДСТАВЛЯВАТ РЕАЛНИЯ ПЕЧЕЛИВШ ОТ САМАТА ЛОТАРИЯ ГО ОБЯВИХА ТОВА!!!-------НУЖНА Е ЕДНА ДОБРА РЕВИЗИЯ ДА СЕ НАПРАВИ В НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ООД И СТАВА СТРАШНО!!!
101
1
 
15
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 4 години
Ха ха.Хареса ми това"Бизнесменът бе категоричен, че не знае и дори не предполага за какво е акцията срещу него".Ами само това е достатъчно за да стане ясно с какъв човек става въпрос. Ама иначе си стои зад граница.Има частен самолет , за минути е в БГ.
100
2
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЛЪГАНЕТО В НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ООД ЧАСТНО ДРУЖЕСТВО Е ОГРОМНО!!!ВСИЧКИТЕ ИМ ПЕЧАЛБИ НАД 200 ХИЛЯДИ СА ФАЛШИВИ ЩОТО ОБЯВИХА, ЧЕ НАЕМАТ ХОРА ПО ДОГОВОР , ЧЕ УЖ ПРЕДСТАВЛЯВАЛИ РЕАЛНИЯ ПЕЧЕЛИВШ!! ТОВА СИ Е ЧИСТО ПРАНЕ НА ПАРИ УКРИВАНЕ НА ДОХОДИ И КАКВИ ЛИ ОЩЕ НЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!!!И УПРАВИТЕЛЯ И БОЖКОВ СОБСТВЕНИКА В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ И КОНФИСКУВАНЕ НА ЦЯЛОТО МУ ИМУЩЕСТВО НА КРАДЕЦА!!!ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА ИЗТОЧВАЧА ИЗМАМНИК !!!
99
2
 
3
 
! Отговори
Voodo0 преди 4 години
Дайте ми на мен лотарията и ще съживя. ***. До живях да защитавате мутрите
98
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно това е новата стратегия - ако питаш защо герберите не са в затвора, значи поддържаш Божков.
97
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
108,Божков изобщо не го защитавам, но ми е интересно как едни хора не могат да обяснят откъде имат едни пари, пък ги пращат консули във Валенсия, други имат апартаменти с личен асансьор и не се знае с какви пари са ги платили, но те някак не са по лице на асфaлта с белезници. Ти имаш ли обяснение?
96
5
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Престъпниците, облечени във власт, сложиха ръце и върху хазартния бизнес!

Спонсорирани публикации