МВР потвърди: Банковият обирджия хванат, в страната се работи

Апашът е задържан още вчера, разпитван е цяла нощ
13 фев 2020 12:05,
103
МВР потвърди: Банковият обирджия хванат, в страната се работи
Снимка Pixabay

Задържан е извършителят на въоръжения грабеж на банковия офис в София, обяви главният секретар главен комисар Ивайло Иванов на брифинг след среща с представители на сигурността на банковия сектор, предаде "Фокус".

Още по темата
"Още в рамките на вчерашния ден извършителят беше установен и задържан. С него работиха колегите цяла нощ. Благодаря за бързата реакция не само на колегите от СДВР, но и от ГДНП, които неизменно се включват при такива тежки криминални престъпления. Техни представители има в момента и във Враца, и във Шумен и помагат на техните колеги“, посочи Иванов.

"Извършителят е установен. Според нас към този момент имаме безспорни доказателства. Материалите предстои да ги докладваме на Прокуратурата. Още от получаване на сигнала те бяха уведомени и под техен надзор извършихме всички наши действия, включително и оперативно-издирвателните.

Всяко едно наше действие се съгласуваше, за да сме сигурни, че това, което установим, ще бъде годно, ще бъде направено по съответния ред и после няма да имаме проблеми в съда", каза още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
11
 
! Отговори
Албанеца преди 4 години
Важното е да се оповести веднага в медийното пространство като с Бойко Борисов!Бойко във WC и на личния му профил троловете пишат Браво!Работят Работят!Ах ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха
37
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много бодряшки звучи МВР, дано да са хванали точния човек, стискайте им палци.
36
3
 
0
 
! Отговори
Кокошкари! преди 4 години
Цялата страна беше вкарана в спирала на смъртта без възражения и от позицията на силата. Силни сме, богати сме, ще си правим каквото искате. Добре бе разбрах правете си каквото си искате. Няма да ви пречим, нито ще се правя вече на морален стожер. Вие сами ще разберете, че това което сте направили тук ще си жънете същото при вас! Аз ли какво искам? Невъзможното да поправите само две грешки с едни млади хора - нея и мен. Иначе все ми е тая. Войната приключи и всички взехте свойте жертви.
35
1
 
1
 
! Отговори
SS преди 4 години
Ако са те гонили с куче дори и да си омокрил обувките трудно ще избягаш!Или кучето не е работило както трябва,или водача му е бил аматьор.
34
2
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Олекна ми!МВР-ейците за почнали работа!Да не се преработят само,че няма кой да лови айдуците.
33
7
 
4
 
! Отговори
Mr STARBUCKS преди 4 години
Клонингите на Позитано 20,яко вият и плюят.Тежката артилерия Нинова и Радев,дали ще се изтъпанчат днес пред микрофоните, да сложат черешката на тортата.Искам да видя стрина Ниновица с вечно мазния сурат,и дяволчето Фют с острите ушички.
32
1
 
1
 
! Отговори
SS преди 4 години
Сакън не пипайте банките,че имам бая пари вътре.А и да бъде обрана банка парите са застраховани,разбрахте ли българи,тя не губи нищо.
31
3
 
6
 
! Отговори
опитен преди 4 години
според това което съм пробвал най-добрите обекти за грабежи са бензиностанциите по магистралите - тези близо до гористи местности.Имат много изходи , няма професионална охрана , има човек къде да избяга и имат оборот.Най-важното е камерата да не снима лицето и да не оставяте отпечатъци.Веднъж ме гониха и с куче но бягането през една рекичка ме спаси.Но обирите за интелигенти и смели хора - ако нямате едно от тези две качества не се захващайте.И не очаквайте да станете милионери.
30
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"МВР потвърди: банковият обирджия хванат в страната се работи " - ХА ХА ХА с големи букви ! Хващат кокошкари откраднали няколко хиляди, ***'*** ви де'ба полицейски ид'иоти, защо не хванахте Галеви, Маргините, Божков и т.н. откраднали общо милиарди от държавата и народа, защо не хванете днес Горанов, Пожарната и цялата червена крадлива шайка от ГЕРБ, защо не хванахте Ив.Костов, че е'ба мам'ата на държавата ?Заловили някакви пишман обирджии и се захвалили, а открадналите милиарди не ги и търсят ?
29
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Банките трябва да бъдат обирани, защото капиталите им принадлежат на народа. Взети са чрез кражбата-лихва,Ама ги взе, нали? Взе чуждите пари и си прасна подписчето! Сега си бил ограбен. Аман бе! Балканската дума нишо ли не значи вече?
28
5
 
7
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Друг ще се появи. Банките трябва да бъдат обирани, защото капиталите им принадлежат на народа. Взети са чрез кражбата-лихва, затова се акламира обратното им вземане от народа по всякакъв начин. Банките, това са евреите. На България е нужна само една банка БНБ, всичко останало под ножа. Наличието на много банки означава, че някой е окрал хората и след това им дава техните пари с лихва. Но, Бойко нема политичесаката воля както с хазарта, да одържави всички банки, щот нали в основата на ГЕРБ бе СБ!
27
2
 
10
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
Поредния удобен клошар, като оня , дето уж подпали тютюневите складове в Пловдив?
26
3
 
2
 
! Отговори
F5 преди 4 години
ККучетата ви лаели, а че от прокуратурата и тук в коментарите натопяват хора, а че военните изсипват субстанции върху хората настървяващи кучетата.. Те искат да си играят,но като има толкова много да пречат,много ясно че ще хапят!
25
2
 
13
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Пак ли е ченге със заеми?
24
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цирк БГ
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хванали са го ама за мъдята.
22
2
 
14
 
! Отговори
troa преди 4 години
Щом изрично казват, че в държата се работи, значи въобще не се работи...
21
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Банковият обирджия хванат, в страната се работиНякой да преведе, че не съм от село!
20
2
 
14
 
! Отговори
ГРОБ пикчърс презент преди 4 години
МВР потвърди: Банковият обирджия хванат, в страната се работи.......колкото да не се заспи.
19
13
 
3
 
! Отговори
радев в затвора преди 4 години
Милициите на герб няма да позволят да се клати стабилноста, в страната се работи, градят се магистрали и детски градини и народа е доволен и ще гласува!