В центъра на унгарската семейна политика: Бели, християни, хетеро

Добра ли е социалната политика на страната?
10 мар 2020 21:10,
133

В една дъждовна вечер привърженици на Виктор Орбан протестират срещу опозиционния районен кмет Петер Нидермюлер.

С какво е успял да ги разгневи? Той заяви, че бели християни и хетересексуални стоят в центъра на унгарската семейна политика.

Той смята унгарската политика за расистка, тъй като тя е против имиграцията.

"Тази семейна политика е добра само за образованата средна класа млади хора. Ако сте семейство с 4 деца и искате да си купите нова по-голяма кола държавата може да ви отпусне половината от средствата", посочва Петер Нидермюлер пред DW.

Той обаче не смята, че социалната политика е толкова добра.

Все пак повечето млади семейства, които сега започват живота си смятат политиката за добра. За тях важат данъчни облекчения, дългогодишен платен отпуск по майчинство и още облаги.

"С помощ от правителството успяхме да си купим жилище. В противен случай щяхме още да живеем под наем", посочва един млад унгарец.

Ако не искаме нацията ни да изчезне е много важно да помогнем при отглеждането на децата. Да не говорим, че това е част от християнските ценности и европейската ни култура", настоява пък кметът на  Бидакалас Ищван Нагел

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая на снимката има яки чипове.
35
3
 
7
 
! Отговори
Вяра преди 4 години
Дойче веле пак се е изакало.
34
15
 
4
 
! Отговори
Сейтаци на рояци преди 4 години
Панелените плъхове, защо още сте по сайтовете да тровите нета с жалките си словоизлияния? Утре трябва да ставате рано да си скъсате бездарните з.дници за белия ви господар, християнин, който по това време ч1ука хубавицата, дето само подсмърчате по нея, докато смятате дали ако си позволите почивка в Гърция ще можете да си ремонтирате кухнята. Това изречение стана малко дълго за вашите възможности, но съм сигурен, че сте стигнали поне до средата в отчаян опит да вденете за какво иде реч.
33
10
 
4
 
! Отговори
Орби преди 4 години
Цензурираната дума е "П.ткин". И е много правилно да се цензурират мръсните думи като "Кремъл", "Москва", "Расия", "балалайка", "тавариш" и много други.
32
21
 
4
 
! Отговори
Орби преди 4 години
Нали знаете, че и Орбан не е вечен, също както и вашият ***. Както съветските величия, Кастро, Кадафи, Саддам и плеядата от мракобесници не бяха вечни. Тиранията им си замина, заедно с тях. И бате Вики ще го отнесе по един или друг начин и Ънгария ще се демократизира. Лека нощ.
31
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на Орбан!
30
1
 
22
 
! Отговори
Веско преди 4 години
Странна дописка. Обвиняват някакви хора, че са расисти, защото не желаят други расисти да ги поробят в родната им държава!? Тъй наречените "политици" трябва един ден да схванат, че когато западните демокрации като вкарат няколко милиона нашественици скоро просто няма да бъдат западни демокрации
29
1
 
22
 
! Отговори
мак преди 4 години
Какво лошо има в тази политика? Още повече в днешни времена и драми по границите. Да не би мултикулти е задължително и най-пекрасно нещо?
28
34
 
4
 
! Отговори
Atherton преди 4 години
Първосигнални ***, Европа отдавна не е само за бели, ристиени и хетеро. Само дето вашият жалък край е толкова мизерен, че всеки се гледа да го избягва. И чужди и местни, никой не иска да мишкува в балканския ви прованс като може да живее като бял човек, макар и в "черна" Европа. Сега да видя пролска ви злоба породена от накърнена селска чест, ракиени човечета.
27
1
 
22
 
! Отговори
Ренегатът преди 4 години
Нидермюлер е пропуснал да отбележи и наличието на образователен и професионаленкритерий.Освен бял,хетеро,християнин да си и образован и(или) да имаш добра професия.Че то иначе шведите се водят от бялата раса,нищо че са препечени.Най-общоспоред мен е определението,че социалната система подкрепя тези,които са я създали итакива като тях.Всичко чуждо,привнесено,неасоциирано,не даващо приноса си не ефаворизирано и не трябва да е.Тя е от хората за хората,а не за всякакви маргинали.
26
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво Орбан! Ти си ни надеждата...
25
0
 
2
 
! Отговори
за 25 преди 4 години
До АнонименАКО СИ ЕКСТРЕМИСТ НА МУЛТИКУЛТУРАЛИЗМА Е ЛОШО.
24
0
 
37
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Нормално е държавата да толерира тия,които осигуряват просперитета и бъдещето и,а да неглижира тия,които я дърпат назад.У нас например е точно обратното и резултатът е видим.Па и не само у нас....
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И това лошо ли е...?
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И БЕЛИ ЮДИЯНИ
21
12
 
3
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Това вече не работи. Сменете плочата. Призовавам никой да не коментира под публикацията. Няма смисъл да се генерира трафик на такава явна провокация.
20
0
 
3
 
! Отговори
БатБулгар преди 4 години
До АнонименНЯКОЙ ДА ИМ СЛОЖИ ПО ЕДИН ВОДОМЕР, ЩОМ ПИКАЯТ ГАЗ. ТРЯБВА ДА СМЕ ПРАКТИЧНИ :Л)
19
0
 
31
 
! Отговори
Бял,хетеро и т.н. преди 4 години
Бпаво на Унгария! Така и трябва да бъде.
18
1
 
44
 
! Отговори
Значи според преди 4 години
Нидермюлер: за да не е расистка социалната политика трябва да се търсят някаквинебели,хомосексуални,мюсюлмани(или от друго вероизповедание),върху които да сеизсипят блага,събирани от данъците на нормалните граждани.Първо ги търсиш,следтова облагодетелстваш за сметка на другите.Демокрацията означава власт намнозинството над малцинството.Сега се иска малцинството да е привилегировано,да получава без да е дало?Каква демокрация е това?Това е расизъм на небелитехомо,нехристияни спрямо местните.
17
20
 
6
 
! Отговори
К2 преди 4 години
Аз като съм със сини очи, харесвам нежния пол, но съм атеист, дали бих бил подкрепян от тази иначе далновидна политика ако хипотетично бях унгарец. Разбира се, че трябва да се пазим от чаршафената заплаха от югоизток, но нека на фанатизма им не противопоставяме друг фанатизъм.

Спонсорирани публикации