В центъра на унгарската семейна политика: Бели, християни, хетеро

Добра ли е социалната политика на страната?
10 мар 2020 21:10,
133

В една дъждовна вечер привърженици на Виктор Орбан протестират срещу опозиционния районен кмет Петер Нидермюлер.

С какво е успял да ги разгневи? Той заяви, че бели християни и хетересексуални стоят в центъра на унгарската семейна политика.

Той смята унгарската политика за расистка, тъй като тя е против имиграцията.

"Тази семейна политика е добра само за образованата средна класа млади хора. Ако сте семейство с 4 деца и искате да си купите нова по-голяма кола държавата може да ви отпусне половината от средствата", посочва Петер Нидермюлер пред DW.

Той обаче не смята, че социалната политика е толкова добра.

Все пак повечето млади семейства, които сега започват живота си смятат политиката за добра. За тях важат данъчни облекчения, дългогодишен платен отпуск по майчинство и още облаги.

"С помощ от правителството успяхме да си купим жилище. В противен случай щяхме още да живеем под наем", посочва един млад унгарец.

Ако не искаме нацията ни да изчезне е много важно да помогнем при отглеждането на децата. Да не говорим, че това е част от християнските ценности и европейската ни култура", настоява пък кметът на  Бидакалас Ищван Нагел

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Орбан е фашист, който краде повече пари и от Бойко Борисов! Унгария е диктатура с контролирани медии! Цял свят се възхищава на културните и цивилизационни доснижевия на Велика Франция, а не на Унгария! Макрон е 100 класи над Орбан!Vive la Republique! Vive la France!
95
0
 
8
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 4 години
Има много "болни" "индивиди" в Европа!!!!!Тези"лица" са толкова "само заблудени",че всички коментари са излишни!!!!!Виктов Орбан е абсолютно прав!!!!!Държавотворния етнос даде приоритет номер 1 е НОР
94
4
 
4
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Бойко Борисоф е казал гордо на султан Ердоган, че поверената му от синедриона държава е с нулев прираст на бяло население.
93
1
 
9
 
! Отговори
Факт! преди 4 години
Ердоган иска да си били отворили границите гърците и бежанците да си шарят из Европа.Това е завземане на Европа както по времето на Сюлейман това иска Ердоган ислямска Европа.Това ще е КРАЙ на европейската цивилизация.Гърция трябва с картечен огън зарин и огнехвъргачки да спре всички мигранти в ничия земя!
92
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Успех на братята унгарци и поляци. Jeszcze Polska nie zginela
91
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Унгария римляните са много по-малко отколкото тук, а и техните изобщо не са досадни. Не лежат по улиците да просят. Там държавата е наистина бяла.
90
3
 
9
 
! Отговори
До 99 преди 4 години
Пожелавам твоят квартал, да се напълни с роми или бежанци. После ще пееш друга песен, комунист проклет.
89
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пример за това как в ЕС безнаказано си живуркат чисто расистки държави и политика. На този фон излизането на Великобритания не е чудно. Днес расистите са на мода нали? Дайте да спретнем един кръстоносен поход ...
88
11
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Ами да, аз това казвам - в Просия живеят ***. И те самите не се наричат руснаци, а росиянци. Просто жители на Просия, а не етнические русские. Вземете десет росиянци - от тях ако има един с изразена "славянска външност", пак добре. 90% са някакви азиатско-кавказки хоминоиди.
87
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Сата НАТОРуснаци са всички, живеещи в Русия. ДА не би да има нация "американци"? Но пък повече от 300000000 човека казват, че са такива.
86
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 105То затова в затворите е пълно с гейове.В пъти повече, отколкото на свобода.
85
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 102Само с любов не става-трябват и средства,за да си отгледат децата.Като нямаш средства ги обричаш на мизерия.Ти колко деца си създал с любов?Щото аз съм създал три и повече не мога да си позволя.Ама ако имах помощи като в Унгария щях и още да създам.
84
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както знаем, най-големият враг на Запада е Русия. Ами след 15 години същият този Запад кого ще изпрати да воюва (или поне сдържа Русия). Ето как би се развила една битка между двата противника след няколко години: Западнякът изненадва руския войник и му казва "предай се, *** и ***"! Руснакът отговаря "духай го бе, ***", западнякът хвърля карабината и се надупва.
83
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БизнесменАми то това е целта-пропаганда сред белите европейци да нямат деца, да стават хомосексуални, жените да работят, вместо да гледат деца.И заместването им с т.арамбуки с висока раждаемост.В повечето западноевропейски държави коренните жители няма да са мнозинство до 30-40 години.
82
2
 
36
 
! Отговори
Бизнесмен преди 4 години
Още по-извратен факт е, че освен *** философията, запада намъкна милиони от една по-мирна религия и по насъоящем действа в посока към самоонишожението си в две направления. Първо - не прави деца и второ - тия от мирната религия като станат преобладаващи като брой ще си направят халифат, а като знам как ги обичат такива третополови в халифата...
81
0
 
51
 
! Отговори
антиджендар преди 4 години
Браво на унгарците. Отнемане правата на джендарите
80
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В българия политиците са продажни глобалисти, следващи евреиопейската гнусутия и перверзия, мислят си че играят и двете страни но всъщност губят.... Орбан разбира какво става и си защитава това и единственото което има, Унгария, и никой не може да го обвини за това. Търпението води до изнасилване.
79
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Расист ли е Бог или природта или както го наричате да разсели расите на различни континенти?
78
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я да сравним ситуацията с България-тук социални помощи за деца получават основно ***,защото има много нисък праг за доход.И в резултат учениците в България имат ниски резултати на тестовете Пиза.Ама това е така,защото все по-голям процент са *** сред учениците.На първо място е Сингапур,където на жените майки с висше образование се дават най-високи помощи.След 10 години на пазара на труда ще излязат голям процент неграмотни роми.Това е бъдещето на България.
77
0
 
39
 
! Отговори
usa преди 4 години
браво на унгарците!

Спонсорирани публикации