В центъра на унгарската семейна политика: Бели, християни, хетеро

Добра ли е социалната политика на страната?
10 мар 2020 21:10,
133

В една дъждовна вечер привърженици на Виктор Орбан протестират срещу опозиционния районен кмет Петер Нидермюлер.

С какво е успял да ги разгневи? Той заяви, че бели християни и хетересексуални стоят в центъра на унгарската семейна политика.

Той смята унгарската политика за расистка, тъй като тя е против имиграцията.

"Тази семейна политика е добра само за образованата средна класа млади хора. Ако сте семейство с 4 деца и искате да си купите нова по-голяма кола държавата може да ви отпусне половината от средствата", посочва Петер Нидермюлер пред DW.

Той обаче не смята, че социалната политика е толкова добра.

Все пак повечето млади семейства, които сега започват живота си смятат политиката за добра. За тях важат данъчни облекчения, дългогодишен платен отпуск по майчинство и още облаги.

"С помощ от правителството успяхме да си купим жилище. В противен случай щяхме още да живеем под наем", посочва един млад унгарец.

Ако не искаме нацията ни да изчезне е много важно да помогнем при отглеждането на децата. Да не говорим, че това е част от християнските ценности и европейската ни култура", настоява пък кметът на  Бидакалас Ищван Нагел

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
30
 
! Отговори
Истински политик преди 4 години
Не като нашите.Това,че им дават привилегии на младите не означава,че ги подкупват за да имат повече деца.Напротив,това им дава увереност,че ако имат повече деца(кой не иска деца?) имат спокойствие че са осигурени.В бг е точно обратното,Българина се тревожи,че не е сигурен дали ще може да си позволи да осигури децата,а *** раждат деца за да може родителите да са добре.майната им на децата ***..
75
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
90, в 88 написах ФАКТИ. Съжалявам че не са Ви допаднали фактите.
74
5
 
6
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Точно за такива ценности и живот се бореше Той!!!Мустакатия чичко!
73
34
 
1
 
! Отговори
До 88 преди 4 години
Надявам се осъзнавате каква глупост сте написали и колко омраза съдържа коментара ви. Съжалявам ви като човек и смятам, че трябва да потърсите помощ от специалист. Много е жалко, че все още има хора, които мислят като вас. И ако вие виждате света като бял и черен, не забравяйте, че други като вас виждат и други нюанси на бялото и за тях, вие сте по-тъмно бял.
72
0
 
7
 
! Отговори
Пак ли преди 4 години
Ауу днес диванните л-гени се занимават със социално инженерство. Кво ви разбират хралупите от социално инженерство ве ей?!
71
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бялата раса е СЪВЪРШЕННАТА раса! Всички други раси са ПОДЧИНЕНИ и са по-долнокачествени от бялата раса! ФАКТ!
70
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е просто добра тази социална политика, а е НАЙ-ДОБРАТА! По-добро от бели хетеро християни няма.
69
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека пожелаем успех на Унгария и Полша защото делото им е благородно и ако успеят Европа само може да спечели. Щом левичарите умират от яд само като чуят името на тези държави, значи Полша и Унгария са на прав път. Имат много силни и могъщи врагове, но те няма да се предадът, не са такива народи. Не се предадоха срещу СССР, пък ще се предадът срещу банда *** с объркана сексуалност.
68
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората които се раждат хомосексуални са малък процент. Огромното мнозинство хомосексуални стават такива чрез системно равращаване, промотиране на гей култура още от детската градина, в медии, филми, музика, реклами, порнoграфски материали и т.н. Контрола над съзнанието е много мощно оръжие. Друга причина за ниската раждаемост е феминизма и идеята, че жената е репресирана от мъжа и той е виновник по дефиниция защото се е родил мъж. Друга причина е издигането на кариеризма и парите в култ.
67
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълнят Европа с други хора за да прекършат съпротивителните сили на народите и за да ги контролират по-лесно. Корпорациите искат евтина работна ръка защото европейците се топят. А европейците се топят защото левичарите от 50 години налагат феминизма, хомосексуализма, разводите и отричат християнството и семейството. Няма как да има раждаемост когато кариеризма, индивидуализма, деградацията и хомосексуализма са издигнати в култ. Европа е потънала във всеобщо изпрoстачване. Психозата е пълна.
66
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стокхолм е европейската столица на изнасилванията. Това е статистически факт, който всеки може да провери. Примерите ги имаме. Мултикултурализма не работи. Това го призна самата Меркел и Саркози, преди да натиснат Меркел отгоре да приема бежанци. Разводняването и съсипването на европейските нации е планирано и се извършва умишлено. Това не е конспирация. Това са факти. Богати филантропи като Джордж Сoрос участват активно в този процес. Те отхвърлят народите, държавите и границите.
65
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
През последните няколко години в Полша са мигрирали над 20 000 германци с постоянен статут. Тези с непостоянен статут вероятно са двойно или тройно повече. Скоро стотици хиляди бели хора ще бягат в Унгария и Полша за да се спасят от мултикултурализма. Те просто искат да живеят в спокойствие и сигурност сред себеподобни. Дори в САЩ градовете са разделени на квартали по етнически принцип. За Запада няма връщане назад. В Швеция 40% от населението не са етнически шведи. Вместо красиви шведки-айшета.
64
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Унгария и Полша са достойни нации и се бориха като лъвове срещу комунизма, докато западняците се лигавеха с нови форми на комунизъм. Поляците и унгарците са избрали правителствата си по демократичен път с честни избори. Нали ЕС е демократична организация, защо е тази злоба и пропаганда срещу народите, които не искат да станат мултикултурни (да се гетоизират, да се превърнат в развъдници на терористи, а разни ислямисти и чepнилки да им насилват жените по улиците и да строят джамии).
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До SS... за под човек
62
5
 
2
 
! Отговори
SS преди 4 години
До 74.Това не ви интересува.Сайта го четат всякакви хора.Ще кажа само че съпругата ми е азиатка.За да не бъда заклеймен като расист.Даже наскоро имах гости от Югоизточна Азия
61
8
 
5
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
Празни приказки. Бла бла бла.. рядко някой показва мисловна дейност тук. Унгария не цъфнала, Но при 2ро дете или 3то и дори при сключване на брак има възможност за кредит с фиксиран процент както беше и в Бг преди 89г. Колко от вас го знаят. Платена Детска градина, детска кухня, педиатрична помощ, опрощаване на данъчни вземания. А тук хора с 1на мозъчна клетка разсъждават. Българио за тебе те умряха и ти достойна беше за тях А те за теб НЕ
60
0
 
25
 
! Отговори
G преди 4 години
Колко мръсни думи за DW: бели, християни и хетеросексуални. Или скоро ще се молите за такива хора в германия
59
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До SS Това е така, да. А лично ти какво образование имаш и какво работиш?
58
2
 
24
 
! Отговори
SS преди 4 години
Бялата раса е усъвършенствала корабоплаването,откривала и колонизирала континенти,създала е телескопа,телеграфа,компютъра,космическите изследвания ред мед.открития и още много други.В продължение на хилядолетия не,гъра е съжителствал с маймуните в Африка или кенгурата в Австралия и не беше мръднал в своето развитие до края на 19 век а някъде и да 50год на 20 век.Нещо да има да кажете за това?
57
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво лошо има в това, ако в бяла християнска държава се толерира размножаването на християни от бялата раса?Какво лошо има в това, да се толерират такива хора, благодарение на които оцелява човешката популация - хетеросексуалните?

Спонсорирани публикации