Китай: Военните на САЩ пуснаха коронавируса в Ухан

Има ли наистина болни в САЩ, запитаха се китайците?
13 мар 2020 08:10,
470
Китай: Военните на САЩ пуснаха коронавируса в Ухан
Снимка: БГНЕС

Официалният представител на Министерството на външните работи на Китай Чжао Лицзян направи предположение, че новият коронавирус е попаднал в китайския град Ухан в края на декември миналата година по вина на американските военни. Той написа това на своята страница в „Туитър“, предава ТАСС, цитиран от „Фокус“.

Още по темата

„Кога се появи „нулевият пациент“ в САЩ? Колко хора са инфектирани? В кои болници са хоспитализирани? Вероятно, именно американските военни са донесли епидемията в Ухан, бъдете откровени! Обнародвайте данни (за заразените с коронавирус в САЩ)! САЩ трябва да ни обясни всичко!“ – заяви чиновникът.

Представителят на китайското външнополитическо ведомство обаче не обясни по какъв начин е могъл да попадне коронавирусът в Ухан с помощта на американските военни.

Епидемията, причинена от новата коронавирусна болест, беше регистрирана в края на декември 2019 г. в Централен Китай. На 11 март Световната здравна организация я призна за пандемия. Случаи на инфекция са регистрирани в повече от сто страни, включително България. Общо според СЗО са заразени над 118 хиляди души, около 4,3 хиляди са загинали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


470
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
329
33
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до всички антикравариДа,гадни са,но по свой начин са си създали рая тук ,на земята.Създали са система ,с която се съобразява ЦЕЛИЯ свят,независимо дали ви харесва или не.Ами създайте си я такава в Русия,направете така,че всички да се съобразяват с вас! Ще стане ,ама в друда епоха...Засега се нареждайте на километричните опашки пред краварските посолства и молете чичко ви Тръмп да се събуди в добро настроение.Нещо не виждам опашки пред рашинските посолства...
328
7
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Че това са две биологични бомби пуснати в двата края на света Ухан и Бергамо няма съмнение.Няма как по друг начин да се обясни концентрацията на вируса точно там и внезапно.А и след,като СЗО го обяви за пандемия,при положение че има много други къде по смъртоносни болести,значи знаят за какво става въпрос.Няма нужда да търсят нулевия пациент(т.е. кой е пуснал бомбите).Само арабите имат интерес от това.А и ги е страх да ги пуснат в САЩ и Русия.А и защо да не насъскат Европа,САЩ,Китай и Русия.
327
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 339Не бе човек, новината е от Фокус, те са преписали от ТАСС, а ТАСС са го прочели в Туитър. Направо си е българската детска игра "развален телефон".
326
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, руснаците отдавна си прибраха хората от опасния район. Това маски, изследвания, карантина 14дни в самостоятелна стая за всеки, беше още в началото на февруари.
325
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Новината е от ТАСС.Телеграфна Агенция на Съветския Съюз.
324
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук един е написал, че ББ тази сутрин се е изцепил как това било бактериологическа война. Сега чакаме по телевизора да се изтъпанчи баш-натовецът Паси, и до него прецедента ПлЮвнелиев, за да ни обясняват задъхано че това е хибридна война която Русия води срещу целия свят. Не знам кой ще им повярва, може би само герберастките оли-го-френи. А Русия още в началото на февруари изпрати 2 самолета и си прибра около 200 човека, намиращи се в района на Ухан.
323
21
 
14
 
! Отговори
24/7 преди 4 години
Китай: Военните на САЩ пуснаха коронавируса в Ухан....хахаха...китайските другари са пропуснали са да споменат и четирите годишни времена, че са виновни...този филм сме го гледали.
322
20
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
САЩ няма интерес да убива китайци защото Китай е работилницата на САЩ. Там американците си изпращат най-мръсните фабрики където китайците работят като роби срещу жълти стотинки. Китай може да има голям бвп, но има места където буквално не се диша от мръсния въздух. Околната среда е толкова замърсена, че съм виждал реки с виолетови и оранжеви цветове. Това ражда всякакви гадинки. Добавете и нестандартните им обичаи да ядат кучета и прилепи. Специално този вирус е изпуснат от лаборатория в Ухан.
321
3
 
9
 
! Отговори
Пян Гъ до Додо преди 4 години
Додко, УСА имат Федерален резерв за р-ка от всички останали държави. Обявиха, че наливат половин трилион долара в ликвидност и закупуване на ДЦК. Не питай откъде ги "имат" - слава на Гутенберг. Всички страдат от вируса им, но само те печатат! Ясно ли ти сега? Четете - има инфо, стига да искате!
320
5
 
38
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Нека не забравяме,че американците имат и исторически опит в биологичното оръжие.Когато завладявали средният и далечният запад ,подарявали одеяла на индианците,с които са завивани болни от едра шарка.Оказало се,че индианците нямат анти-тела срещу нея по-исторически причини и при тях смъртността била над 90%
319
39
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китайците са долни лъжци и манипулатори като всеки комунист. Лъжат както лъгаха за Чернобил. Комунист ако не лъже не е комунист. Криха с месеци за вируса, а през това време всички щяхме да се подготвим по-добре. САЩ били виновни, а ТРЪМП има риск да е заразен. Това е атака на Китай срещу Запада.
318
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-после се усетиха китайците.
317
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мадона с кабалистко име Естир в който клип Мадона се беше дегизирала като смъерта ,а танцьорите имбяха с медицински предпазни маски.Беше се дегизирала като полурицар-полупират, а едни девочки танцьорки носеха не медицински маски, а противогази, като изключим цветята, рогата и другите клишета. Беше на миналата Евровизия в Израел и Израел й беше страшно ядосан, защото двама танцьори с израелското и палестинското знаме се прегръщаха. Връзки с вируси нямаше.
316
8
 
16
 
! Отговори
УРЦ преди 4 години
Много закъсняха. Първите болни са от ноември 2019г. Чак сега се сетиха да обвинят УСА. И интересно защо военните, а не ЦРУ например ?
315
11
 
43
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 4 години
Краварите искат да заграбят целия свят.Вече 75 години сеят войни ,конфликти и смърт.Краварската алчност и наглост нямат аналог. Тероризма ,бежанската вълна и епидемията са плод на краварската агресия.
314
21
 
10
 
! Отговори
326 много си прав преди 4 години
ама троловете искат кръв... а в опорните точки пише едно: американците са виновни за всичко... скоро и за чумата през средновековието ще ги обвинят
313
13
 
9
 
! Отговори
Имали инфо преди 4 години
За САЩ не знам. Все пак те обявиха 1700 болни и 12 починали. Но за Русия нищо не съм чул. Ако няко има инфо да напише .
312
27
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глупости. Западна държава да иска да избие Китай в момента е все едно бизнесмен да запали фабриката си, която не е застрахована. Западът иска пари и вирусът в момента унищожава цялата световна икономика, не само китайската. Или е официалната версия, или са го изпуснали от собствената си лаборатория в Ухан. Пускат две много стари комунистически пропагандни мании - за всяка грешка като чужд саботаж и за как Западът много иска да умрем, защото ни завижда за щастливото социалистическо детство.
311
36
 
26
 
! Отговори
Китай лъже преди 4 години
Точно както Иран лъжеше а и Путин за MH 17! Стратегията е отричай всичко! За всичко са ти виновни американците, нищо че загубите в Америка са трилиони на фондовата борса ...в година на избори за Тръмп, които той иска да спечели! Глупости! Ядат всякакви гадории. После Американците виновни. А защо ползват Туитър, който е забранен в Китай? Отврат!
310
4
 
10
 
! Отговори
314 преди 4 години
Абе човек. Купувай бяло само внос от Бразилия, не от нас. Сам знаеш нашето е ванилия. Казвали са ми, че след 45та, червените са ви свили сърбите за 3-4 години, а вие все още след 30 години се борите с комунистите. Не вярвам сорос толкова некадърни да ви е избрал.

Спонсорирани публикации