Китай: Военните на САЩ пуснаха коронавируса в Ухан

Има ли наистина болни в САЩ, запитаха се китайците?
13 мар 2020 08:10,
470
Китай: Военните на САЩ пуснаха коронавируса в Ухан
Снимка: БГНЕС

Официалният представител на Министерството на външните работи на Китай Чжао Лицзян направи предположение, че новият коронавирус е попаднал в китайския град Ухан в края на декември миналата година по вина на американските военни. Той написа това на своята страница в „Туитър“, предава ТАСС, цитиран от „Фокус“.

Още по темата

„Кога се появи „нулевият пациент“ в САЩ? Колко хора са инфектирани? В кои болници са хоспитализирани? Вероятно, именно американските военни са донесли епидемията в Ухан, бъдете откровени! Обнародвайте данни (за заразените с коронавирус в САЩ)! САЩ трябва да ни обясни всичко!“ – заяви чиновникът.

Представителят на китайското външнополитическо ведомство обаче не обясни по какъв начин е могъл да попадне коронавирусът в Ухан с помощта на американските военни.

Епидемията, причинена от новата коронавирусна болест, беше регистрирана в края на декември 2019 г. в Централен Китай. На 11 март Световната здравна организация я призна за пандемия. Случаи на инфекция са регистрирани в повече от сто страни, включително България. Общо според СЗО са заразени над 118 хиляди души, около 4,3 хиляди са загинали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


470
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
349
18
 
19
 
! Отговори
Кап. Г. Добромиров преди 4 години
Много съмнително малко случаи има в Русия при условие че границата им с Китай е хиляди километри. Започвам да се съмнявам, че те са го пуснали или просто лъжат колко са заразените.
348
14
 
16
 
! Отговори
681 преди 4 години
Ами какво да каже китаеца, всички други са виновни само не те. Това е нормална реакция на бягане от отговорност на политик или висш държавен служител.
347
24
 
7
 
! Отговори
Мишо преди 4 години
Може и да са руснаците, те са известни със техните двойни игри. Но от друга страна се съмнявам също в Нова Зеландия (цената на кивитата скочи страшно) и даже Непал.
346
9
 
13
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Израелските тайни служби го пуснали, заради Иран, но през Китай - за да е завоалирано...
345
5
 
26
 
! Отговори
ERICH преди 4 години
До Име***Китай са цивилизация на 5000 години,само двореца в забраненият град е на 3 пъти повече години отколкото съществуват САЩ
344
19
 
11
 
! Отговори
Име преди 4 години
А може би това ста а щото Китайците живеят в каменната ера и ядат квото км падне?
343
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 257Ако не се сещат как да разкажат за Чък Норис - нека питат ония, кото разказаха как банди от руски агенти поляха цял английски град с най-мощното БОВ, а успяха единствено котката на Скрипал да убият!Нали така беше?
342
30
 
9
 
! Отговори
Хаха преди 4 години
Най накрая очакваното се случи. След като потулваха появата на вируса, което спомогна развихрянето му, последван от кратък период на смут и недомлъвки и демонстрирането на "велика мобилизация" с болницата от строителни контейнери и походни легла, китайските ЛЪЖЦИ, се поокопитиха и понабраха смелост, за да пуснат безпочвена лъжа, с която да омагьосат промитите мозъци. През две години нов вирус идва от Китай, но не бе, дай на кратуните отново да пуснем версията че са американците. Те кълват момент
341
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Пентагонът е виновенДа напомня, че гнидите, като Вас, когато някои се опитаха да коментират факта, че гр. Солисбъри / мястото, на което бяха отровени Скрипал и дъщеря му/ се намира само на няколко километра от британската лаборатория за БОВ, веднага самоотвержено скочиха срещу идеята, че има връзка между двата факта, а сега виждат единствената възможност за китайската зараза в лабораторията в Ухан.***, какво да ги правиш - ***!
340
0
 
34
 
! Отговори
Васко преди 4 години
Смърт за този които е пуснал заразата
339
2
 
10
 
! Отговори
Ами преди 4 години
Дубрютрю!!!
338
23
 
10
 
! Отговори
Фастер преди 4 години
Не ,не са американски военни , а тия които не са засегнати и се разхождат с новичоци и друг Б.О.В. в градовете и държавите на Европа и Света.Тия същите свалиха и самолет над Украйна е така ,за нищо!Може и да са си китайците,за да покажат на света как овладяват ситуация и как строят болници и съоръжения за справяне с критична ситуация!Тях ги натискат икономически проблеми,тях ги отбиват от 5G мрежата с която искаха да господстват цифрово-комуникационно над Европа!От изток идва всяко зло!
337
5
 
8
 
! Отговори
Неграмотно! преди 4 години
"Починали", а не "загинали"! Учете български!
336
1
 
5
 
! Отговори
до вафел преди 4 години
и сега какво очакваш, браво или путупване по рамото за оракулските си способности?
335
5
 
2
 
! Отговори
ГаГаРин преди 4 години
Еееееее....Гуана Уна!Жълтите магьосници създадоха Луноход и го изпратиха на обратната (тъмната) страна на Луната (За фейките!Това е спътник на Земята,не е певица от "КАПКИТЕ").И СЕГА СИ ПРЕДСТАВЕТЕ ЛУНОХОДА Е СГАЗИЛ МАЛКОТО ДЕТЕНЦЕ НА ШЕФА НА ЛУННАТА БАЗА НА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ! ЖАЛНА НИ МАЙКА! ЩОТО ТЕ НЕ СА ЗЛОПАМЕТНИ АМА ИМАТ ПРИНЦИПИ.
334
2
 
30
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Преди две седмици предположих,че короната е биологично оръжие защото отговаря на много характеристики за такова.Продължителен период,през който приносителя няма симптоми,но мощно сее зараза около себе си.Заразените също нямат изразени симптоми,но заразяват интензивно.След 2 седмици се проявяват симптомите.Това е по-добро биологично оръжие от онези вирусни зарази,които са с къс период и бързо се проявяват симптомите.Такива се изолират и не могат много хора да заразят.Короната е и финасово оръжие
333
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иран лъжеше че не свалил украинския Боинг, русия лъжеше че не са и гърмели ядрени ракети " буревесник" цели 4 пъти преди миналото лято да погребат проекта, сега Китай лъже за Спина който пусна по въздушно- капков път и отказва да поеме вината си за смъртта на хиляди по света! Всъщност още не знаем колко ще са жертвите, точно пекин трябва да отговаря какво е правила военната био лаборатория 4 ниво на секретност в Ухан от 2015 г насам???? Съд в Хага трябва да има!
332
7
 
31
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
преди 50 години така пуснаха спина лек и до сега няма същото сега е с корона вирускитаи излезе на 1 място в света и боде очите на сащ в ухан ядат змии и гущери отвекове защо пък сега се появи този вирус обаче китаиската дисциплина ограничизаболяванията а жената на канадския премиер сега се сетила за италия и се разболяразликата схващате ли я
331
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо чудно САЩ чрез АНС подслушват целия свят. Имат секретни проекти, а напоследък Китай и Европа са им е като трън в очите.
330
37
 
21
 
! Отговори
Пентагонът е виновен преди 4 години
Американците са единственият виновник за заразата в Китай. Нощем НАСА е атакувала тайно град Ухан от космоса не с ракети, а с котки, кучета, змии и плъхове, които изгладнялото от примитивния комунизъм население и изяло, ето ви корона-вируса...

Спонсорирани публикации