Китай: Военните на САЩ пуснаха коронавируса в Ухан

Има ли наистина болни в САЩ, запитаха се китайците?
13 мар 2020 08:10,
470
Китай: Военните на САЩ пуснаха коронавируса в Ухан
Снимка: БГНЕС

Официалният представител на Министерството на външните работи на Китай Чжао Лицзян направи предположение, че новият коронавирус е попаднал в китайския град Ухан в края на декември миналата година по вина на американските военни. Той написа това на своята страница в „Туитър“, предава ТАСС, цитиран от „Фокус“.

Още по темата

„Кога се появи „нулевият пациент“ в САЩ? Колко хора са инфектирани? В кои болници са хоспитализирани? Вероятно, именно американските военни са донесли епидемията в Ухан, бъдете откровени! Обнародвайте данни (за заразените с коронавирус в САЩ)! САЩ трябва да ни обясни всичко!“ – заяви чиновникът.

Представителят на китайското външнополитическо ведомство обаче не обясни по какъв начин е могъл да попадне коронавирусът в Ухан с помощта на американските военни.

Епидемията, причинена от новата коронавирусна болест, беше регистрирана в края на декември 2019 г. в Централен Китай. На 11 март Световната здравна организация я призна за пандемия. Случаи на инфекция са регистрирани в повече от сто страни, включително България. Общо според СЗО са заразени над 118 хиляди души, около 4,3 хиляди са загинали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


470
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
309
14
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
отначало са покавардисвах на сека "конспиративна теория",на която попадах....После си казах:-"Боже,колко ли скучен щеше да е света без въпросните "конспирации"?"....И знаете ли?..-тъй като си падам по веселбите,редовно следя изявите на "конспираторите"..Били те за "извънземни", за "Плоската земя", за "Янки ходи по Луната",за ОТО и СТО на лукавия евреин,било то и за теорията за геометрията и тази за самотния ездач,както спомена Джоуи....А да:-Бермудския триъгълник,пирамидите,кухоглавието на
308
4
 
5
 
! Отговори
323 преди 4 години
Само това ли ти е причината за тези явления. Явно живееш в никоя балканска празна дамаджана.
307
14
 
24
 
! Отговори
Йелстоун преди 4 години
Американците ще унищожат света.Луди за връзване.
306
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 314Борисов тази сутрин каза от нс,че това е бактериологична война.Въпреки,че става дума не за бактерия,а за вирус.Не сме специалисти,но смисълът се подразбира.
305
26
 
21
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Да, маериканците го пуснаха, за да си сринат стоковите борси, да свалят ценат ана петрола и да закрият половината от шистовото си производство заради нерентабилност. И то точно в Китай, третият им по големина пазар, където е изнесено високотехнологичното им производство.Умно е, колкото китаеца, дето ги дрънка тия работи за американците.
304
8
 
20
 
! Отговори
Додо преди 4 години
За раята не е ясно откъде е плъзнал вируса, но има много спекулации. Всичко е възможно! Аз имах теория, в която бях убеден, но се опроверга. Категорично! От друга гледна точка, политическата пропаганда е едно налице! Но... Само който е имал близки наблюдения над китайците знае, какви чудовищни мърлячи са, с липса на каквато и да било хигиена! Няма достатъчно силно думи, за да се обясни. Трагедия!
303
23
 
11
 
! Отговори
БогоИзбраната Раса преди 4 години
Си Дзинпин вече Уби с Биологичното си Оръжие от Ухан, хора от БогоИзбраната Раса, това беше фаталната му грешка, защото вече и в миша дупка, не може да се скрие, още по-малко с пропаганда като тази в статията да се измъкне, защото Юдея Забавя, но не Забравя - Мосад вече са му скроили шапката!
302
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Азия масово ядат змии, гущери , плъхове , прилепи , кучета , котки .... После пак Америка е виновна за всичко .. масово се въртят по всички социални мрежи видеа на пазар за месо от точно Ухан . Мазало ....
301
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оставете тези работи,време е Европа да има една напълно самостоятелна армия и напълно самостоятелни институции,съставени единствено от хора от държавите от ЕС и никой друг,които да защитават собствения си интерес,а не чужди интереси,впоследствие да привлекат и Русия към ЕС,така ще се оформи една единна Европа,защитаваща собствените си интереси,а не чуждите и няма да бъде заплашвана,рекетирана и изнудвана с вируси,санкции,терористи или по други начини!
300
8
 
0
 
! Отговори
До 314 преди 4 години
Стига си дрънкал глупости. 4 белтъка?!? Ти въобще нямаш идея
299
14
 
6
 
! Отговори
възмездие преди 4 години
няма по-голямо възмездие от това, че китайската чума порази брюкселските *** от ессср, това е като божие дело, въпреки че просто е биологичната война но *** от пекин. меркел сигурно пак се е скрила в училището за подготовка на партийни кадри в пекин, тя е редовен лектор там.
298
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето ви заглавие от пресата - "Конспирация или истина: Трите кули са поразени с ядрен взрив заради тонове злато и чудовищна застраховка"
297
18
 
9
 
! Отговори
фейк нюз преди 4 години
до Младото Комсомолско Движение на Китайската Комунистическа Партия в този форум - ей, така просто от любопитство да попитам, колко още Трупа от Китайската Чума в Европа, са необходими за да се осъзнаете, събудите и погледнете в Очите Ужасът (дори това е слаба дума) на Китайският Комунистически Режим. Може би Ваши близки трябва да загинат, знам ли?! Режим, който използва дори Биологично оръжие над планетата и собственото си население!
296
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според редица учени,вирусът е изкуствено създаден,защото в новия вирус са попаднали 4 белтъка,което няма как да стане по естествен начин.Кой,кога и защо го е създал е друга тема.
295
18
 
13
 
! Отговори
ЛП преди 4 години
***,***,*** народ!Цял жовот ви мачкат : престъпници,мафиоти,политици,руснци,турци,америцанцивсе някои ви е виновен.Акакво правите ;наливате се с ракия,тъпчите се със сланина , марзи ви да работите лъжете,крадетеи пак някои ви е виновенНаи важното е да си с остригана глава да се държиш просташки,да гледаш лошо и да се представяш за баровец другите са *** а вие тарикати.Този народ заслужава да бъде изтрит от лицето на земята.На малкото изклучения /нормални хора/ се извинявам.
294
0
 
7
 
! Отговори
do 310 преди 4 години
Zashtoto v Izrael ima strashna karantina! Trol!
293
37
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Без САЩ света ще изпадне в тъмни векове и безвремие, а разни бандитски режими като Русия и Китай ще дерибействат над цял свят и ще си правят каквото искат, а ЕС ще бъде сгазен като от валяк. Те нашите червени са големи фенове на Китай, но от дистанция. Ако работят в китайски завод с китайски работодател друга песен ще пеят. Ходете живейте в мърсотията и смога. Не коронавирус, а кой знае още с какви мутации още ще залеят света тези червени мърльoвци. Представете си Кремиковци ама 100 пъти по-зле.
292
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ИСТИНАТАИзраел е само една марионетка,Англия също,даже Англия има повече власт от Израел.
291
7
 
2
 
! Отговори
Новата преди 4 години
Новия джендърски/антикомунистически пир е "Аз бях позитивен, но пребориха вируса" Всички джендърия да се пробвам. Това е моят чалъндж.
290
5
 
22
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 4 години
САМО ДА ПОПИТАМ -ЗАЩО КОГА СЕ ПОЯВИ ПО СВЕТА ТАКАВА СМЪРТОНОСНА ГАДОСТ КАТО САРС,ТОРС ,ЗИКА,ЕБОЛА СВИНСКИ И ПРИЧИ ГРИПОВЕ,ИЛИ ПЪК НЯКОЯ СМЪРТОНОСНА ЗАРАЗА ПОДОМАШНИТЕ ЖИВОТНИ ЗАРАДИКОЕТО ГИ ИЗБИВАТ ТАКАВА ГАДОСТ НИКОГА НЕ ДОСТИГА САТАНИСТКОТО НЕЗАКОННО ОБРАЗУВАНИЕ 0ИЗРАЕЛ.ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ НАЙ СТРАША И СМЪРТОНОСНА В МОМЕНТА Е ЕПИДЕМИЯТА ОТ КОРОНАВИРУС Е В ИРАН-СМЯТАТЕ ЛИ,ЧЕ ТОВА (СЛУЧАЙНО) !?

Спонсорирани публикации