Китай: Военните на САЩ пуснаха коронавируса в Ухан

Има ли наистина болни в САЩ, запитаха се китайците?
13 мар 2020 08:10,
470
Китай: Военните на САЩ пуснаха коронавируса в Ухан
Снимка: БГНЕС

Официалният представител на Министерството на външните работи на Китай Чжао Лицзян направи предположение, че новият коронавирус е попаднал в китайския град Ухан в края на декември миналата година по вина на американските военни. Той написа това на своята страница в „Туитър“, предава ТАСС, цитиран от „Фокус“.

Още по темата

„Кога се появи „нулевият пациент“ в САЩ? Колко хора са инфектирани? В кои болници са хоспитализирани? Вероятно, именно американските военни са донесли епидемията в Ухан, бъдете откровени! Обнародвайте данни (за заразените с коронавирус в САЩ)! САЩ трябва да ни обясни всичко!“ – заяви чиновникът.

Представителят на китайското външнополитическо ведомство обаче не обясни по какъв начин е могъл да попадне коронавирусът в Ухан с помощта на американските военни.

Епидемията, причинена от новата коронавирусна болест, беше регистрирана в края на декември 2019 г. в Централен Китай. На 11 март Световната здравна организация я призна за пандемия. Случаи на инфекция са регистрирани в повече от сто страни, включително България. Общо според СЗО са заразени над 118 хиляди души, около 4,3 хиляди са загинали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


470
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
289
1
 
10
 
! Отговори
водач на МПС преди 4 години
При лабораторното отглеждане на щамове и на бактерии е задължително използването на пластмасови епруветки, а не на стъклени такива ! И това може много лесно да бъде проверено ! Особено що се отнася до болницата в Бетезда ! Съединени Американски Щати.
288
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кулите близнаци са били застраховани в немски компании,няколко месеца преди да рухнат и немците плащат цялата сметка.
287
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китайците са АЛЧНИ измамници... Правят дори компютърни ИГРИ, в които завземат целия свят и продават тя игри в чужбина. НО ако друга държава почне да прави такива игри в които завземат Китай, тогава китайците ЗАБРАНЯВАТ играта... ДА мрът всички китайци. Тия нападаха БЪлгари заедно с монголците - между 1240-1300 г, но ние БЪлгарите успяхме да ги изгоним и и.з.т.ребим.
286
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От терористичните атаки в Ню Йорк на 11 септември,точно преди 15 години,някои хора успяха да спечелят милиарди. Най-яркият пример за това е Лари Силвърстийн,чийто казус спокойно може да влезе в учебниците по застрахованеСамо няколко дни след разрушаването на Кулите Близнаци се появяват и първите желаещи да получат компенсации за причинени морални,физически и материални щети.Сред тях е и Лари Силвърстийн, на когото съдът присъжда обезщетение в размер на 4.5 млрд. USDПлатили са измамените немци!
285
4
 
6
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До И какво"Интересно че в южна америка и русия още няма обявени заразени.По теорията на консипарциите от там идва вируса."Русия затвори границите си. Те ти Булка Спасов Ден...
284
1
 
8
 
! Отговори
290 преди 4 години
Айде върви ги спирай. Искам да си купя билет за шоуто на първия ред. Алчността на високотехнологичните ви компании ви остави по бели *** щото сте толкова смотани, че и две парчета плат не можете да зашиете заедно. А за ценностите ви? Всички ги виждат. За военни престъпления сте единни ама като дойде дебелото, евросолидарността се езпарява.
283
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано всичките сороскджендари се заразят и отпътуват на оня свят. Ще настъпи празник
282
6
 
3
 
! Отговори
до 297 преди 4 години
знаеш ли кой е най-добрият приятел на се дзинпин, казва се бенямин, тайно се срещат, доста често!
281
0
 
8
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До И какво"Интересно че в южна америка и русия още няма обявени заразени.По теорията на консипарциите от там идва вируса."Умнико в Южна америка в момента е най-горещата част на лятото - дори да има заразени те изкарват заразата на крак - заради високите температури не се стига до усложненияА Русия онзи ден бяха 8 вчера 20 днес кой знае колко ще са доказано заразените при поне 300 контактни тоес 300 потенциални носители на вируса които тестовете все още не ги хващат
280
7
 
11
 
! Отговори
Глупака Тиквоч преди 4 години
То това беше ясно от началото нали са обявили икономическа война на Китай.От коментарите тук виждам ,че има още много заблудени .От цялата ситуация ще се облагодетелстват няколко големи Батки
279
9
 
18
 
! Отговори
ционисти терористи преди 4 години
Колко са жалки шепата ч***футчета изпълзели да бранят терористичната си и ф***лирала затънала в дългове територия-ФАЩ.Когато се случи такова нещо се пита в задачата -КОЙ има интерес...Ето отговора Китай е най големия конкурент на щатите и САЩ имат интерес да дестабилизират Китай ик да спънат икономиката му .Друга много силни засегната страна е Иран и там вече се знае КОЙ има интерес-Израел .На 24 март в Рим Си Дзипин трябваше да подпише с премиера на Италия договора за проекта един път -един пояс
278
18
 
6
 
! Отговори
Българи преди 4 години
Китай дари ли Ви Маски, помогна ли ви с нещо, за това че ще *** от Китайската Чума или само Ви каза - пишете, че САЩ са виновни?!
277
2
 
4
 
! Отговори
287 преди 4 години
А по теорията на неконспирацията, Бразилия доставя с тонове "бяло" директно в Антверпен, Белгия. Сборният пункт на знатни евроатлантици. А сега може би само евродрис..
276
3
 
12
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До ХХАХАА"ЗНАЧИ КНР ПРИЗНАВА, ЧЕ ПЕНТАГОНА МОЖЕ ДА СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА НА ТЕРИТОРИЯТА НА КИТАЙ!КИТАЙ КАЗВА,Ч Е Е СЪС СВАЛЕНИ ***!"Ха ХАУмнико знаеш ли колко лесно се пренася милитаризирана зараза - Биологично оръжие?или е под формата на прах - спори на някаква био гадост и е достатъчно тайното отделение на един гоям женски пръстен да заразиш метрото на град като Софияили е под формата на гел - намазваш тайно дланите си защитени от спец ръкавица и се возиш в градския транспорт...
275
1
 
16
 
! Отговори
VolvoFan преди 4 години
Много сериозно обвинение, става интересно !
274
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пекин-Имаме вече неоспоримо доказателство -Коронавируса не се е появил в Китай. Първоначалния източник на епидемията от новия не е от Китай ,въпреки,че за първи път именно тук е регистрирано огнището. Имаме доказателства и за това твърдим ,че срещу нашата страна беше извършена биологична атака от враждебна на нам страна.Това заяви ръководителя на спец.комисията за борба с разпространението на епидемията на държавния комитет по здравеопазване на Китай Чинг Намшан
273
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А кой събори кулите,стопи колите,където пострадаха хора,като няколко месеца преди да рухнат кулите, собственика ги е застраховал в немски компании и немците плащаха огромните щети?
272
19
 
3
 
! Отговори
видя се едно преди 4 години
Китайският Комунизъм убива и за жалост никой не го спира!Дори и Китайската Чума убиваща Свободният свят, не може да събуди, заспалите някога велики нации, за реалността и че ако Света не Унищожи Китайският Комунизъм, то Света ще бъде Унищожен!Европа вече даде Невинни жертви от Китайското Био Оръжие - колкото за Една война!
271
0
 
1
 
! Отговори
286 преди 4 години
Ти за тия съдилища пишеше преди година. Смени малко арсенала. Как да ги съдиш като съдиите се саморазпуснаха от един вирус.
270
2
 
2
 
! Отговори
Аз съм преди 4 години
Много благодарен на братята, че ме "накараха" да гласувам за Тръмп. Горд съм с моя Президент, който ни пази от проказата на евроджендарията. Сега 30 дена, после 3 месеца и т.н. и т.н.

Спонсорирани публикации