Близнаци, Везни... Хората от кои зодии не спазват уговорките?

На тях не може да се разчита
10 апр 2020 14:00, Дарена Найденова
8
Близнаци, Везни... Хората от кои зодии не спазват уговорките?
Pixabay

Винаги е лесно да се съгласите с нещо, което не се случва в момента, нали? Говорите с някого и той предлага среща след няколко дни и вие веднага казвате „Да“. Някои хора дават положителен отговор на предложението, но само след няколко минути започват да мислят как да се измъкнат от ангажимента.

Спазването на планове изисква отговорност и понякога саможертва. Някои зодиакални знаци обаче намират това за твърде трудно и рядко поставят нуждите на другите пред собствените си. Затова те са склонни бързо да се съгласят на предложение за среща, но след това да откажат без дори и да се извинят.
 
Ето кои зодии могат да провалят плановете ви във всеки един момент:
 
Близнаци
 
Близнаците са известни със своето колебание и двойствен характер. Понякога се държат така, сякаш в едно тяло са затворени двама души, които често се сблъскват при вземането на решение. Подобна е и ситуацията, когато представителите на тази зодия правят планове.
 
Единият ще иска да излезе и да се разходи, но другият ще предпочете комфорта у дома. Коя от двете страни в Близнаците ще победи никога не е ясно и затова те често се отказват от уговорките в последната минута. Друга причина, поради която Близнакът може да ви зареже, е защото е получил по-добра оферта.
 
Везни
 
Представителите на тази зодия просто искат да се харесат на всички и затова им е трудно да отказват каквито и да е било оферти. Когато и да ги попитате, те винаги са готови за излизане, защото искат да ви угодят и да ви видят щастливи. Все пак, дълбоко в себе си се надяват да забравите за плановете и срещата никога да не се състои.
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
До Shark преди 4 години
Сериозните от коя зодия сте?
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ББ е близнак,сутрин едно вечер друго,обаче заповядва на някой министър и после го хока или уволнява,само и само да не е той виновен.
5
10
 
7
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Везните са най-несериозната зодия. Втори като тях просто няма. За нищо на тях не може да се разчита. Да, обещават, после мислят до безкрай и малко да се усъмнят че с нещичко може да не им е угодно, отказват уговорката. Ако е за кафе се преживява, ама така правят и със сериозни нещо, свързани с работата. Абе не можеш да разчиташ на везна, студен, неодушевен предмет!
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Tova nr e vuarno koeto ebpisano Za vsicki zodii Mike ni nyakoi it tezi zodii där image bekväm pricna No vseki si talkuva laktosfri mu e odobno Na nego bez da se zamidlya
3
4
 
4
 
! Отговори
абсолютно вярно преди 4 години
потвърждавам и за 4те е вярно. Само хора от тези зодии могат да кажат, че не е така. Разбира се.
2
1
 
5
 
! Отговори
ММ100 преди 4 години
Бубе...а на тебе може лид а се разчита? :)
1
4
 
11
 
! Отговори
Бубето преди 4 години
На близнаци определено не може да се разчита!

Спонсорирани публикации