Технически пропуски на мястото на катастрофата, в която загина Милен?

Докладът на експертите ще е готов след около седмица
Обновена: 22 апр 2020 12:50 | 22 апр 2020 12:40, Камелия Цветанова
154

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Техническа инспекция започна Европейският център за транспортни политики на мястото, на което в жестока катастрофа почина журналистът Милен Цветков.

Неговата кола беше пометена на червен светофар от джипа на 22-годишния Кристиан Николов на Великден малко след 18 ч.

Още по темата

Тестът на младежа показа следи за наличие на амфетамин и канабис.

Инспекцията  днес обаче няма нищо общо с разследването, а целта й е експертите да проверят дали  всичко в района е наред с пътните знаци, маркировките, настилката.

Ако се констатират нарушения, то те ще бъдат описани в доклад, който ще бъде предадени на Столичната община.

А междувременно за катастрофата, в която загуби живота си Милен Цветков, обвинените са вече четирима.

Освен на шофьора Кристина Николов, прокуратурата днес повдигна обвинение на Георги Иванов и Симона Цветкова, които също са били в колата, но са си тръгнали от мястото на инцидента. Те са на свобода срещу 10 000 лева гпарична гаранция.

Майката на Кристиан Десислава Пешева-Николова също е с обвинение, защото колата, която е карал синът й, е регистрирана на нейна фирма. Вчера тя излезе от ареста срещу 100 000 лева парична гаранция. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
4
 
23
 
! Отговори
Драган преди 4 години
Стига сте се оплаквали ! Този убиец е рожба на се десарската демокрация в бг ! Нали това искахте като скачахте по площадите 90та година ?! Не се оплаквайте !
43
1
 
38
 
! Отговори
Разбрахте ли, бе? преди 4 години
Някои пътни знаци сигурно не са били сложени както трябва.Маркировката може да се е поизтрила тук там.И какво ли не още.Плюс един студент, вглъбен в мисли за следването си, загрижен за това дали ще намери работа след като завърши, отнесен в копнежи по далечния Берлин, където следва и където вероятно е девойката на мечтите му. А може и да е разсъждавал върху смисъла на саможертвата на Исус, нали беше Великден?Как това момче да не се обърка?Свикнало е със стриктната пътна обстановка в Германия
42
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе профани,къде прочетохте,че има технически проблем! Май четете само заглавието,дори без препинателния знак,и започвате като латерни да скрибуцате!Изобщо не оправдавам младежа,но да обвиняваш за всичко държавата и да плюеш като камила за щяло и нещяло,говори единствено за солидни комплекси.Не ви ли е ясно,че има процедури при разследването всеки детайл е важен за юридическста част на казуса!Стига вече!Писна ми куцо,кьораво,сакато да се изявява като политик,криминолог,лекар,съдия,прокурор!
41
10
 
10
 
! Отговори
Жоро Киров преди 4 години
Чак от ЕС идват да нищят далаверите не Шайката и на Фъндъкова. Що пара потрошиха за това кръстовище и пак не отговаря на никаки изисквания. ОСТАВКА!
40
1
 
26
 
! Отговори
Хехе преди 4 години
Хем европейски, хем център. Не е ясно център вляво или вдясно. След 30 години от така наречената демокрация се видя каква бодра смяна си отгледахме. Жалко да пропиляната енергия и надежди.
39
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами ето, то е очевидно- липсва знак "Не шофирай дрогиран и с превишена скорост"
38
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мафията се задейства!Боко,Боко да тисера на стабилността!
37
0
 
38
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
ако този не се накаже с максимална присъда, няма да е просто протест пред парламента, правителството не разбира от думи, законодателите, правосъдието. Почват да хвърчат глави и то в буквалния смисъл. Изтрихте ми вече един коментар, знаем всички, че ви е страх , че сте протежета на някой по-горе, това искаме да спре, виждаме го!
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зле си с ума, а най-вероятно ти липсва!
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лелее, тия колко пари имат!Дали пък да не взема да се цаня и аз за кошаревски свидетел, соросоиден "Репортер без граници" или някое "европейско" НПО като лозьо-паньовото "Правосъдие за всеки"?
34
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези експерти дано спят спокойно.
33
2
 
15
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Българския Съд е милостив.След обжалване, дрогирания тип ще мине метър.
32
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майката е оплетена като в свински черва с висши "наши хора", в досието и пише съдружник в това, съдружник в онова.....
31
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разчитат на "всяко чудо за 3 дни", но тази катастрофа не трябва да се забравя и да не се повтори делото с Ченалова - освободи убиеца и той изчезна! А тези имат пари да изчезнат безследно! Още сега отказват да дават показания...
30
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 20 Откъде пари ли? 500 000 лева евросубсидия са получили тия ***!Гледай как се усвояват евросредства- пътрво трябва да си ким някоя лъскава кола, че да си избием комплексите и чак тогава ако остане нещо да разработим бизнес.
29
0
 
17
 
! Отговори
Барселона преди 4 години
Бог да го прости Милен.нито е първият нито последният.Ако беше за най Кольо от Долно Нанагорнище едва ли щеше да се вдигне толкова шум.Но...при инциденти с публично известни личности някой пропуски в законодателството трябва да се коригират.Като например.затова деяние законът предвижда от 3 до 15 год.затвор...Доказано ли е че се е нашмъркал или напушил и е причинил смърт.да е записано че наказанието е примерно 15 год, да няма разтегливи понятия...
28
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Опитах се да намеря нещо за този "Европейски център за транспортни политики" . Гръмкото заглавие на този "център" го има един единствен път споменато в едно червено сайтче. Никъде другаде! Та питам аз: КОЙ е този "център"? КОИ са "експертите му"? Ако са "европейци" кога и как пристигнаха в България?? Нещата са по-простички. Събират се трима червени активистчета, "кръщават се с гръмко европейско име и сега започват да търсят под вола теле за да дискредитират Фандъкова. С подходящи медии:)
27
0
 
24
 
! Отговори
Бат Жоро преди 4 години
Наркомана да лежи в затвора, край!!!!!
26
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кажете колко да започвам да заделям от пенсията че то се е видяло че аз ще съм виновен и ще купивам нова джипка.Вземам 240лв, мога да отделя към 5лв на месец. Добре ли е?
25
0
 
19
 
! Отговори
сериал преди 4 години
До От къде пари??? Как от къде пари, ами от нас от държавата, да не мислиш че работят тоя тип хора нещо?