Бил Гейтс за имплантирането на микрочипове: Това е толкова глупаво!

Основателят на "Майкрософт" заяви, че никога не се е занимавал с нещо подобно
5 юни 2020 08:48, Нели Христова
170
Бил Гейтс за имплантирането на микрочипове: Това е толкова глупаво!
Снимка: БГНЕС

След появата на коронавируса и бързата реакция на десетки компании по света, които се състезават да произведат ваксина, в мрежите се появи и една мащабна конспирация. Според множество потребители фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е участвала в създаването на заразата, за да поставят проследяващи чипове на хората в световен мащаб.

Още по темата
Бил Гейтс най-накрая коментира твърдението, макар и лаконично.

Основателят на корпорацията "Майкрософт" заяви, че конспиративната теория, според която той е участвал в пандемията от коронавируса с цел чрез ваксина да вкара чипове за проследяване, е толкова глупава, че не си заслужава да я опровергава.

"Никога не съм се занимавал с микрочипове. Почти невъзможно е този слух да бъде опроверган – толкова е безумен и глупав", каза Бил Гейтс пред "Business Insider".

Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е вторият най-голям спонсор на Световната здравна организация, който осигури 9,76% от бюджета на организацията през 2018-2019 г.

Фондацията се занимава главно с финансиране на изследвания, свързани със създаване на нови лекарства и ваксини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
8
 
! Отговори
. преди 3 години
Разира се, че е глупаво, но вие все пак искате да го направите...
36
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много болен народ у нас, психически.
35
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Били нещо гузен ми звучи
34
6
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
То и с блокирани колелета колата си спира, стига да има сцепление, просто не завива.Ейбиеса не е да спираш, а да завиваш, цвъ цвъ ос.рал бг пътищата!
33
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
защо този софтуерен инжинер, който не веднъж е споменавал че е ЗА намаляне на популацията в световен мащаб, се занимава с ваксини?За да спести на света индивиди, като теб.
32
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
защо този софтуерен инжинер, който не веднъж е споменавал че е ЗА намаляне на популацията в световен мащаб, се занимава с ваксини?
31
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че и Уиндоуса платен да е, наглец!Ми изтегли си рушкофилски........ама няма....каскет.
30
9
 
10
 
! Отговори
Варна преди 3 години
Аз вярвам в конспирацията, но в този случай още не. Хората и в момента са чипирани, лична карта - чип. Телефона показва къде си и с кого денонощно. Телевизора те подслушва ако искат. Има и други не искам да ги казвам. Тъй че, засега чакаме още аргументи
29
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това с чипирането са много стари мераци на елита. Разбраха, че няма как да стане и се отказаха. Решиха, че ще е много по-лесно да стане със една джаджа, която винаги ще ти е в джоба ...смартфон й викат.
28
12
 
1
 
! Отговори
f преди 3 години
То е лесно да монтираш много мощна спирачка, но просто колелетата блокират, затова в населените места, трябва нивото на сцеплението на пътя да е много високо и да надигнат разрешената скорост за някои прави участъци от улиците, ге.й.овете от партия герб, гроб, развалиха хубавите български пътища! Станахме като в Германия и сащ, немците най-простите инженери в света, и муйняците много зле!
27
10
 
12
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Като чета коментариите на тук присъстващите, оставам с впечатлението че много от тях тази сутрин са пропуснали да си вземат розовите хапчета ... !!!
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Трябва да въведат стандартизация ......"Съгласен, а теб f да въведат на 4 ти или Карлуково.
25
12
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
Трябва да въведат стандартизация на нивото на спирачките, и тия които са с по-мощни спирачки, особено в междуградските села на главния път, пък и малко в градско, да надигнат разрешената скорост, и изобщо по междуградските села на главния път поне 60 или 70, там трябва сцеплението на пътя да е по-високо за да не блокират колелетата, къв ви е проблема на вас от герб, вие с ге.й.ските си мозъци развалихте хубавите български пътища, преди с дупките си беше по-добре и по-истински пътища!
24
13
 
3
 
! Отговори
f преди 3 години
Монтират и електроники по старите коли, да предизвикват катастрофи, чипове и в колите, знаете ли че ако колата ти е в ред, никак не стават катастрофи!? Антимагнитете си колите, например като мокрите гумите с истинска вода леко и карате по локвите, има и други начини. Май че има някаква конспирация по превръщането на междуградските пътища в убийци, преди не са ли били с три ленти? Май са леко стеснени повечето,само средната лента трябва да е с високо сцепление и малко в завоите, даже да е над 90!
23
12
 
13
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Нищо ново под слънцето ... един от хората които движат прогреса на нашето съвремие е атакуван твърде нескопосано от любителите на фейк новини и световни конспиративни теории спускани от Централата на "Всемирния комунизъм и олигархичен капитализъм" в маскава ... !!!
22
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Нали е изгонен от Индия!Нали две негови ваксини се оказаха,че водят до увреждания и масова смърт!"За жалост ти не си в статистиката от тази "масова смърт".
21
5
 
7
 
! Отговори
ИБН ЕБН преди 3 години
Искам и на мен един чип да ми сложат.... бих му позволил... да ми бъде по-дебел и по-корав!
20
13
 
12
 
! Отговори
MGS преди 3 години
До Анонимен 17Защото е забогатял с ума си до безумно големи суми и ги дарява, като вкарва разум в даренията си. За любознателните - той е първия, които успява да контролира смислено дарените пари, до този момент са отивали в Африканските вождове за пера, оръжия и мерцедеси.
19
14
 
23
 
! Отговори
Тежка цензура преди 3 години
Лъже,като разпран!Ами нали той сам се хвали с масовите ваксинации!Нали е изгонен от Индия!Нали две негови ваксини се оказаха,че водят до увреждания и масова смърт!Нима медии,като ди Цайт,Шпигел,Дойче Веле,които имат разследвания по темата преди години лъжат?Нали той,Фаучи,Дростен са патентовали ваксини и щамове на КОРОНА!Нали той е патентовал биологичен маркер/чип!Нали неговият баща е бил шеф на Плант Паренхууд!
18
14
 
9
 
! Отговори
f преди 3 години
Мръс-ник такъв, що крадеш всякакви документи през Уиндоуса от България и Европа, гугълът да търси в тях само с американски достъп, че и за други цели, крадец! Че и Уиндоуса платен да е, наглец! Закво плащаме? Минавайте на Линукс, или поне си имайте и Линукс и при стартиране избирайте от коя операционна система да зареди. Уиндоуса само за игри и то със забранена мрежа!

Спонсорирани публикации