Актьорът Владо Пенев е заразен с коронавирус

Той вече се чувства по-добре
27 авг 2020 18:22, Нели Христова
34
Актьорът Владо Пенев е заразен с коронавирус
Снимка: БГНЕС

Актьорът Владо Пенев е заразен с коронавирус, съобщават от "24 часа".  Той се чувства добре и съвсем скоро ще мине през контролен преглед, за да се установи дали е успял да се излекува от COVID-19.

Преди две седмици Пенев заснема сцена за сериала "Откраднат живот", в която целият бе овързан в системи на болнично легло.  Няколко дни след това той самият вдига температура и усеща отпадналост. Изследва се с PCR тест, който дава положителен резултат. За щастие, кара вируса без усложнения, с лекарства по предписания на специалистите.

Снимките на сериала спират  само за ден-два, за да бъдат тествани контактните лица на Пенев. Всички са с отрицателни писиар тест. Направена е и пълна дезинфекция и са спазени протоколите на РЗИ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Освен злорадстване, българите нищо друго не могат да покажат... Всичко допира до възпитание. Но при нас пълно с простаци. Затова сме и последни в Европа! Хайде, опровергайте ме!ИМАШ 18 ПЛЮСА от мен!!!
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая е пълна отврат.
17
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Известните хора с това си правят реклама - да се говори за тях. Пък им се и плаща. Може би изобщо не е болен.
16
2
 
11
 
! Отговори
alo преди 3 години
Вече има стотици примери как при контакт със заразени хората не се заразяват, тогава защо продължават безсмислените твърдения колко опасен и заразен е вирусът и дори как бил мутирал и станал много по-заразен, но по-малко смъртоносен. Ако това беше вярно всеки в контакт със заразен щеше да е заразен, а имаме дори семейства, в които един е заразен, а останалите не. Това показва, че или вирусът е шашма или тестовете са грешни.
15
2
 
7
 
! Отговори
до 16 преди 3 години
До направете нещо полезшаблона е ясен но не им оттърва на никой да го раздухватнощни вертепи, партите на разни джендерри, спортисти, чалгари и др. такиваса масово заразените около 80-90% другите са от болници и клиники и хосписитова е
14
2
 
4
 
! Отговори
направете нещо полез преди 3 години
журналяттаа направете нещо полезно - разследвайте случаите и разберете от къде се заразяват повечето хора, сигурно има някякъв шаблонтака ще помогнете на хората да знаят как по-добре да се пазят а и жалтурка ще имате да напишете някое и друго мацалохайде малко си размурдайте тлустите заднници и мозъците с по 1-2 гънки моля
13
5
 
3
 
! Отговори
До 14: преди 3 години
Според мен не си прав.Премиерът на Великобритания Борис Джонсън бе един от най-големите поддръжници на груповия имунитет, по две причини - икономически и политически.Той знаеше много добре, че при един режим на строга изолация икономиката на Великобритания ще се срине - един от най-големите източници на пари е Висшата Лига, която трябваше да бъде прекратена.Борис бе спасен буквално защото имаше постоянен мед. персонал и апаратура специално за него. Ако беше обикновен човек си заминаваше.
12
7
 
6
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
Не го познавам лично, само от екрана. Но ми се вижда готин човек.До по долу коментиралите - да, чудно нали - Гришо неше заразен, тити папазов и той, депутати имаше, премиера на англия също... Том ханкс и съпругата, известни хора. Как един не умря а умират само обикновените хора? Май реклама само и цел - убиване на икономики. Май това е вируса. Пандемия, страшна болест а всички известни които дадоха положителни резуптати - оздравяха за по-малко от 10 дена. И си джиткат сега, няма проблем.
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще даде отрицателен тест и след това щу участва в бг филма за дядо коледа с тази визия ще му отива.
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Силно саразстройх. Разплака са
9
3
 
13
 
! Отговори
Инелектът преди 3 години
Процента на заразени сред известните надхвърля стотици пъти този сред плебса. И тъй като това е най - страшното заболяване според пропагандата, досега трябваше да намалеят звездите и политиците поне наполовина, но пълно щастие няма!
8
5
 
6
 
! Отговори
Нина преди 3 години
До АнонименЕ,и много ме интерисува тоя "голям артист "
7
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Освен злорадстване, българите нищо друго не могат да покажат... Всичко допира до възпитание. Но при нас пълно с простаци. Затова сме и последни в Европа! Хайде, опровергайте ме!
6
2
 
15
 
! Отговори
българин преди 3 години
И? Ние какво да направим сега?
5
7
 
12
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
няма по неприятно нещо от дърто г*зе
4
5
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Ял е...мазна софийска баничка,без да си...мие ръцете.
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джаро е го е заразил!!
2
4
 
20
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 3 години
Ако се обръсне веднага ще му мине !
1
4
 
15
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Болен човек...