Все още няма открити следи от Янек Миланов, търсенето продължава

Спецакция се провежда на територията на Дупница и Сапарева баня
29 авг 2020 10:16, Елка Василева
38
Все още няма открити следи от Янек Миланов, търсенето продължава
Снимка: БГНЕС

Търсенето на следи от 43-годишния Янек Миланов на територията на Дупница и Сапарева баня продължава вече над денонощие. В акцията участват стотици полицаи, жандармерия, прокурори и следови кучета, предаде Нова тв.

Още по темата

От вчера сутринта десетки квадратни километри се обхождат пеш. Следа от Янек обаче няма, не е съобщено за такава и пред медиите. Вероятно днес претърсването ще продължи отново. На място в съботната сутрин не се забелязваше полицейско присъствие.

Акцията, която се проведе в петъчния ден в Дупница, бе изключително мащабна. Градът се оказа напълно блокиран от полиция в един момент. Проверяваха се всички излизащи от Дупница, както и много търговски обекти в града.

Освен за следа от Янек Миланов, се извършваха проверки за икономически престъпления и такива, свързани с разпространението на наркотици.

Петима са задържаните след акцията. По непотвърдена информация сред тях е и бившата съпруга на бившия гард на братя Галеви – Васил Капланов, която е задържана във връзка с изчезването на Янек Миланов.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
дааааааааааааааааааа преди 3 години
Огънете спиците на каплата и човека ще се намери веднага
33
0
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Нали има врачки дето претендират, че всичко виждат и знаят - разследващите да ги питат къде е...
32
0
 
6
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Аматьорска акция,след дъжд качулка,леле простотии...Качил се доброволно в колата да се изяснят( да го убият)всъщност за глупости-за жена.
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога Началника много работи значи е лош Началник.Това момче го няма от 1месец и никой не си е мръдна пръста.
30
2
 
1
 
! Отговори
питайте преди 3 години
Защо обикалят тия ливади сестра Галева знае всичко и парите са у нея.
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледал съм един български филм "Преброяването на дивите зайци". Това ми прилича на същото, нправено по същия сценарии. Жалко за човека, но като знае какво е правил защо не си е стоял в чужбина?....
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До emigrantЩо бягаш от слънчева Боколандия бре? Това е форум, целта е хората да споделят мнения. Не е симпозиум по криминалистика!!! Ходи си умиеш ръците!
27
0
 
7
 
! Отговори
театър преди 3 години
много голямо театро се играе с тази акция.28 дни по-късно се сетили да търсят...Ама само търсят,а не питат който трябва.А защо не питат - защото полицията знае какво е станало,но за да се покрие някой наш и ваш,правят показни акции.
26
4
 
2
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
Много знайте ве.голяма работа сте!!Да вземат да открият един университет с три специалности в него!!Футбол,политология и криминалистика!!Тъкмо кибиците по сайтовете ще си уплътнят времето като си изкарат по една пишман диплома!По същия начин се пенехте за журналистката от Русе,че Борисов я мразел,че шменди капенди и накрая излезе,че на ромчиту му са до,ибало и доубивало и си го гушнаха за 3 деня!Така,че оставете ченгетата да си гледат работата,а вие на митинг довечера,че черепчо цака кинти!!
25
0
 
4
 
! Отговори
Ангел преди 3 години
Ако убиеца му ,си разбира от работата никога няма да го намерят.Освен това няма данни за престъпление . Пълнолетен човек има право да изчезне . В САЩ годишно изчезват безследно 10 хил човека . На всички е ясно че са убити НО като няма труп няма и престъпление !
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цар дръв решил, че е голям. Но настъпил змия и ... паника в държавата. Като толкова искате да вдигате шум, кажете и какви ги е вършил Янко, как се прекръстил на Янек и т.н. То хубаво брат му вдига шум да се разбере какво е станало, ама бъдете обективни. Има пушек, открийте причината. Дим без огън няма, а криете огъня. Защо?
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименТам всичко е навързано като черва в тоя град от полицаи до съдии, всички са баджанаци. Пумийна яма.
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ??Много си ***. Вдигнаха се, защото брат му не спря да пита, организира шествия, създаде страница във фб, за да събере хората и заедно да се надигнат срещу местните полицайчета, които не си мръднаха пръста 28 дни. А това, което Гешко направи си е чиста PR акция и да избяга от евролидерите, които искаха да го питат за едни неща, като корупцията.
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано вече не са разтвори човека в кисилина.
20
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е пълен цирк, но ако го намерят, този който го направи ще е и извършител/поръчител.
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С какъв акъл се е качил в колата му при условие че е имал взимане даване с жена му
18
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тие са много зле, толкова ли не можаха да излъжат,че човека е излетял за Франция и да спрат да се правят на циркаджии и да харчат моите данъци. След месец е ясно,че от този човек не е останала и костица, ама те търсят ли търсят. Сигурно след 2 месеца ще потърсят и на адреса му в Дупница....
17
1
 
26
 
! Отговори
Жули преди 3 години
Те се сетиха! Цял месец се правиха на ударени. Полицията крие някакъв бодигард на Галеви. Егати дъното. В тая държава ако си се отъркал в някой мафиот си ок. Чистачката на Галеви кой знае какви престъпления е направила.
16
6
 
2
 
! Отговори
?? преди 3 години
Интересно, този ако не беше французин, дли щяха да се пънат толкова?
15
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КОй е Янек МИланов и защо когато държава гори ни занимават с него.вместо да има оставки и рестарт ??????????????????

Спонсорирани публикации