По-щастливи всеки ден - ето как!

Започнете деня с усмивка, ставайки по-рано
23 сеп 2020 19:45, Екип на Tialoto.bg
5
По-щастливи всеки ден - ето как!
Pixabay

Настроението сутрин е предвещаващо затова как ще протече денят ви. Затова е важно да се будите в добро настроение и готови да посрещнете предизвикателствата, които ви предстоят. Ето и няколко базови съвета, които ще ви помогнат да се събудите в добро настроение:

1. Пуснете слънцето в дома си
 
Слънцето е важен фактор, който влияе на настроението ви. Пускайки го в дома си, вие давате възможност на мозъка да се събуди, да се започне продуцирането на мелатонин, който пък помага за производството на адреналин и така се събуждате натурално. Когато алармата звънне, вие вече сте будни и то без да шокирате тялото.
 
Още по-добра идея е да легнете навреме и да дръпнете пердетата/щорите още вечерта. Тялото ще се настрои за ставане с изгряването на слънцето.
 
2. Настройте алармата с 15 минути по-рано
 
15 допълнителни минути ви дават възможност спокойно да станете без да се стресирате. Може да полежите малко, да потъркате очи, да се протегнете и да се настроите за ставане.
 
3. Достигнете небето
 
Разтегнете се поне за 4-5 секунди. Повдигнете ръце към тавана и с едната ръка хванете китката на другата и обратно. По този начин ще събудите мускулите, ще активирате циркулацията на кръвта, която е намалила скоростта си покрай дългото лежане и ще събудите крайниците.

4. Потанцувайте
 
Пуснете си хубава музика и се поразкършете за 5 минути. 
 
Още съвети за успешен старт на деня четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
3
 
! Отговори
Акълмайстор преди 1 месец
Не разклатиш ли ги сутрин рано камбанките,
бегай ... !
3
4
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 месец
До 1

А може жена ти вече да е щастлива, кой знае !!?
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В гейлибералната демократична система щастие няма как да има...
1
1
 
9
 
! Отговори
Рецепта за щастие преди 1 месец
След малко ще разкажа на децата приказка за лека нощ, ще ги завия, щом заспят, ще ги целуна по челцата, а после ще ощастливя жената.