Риби - как да покорите мъжа от тази зодия?

Той се нуждае от разбиране
26 сеп 2020 12:26, Екип на Tialoto.bg
21
Риби - как да покорите мъжа от тази зодия?
Pixabay

Той не е такъв, какъвто изглежда. Риби е най-загадъчната зодия за мъже. Жените или го обожават, или страстно го мразят. От своя страна мъжът Риби идолизира жената до себе си, но и изисква достатъчно в замяна. Най-ужасните думи за него са: „Вече не те обичам“.

 
Как да го покорите?
 
1. Инициативата трябва да дойде от вас. Бъдете готови за неговата нерешителност и „откъсване от реалността“. Не се опитвайте да го принуждавате да бъде силна личност, не изисквайте твърде много от него. Има една тайна - това, което виждате в него, той ще ви отвърне със същото.
 
2. Рибите ценят толкова уникалния си вътрешен свят и са толкова потопени в собствените си преживявания, че всяка активна принуда да предприемат действия ще се възприеме като насилие над самите тях. Той не понася думи като „трябва“, заменете я с „бих искала да...“
 
3. Рибите се нуждаят от нежност и разбиране, а прекалено грубото или потребителско отношение към тях веднага убива всички чувства.
 
4. Трябва да му помагате да подобрява самочувствието си постоянно. Той се съмнява във всичко, затова го настъчавайте!
 
С какво още да покорите мъжа от зодия Риби четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Използвач е.
20
1
 
11
 
! Отговори
Обективно преди 2 месеца
Повечето мъже риби са очарователни в сърцераздирателния си егоизъм. Докато разбереш, че това всъщност е егоизъм. ..ти минават едни десетина години в пълно наивно неведение, през което време ги боготвориш....до един момент. Лесно поддържат успоредни връзки с голям талант и очарование.
19
0
 
8
 
! Отговори
Майна преди 2 месеца
ВСИЧКИ ХОРА ОТ ЕДНА И СЪЩА ЗАДИЯ СА..... СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ. ИМАТ РАЗЛИЧЕН АСЦЕНДЕНТ, РАЗЛИЧНА ЛУНА...И Т. Н. ОБОБЩАВАНЕТО Е НОН СЕНС.
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Senko

Вярно е, че сме отмъстителни, но категорично не сме зли. Виж, наруши ли се чувството ни за справедливост става страшно, признавам. Иначе сме почтени хора и лоялни, ако и отсреща проявяват лоялност.
17
0
 
6
 
! Отговори
До 15 преди 2 месеца
ВОЛЕН Е РОДЕН НА 19 АПРИЛ. ДОСТА ДАЛЕЧ Е ОТ РИБИ.
16
3
 
8
 
! Отговори
До 7 преди 2 месеца
Айде бе само Скорпионите ли са отмъстителни. Ти тея Риби ако без да искаш не ги обгрижваш както трябва и то без да ти казват - ще ти отмъстят или го върнат някой ден по някакъв си техен болен начин. Всичко ще стане безмълвно или поне ще се опитат.

Айде не съдете.. Скорпиона си е човек и винаги ще бъде. Всеки го има това в природата. Ма айде ся Рибите днес писаното яйце на зодиака. Филми!
15
9
 
0
 
! Отговори
Хах преди 2 месеца
Волен Сидеров е Риби. Само казвам.
14
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мъж-риби никога повече!!!
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Адриана

Възможно е твоят съпруг да е някакво изключение или онзи, когото аз познавам да е изключението.
Но мога да те уверя, че онова което написах е 100% истина. Явно има и такива "Риби".
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Че нали от как свят светува винаги мъжа правел първата крачка,но някои жени още не могат да схванат че бай тошовите мъже вече са доста дърти а младите не само че не си искат еми и не дават....
11
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не сме зодии
10
3
 
17
 
! Отговори
Адриана преди 2 месеца
Грижовен е и много, ама много романтичен. Прави подаръци на мен и детето ей така, без повод. Просто показва че мисли за нас, че го е грижа за нас и че държи на нас. Уникални мъже са Риби, наистина уникални.
Да, бърбори много, но умее да бъде и добър слушател. Има страхотно чувство за хумор, душата на компанията както се казва.
Нараниш ли го - веднъж го излъгах, затваря се в себе си и не говори. Но продължава да показва че обича и държи на семейството си. Просто се затваря и спира да споделя.
9
3
 
12
 
! Отговори
Адриана преди 2 месеца
Просто наистина ако си по настоятелна (а аз бях) към такъв човек ще получиш това, за което не си и помислял дори. Много трудно се доверява, на мен ми отне 3 години, за да стигна до сърцето на съпруга ми и казвам ти - аз съм изключително очарована от отношението му към мен, към детето и към семейството ни. Предпочита да приготви вечеря и след това да гледаме фил, да ме гушка, отколкото да излезне и да пие кафе или питие с приятели. Ако трябва да излиза, открито заявява че ще вземе и мен. Грижовен
8
2
 
15
 
! Отговори
Адриана преди 2 месеца
До Анонимен 1
Прочети още веднъж и после пак и пак, за да проумееш. Съпругът ми е Риби. Най добрия ми приятел (от детвството) е Риби. Не са мързеливи, напротив. Мъж Риби е много голям творец. От нищо, нещо прави. Не е просто да си лежи и мързелува, тези хора обичат домашния уют, не са от тези които обикалят заведенията ден и нощ. И на гости ходи рядко, въпреки че е поканен от най=добрите си приятели. Просто е домошар.
Не че не желае да се обремени, просто не раздава любов напразно.
7
3
 
14
 
! Отговори
Senko преди 2 месеца
Да бе, а скорпионите сте просто прекрасни ........ По - зли и отмъстителни същества от вас няма ;)
6
11
 
11
 
! Отговори
хлъзгави хора преди 2 месеца
Впечатлението ми от мъж-Риба не е особено добро, нищо че съм Скорпион. Самовглъбеността им всъщност е егоцентризъм, чувствителността им се отнася предимно до собствените им изживявания... Крайно нерешителни егоисти, които непрестанно обвиняват другите за собствените си кусури и неуспехи.
5
4
 
17
 
! Отговори
АНТИ-НАТОВЕЦ преди 2 месеца
аз съм риби и потвърждавам ,всичко е вярно!Ако една жена не направи първата стъпка и не прояви засилен интерес изобщо няма да иницирам нищо!Имам нужда от постоянни ласки и комплементи ,просто сме такива ,но за сметка на това сме истински и обичаме много силно!Ако някоя успее да ни свали преградите,чувствителни същества сме и нессправедливостта и лошотията на хората много ни депресира!
4
0
 
17
 
! Отговори
До Анонимен #1 преди 2 месеца
Нека не забравяме, че всяка зодия има 3 декади. И това, че пишат за зодиите по принцип, не означава, че даденият човек е точно това, което пише в зодията по вестници и списания или където и да е.
Познавам доста хора, зодия Риби. Уж една зодия, а са толкова различни.
Затова не четете подобни публикации, не се влияйте от тях. И не бързайте да “поставяте в зодиакална рамка “ човека. Друг е начинът за това.
3
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Както всеки друг мъж - събличате се, лягате по гръб на леглото и рязко разтваряте крака.
2
0
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 2 месеца
Може да пробваш да четеш повече и по-малко да пишеш.