105 ден: Протестиращи запалиха маски на Орлов мост

Започна и митинга на бул. “Цар Освободител“
21 окт 2020 20:42, Нели Христова
220

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

От утре маските на открито са задължителни, но не всички са съгласни с тях. Група протестиращи запалиха маските си демонстративно на "Орлов мост".  Те блокираха възловото кръстовище без предупреждение.

Започна 105-ата. вечер на антиправителствени демонстрации в столицата с искания за оставките на кабинета и на главния прокурор.Протестът все още е малоброен.

Движението по бул. “Цар Освободител“ вече е блокирано от камиона с озвучаването на протеста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пребройте маските в кофата и ще видите колко ковидидиота е имало на моста!хахахахахаааааааааааааааВидяло магарето, че подковават коня и вдигнало клаката.Хахаха само копират *** от някъде... ама са пълез въздух подо наляганеОт про.ст по- прос-т Най-най ... кой е най-про.ст - това е съревнованието помежду им
46
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И да ги палят, и да не ги палят, власт няма да видят.
45
21
 
4
 
! Отговори
Край преди 3 години
добре че е пожарникаря да каже на академиците професорите и доцентите как да се държат за здравия разум.дето вика един умен приятел - доктора като човек не издържи - значи за доктор пък съвсем.как да им вярвам на короната като "чумавите" кози от Странджа второ поколение дават.А кравата от Трън бременна щеха да я правят на създърма щото ходила до Сърбия.
44
23
 
1
 
! Отговори
GRAND GUNK преди 3 години
До Анонимен 65БИЛ СИ У БКПЕ НАЛИ ?СА У ГЕРБ !
43
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е електората на БСП и Трифонов. Факт.
42
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И кво като ги запалиха?
41
4
 
27
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Видях го оня ден Светльо в едно заведение и го питах дали не му писна да се излага с тези яйца,домати и разни други детски простотии:):):)Каза ми"Не мога брат,предплатиха ми":):):)Разбирам го:):):)Са пали маски,хвърля риба,домати,яйца,пълна излагация,но взел там некви кинти и то не чак толко много и ше играе:):):)
40
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да ги размажем *** на изборите иначе ще стане лошо. И манифестации ще искат да правим като по времето на Чернобил. Така,за да се калим едно хубаво докато те ядат специално отбрана храна в бункерите си.
39
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви протестиращи са тези хора. Това са бездарници и несретници. И правителство, което търпи техните безобразия. Скандална сбирщина.
38
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво! Заврете си п арцалите дето слънце не изгрява!
37
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Палете-палете! Ама като ви барне вируса - няма да търсите докторите!НЯМА ДА ЗАЕМАТЕ МЕСТАТА В БОЛНИЦИТЕ!НИКОЙ НЕ ВИ ПРЕЧИ ДА СЕ ЗАРАЗИТЕ!КАТО ИСКАТЕ БЕЗ МАСКИ - ПЪТУВАЙТЕ С ДВОЙКАТА ПЕША - НИКАКВО МЕТРО И НИКАКЪВ ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ!ЗАРАДИ ТАКИВА *** НЯМА ЛЕКАРИ В МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ.НИЕ В ПЛОВДИВ НЯМАМЕ МЕСТА ВЕЧЕ В КОВИД ОТДЕЛЕНИЯТА.КОЙТО ПОДТИКВА ХОРАТА КЪМ УМИШЛЕНО ЗАРАЗЯВАНЕ И НЕЗАЧИТАНЕ НА МЕРКИТЕ - ДА ПЛАЩА ГЛОБА ОТ 10 000 ЛВ.АЙДЕ-ЧИБА - ОВЦЕ ПР.ОСТИИИ!ГОЛЯМ ПРАЗ,ЧЕ ПАЛИТЕ!
36
14
 
5
 
! Отговори
Важно питане преди 3 години
Като излизам да пуша пред дискотеката, кога по-точно трябва да сложа маската - преди или след осмърдя всичко наоколо с цигарата!?
35
3
 
24
 
! Отговори
Чук преди 3 години
105:0 за бате Бойко.
34
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тия искат да ме убедят да гласувам за Нинова ли. Хептен няма да гласувам за нея.
33
25
 
5
 
! Отговори
анализатор преди 3 години
Вече се констатира,че паникьорите,са и герберстки поддръжници.Вият и реват в защита на всякакви безумия,налагани от управляващите.Вижте се,господа паникьори.То и интелекта толкова ви струва.
32
7
 
28
 
! Отговори
ОТРОВНО ТРИО и БСП преди 3 години
Ти си мързелив ! Ти си лентяй ! Ти нямаш доходи ! Ти крещиш силно ! Ти мразиш и завиждаш на нормалните хора ! Ако всичко това си ТИ , значи си достоен да бъдеш протестър и БОЕЦ под мъдрото ръководство на Президента и Щаба ръководен и финансиран лично от другарите Божков и Цв. Василев. НЕ СЕ КОЛЕБАЙ !!! Каквото и хулиганство или престъпление извършиш, нашият справедлив съд начело с другаря Лозан Панов ще те оправдае !!! Пиенето и дрогата са безплатни и гарантирани. ЧАКАМЕ ТЕ !!!
31
22
 
5
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Дерзайте , патриоти !!!! Дишайте свободно !!! Вие сте свободни хора, а не робове !!!!!!
30
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧететеАбе начетения,и къде ти е проблемът. Че се чудят как да намалят броя на заразените и искат да си сложиш една кирлива маска ли бе. Щото аз вече познавам болни хора и двама от тях бяха на ръба да умрът. Без заболявания при това. Ревете като някакви пъпчиви 15 г тинейджъри накарани да си напишат домашните.
29
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето свинщината.
28
9
 
32
 
! Отговори
истина преди 3 години
Протестът все още е малоброен.Истината е че протестът ще става все по малоброен. По малобройна става и БСП. По невзрачен става и Фигуранта. Вече е Фигуранта вирус.