Отново ръст на новите болни от коронавирус - 2427, 51 са починали

507 са излекуваните през последното денонощие
229
Отново ръст на новите болни от коронавирус - 2427, 51 са починали
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Националната информационна система отчита ръст на новите случаи на заразени с коронавирус.

За последните 24 часа потвърдените нови болни са 2427 при направени общо 7 910 PCR теста. Това означава, че

30,6% от направените тестове са положителни.

Още по темата


Общият брой на потвърдените случаи става 56 496, от които 34 110 активни.

507 са излекуваните през последното денонощие, а общият им брой е 21 037.

Хоспитализираните лица са 2 841, от които 180 се намират в интензивното отделение.

51 са починалите за последните 24 часа. С тях броят им става общо 1 349.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При мен в работата вече има 18 случая несвързани един с друг - двама са се заразили през август, двама през септември, двама в началото на октомври и останалите 12 са от последните 10 дни. Предишните са били в отпуск, когато са се заразили, но част от последните си бяха на работа. Сега вероятно ще има още куп заразени.
98
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тестове по 120 лв платени от хората живеещи в най-бедната държава в ЕС пандемия не се бори.Трябваше още в началото да насочите средства за безплатно тестване и контрол по училищата, които са едно от основните места за разпространение, а не калинките от МОН и РЗИ да си развяват байрака цяло лято по тузарски курорти и да преписват мерки от други държави, които са трудно приложими у нас.
97
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пустият вирус- не само че се оказа че съществува, ами е много заразен (както го описваха в чужбина)! Ама Мангъров не смятал така...--------Мангъров не е отричал заразноста на вируса, дори напротив, каза че 70% ще се заразят със или без маски.Стига врели некипели!
96
14
 
7
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Масово на починали от инсулт и инфаркт се лепва и Ковид и така се плашат хората, че вируса е супер опасен, а болниците усвояват и допълнителни пари. Залогът е кражбата на милиардите, които идват от Европа и докато не ги наместят по чекмеджетата ще ни правят на маймуни.
95
4
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Един преАтел-ветеринар казва, че коронавирус имало и по телетата и кравите! И много дрискали! Имал си лекарствата знаел си как и ги оправял!
94
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видясе вчера какво ставо в ковид отделението.Група роми танцуват кючеци. Явно са били от безсимтомните пациенти.
93
5
 
4
 
! Отговори
До пенсионера преди 3 години
Виж си първо противопоказанията на хапчетата които гълташ, а после се плаши от учениците, че може да те заразят.
92
3
 
6
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
Има цикличност в движението на информацията и съответно обработването и публикуването на ЕИП, откъдето всички копи-пействат! Всеки вторник, сряда, четвъртък, петък ръст и събота, неделя, понеделник - спад! Като спрат да публикуват данните ден за ден и минат на усреднени данни по веднаж на 14 дни ще се види по-добре накъде вървят нещата! Но пък ще се лишат от приходи правят сайтовете - те се изхранват от нашите кликания и коментари по статиите!?
91
12
 
10
 
! Отговори
Дубрутру от Англия преди 3 години
Спрете да гледате телевизия! Опитайте се да си съхраните психиката! Това е важно и за имунната система! Тук, в Англия, все повече хора започват да се усещат, че ги клатят с тази смъртоносна пандемия! Остана сега д си отворите очите, да излезете от хипнозата и да се борите за вашето бъдеще!!! Изобщо не е розова картината! Това е много долен план!! Престанете да гледате телевизия!!!
90
4
 
7
 
! Отговори
Важното е преди 3 години
Че децата са на училище. Няма да останат прости я.
89
2
 
7
 
! Отговори
Дарвин преди 3 години
Две думи - Естествен подбор.Достойните ще оцелеят - политиците.
88
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз много не вярвах, но вече имам случаи около мен и чувам, че някои хора наистина го изкарват доооста зле, чух и за починали и искам да кажа на всички, които още го приемат за шега, че майката си е е*ало ей! Пролетта се разминахме заради карантината, но сега ще го усетим с пълна сила. Бъдете отговорни, носете си маските, където има много хора и спазвайте дистанция. Трябва да пазим семействата си, това не е никакъв майтап или конспирация!
87
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много тъжно. Преди малко звъннах на личния лекар понеже и аз и децата не се чувстваме добре, със симптоми сме - каза, че ще ме прегледа само след отрицателен пср тест. Заплата ми е 1000, а само за тестове ще трябва да дам 300, после и лекарства.
86
6
 
4
 
! Отговори
Млад африкан преди 3 години
Чакаме да се поизчисти Европата, че много се пренасели и старите не искат да си ходят..
85
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Споко, умират само мутиралите клетки. Зависи колко имаш от тях.
84
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко пъти хората го казаха, че в системата няма как да се въведат данни за едно лице по няколко пъти, но нищо ти продължавай да се успокояваш.------Това са глупости, естествено, че може. Те те лъжат, а ти им верваш.
83
10
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Следва да се появи статия с броя на починалите с коронавирус и придружаващи! Ще е добре да пуснат и списъка за всичките около 300 души с имената, адресите и телефон за връзка с опечалените роднини!? За един преАтел с верига погребални агенции се интересувам!
82
15
 
1
 
! Отговори
Две водки преди 3 години
Умират само стари и скапани и докато е така - шапка на тояга.
81
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Между другото и ваксините са нож с две остриета - на едно място вършат полза, а на друго вреда. Така е и с лекарствата. Виж например противопоказанията на едно "безобидно" лекарство за кръвно, което гълтат 80% от пенсионерите. После се чудят защо.
80
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пустият вирус- не само че се оказа че съществува, ами е много заразен (както го описваха в чужбина)! Ама Мангъров не смятал така...