Отново ръст на новите болни от коронавирус - 2427, 51 са починали

507 са излекуваните през последното денонощие
229
Отново ръст на новите болни от коронавирус - 2427, 51 са починали
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Националната информационна система отчита ръст на новите случаи на заразени с коронавирус.

За последните 24 часа потвърдените нови болни са 2427 при направени общо 7 910 PCR теста. Това означава, че

30,6% от направените тестове са положителни.

Още по темата


Общият брой на потвърдените случаи става 56 496, от които 34 110 активни.

507 са излекуваните през последното денонощие, а общият им брой е 21 037.

Хоспитализираните лица са 2 841, от които 180 се намират в интензивното отделение.

51 са починалите за последните 24 часа. С тях броят им става общо 1 349.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
6
 
! Отговори
пророк преди 3 години
ДО ЮНАК това че се осигуряваш на мах нищо не ти гарантира в нашата мила родна страна И аз сеосигурявам близо до максимума но миналата година тн профилактичен преглед се изрази в премерване кръвно налягане защото съм имал лошият късмет да отида в края на месеца и всички лимити били изчерпани!!!
78
5
 
6
 
! Отговори
До 79 преди 3 години
Колко пъти хората го казаха, че в системата няма как да се въведат данни за едно лице по няколко пъти, но нищо ти продължавай да се успокояваш.
77
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки е оставен да се спасява сам. Аз трябваше да се обадя 3 пъти на личния лекар за да ми обърне внимание. Първият път ме посъветва да си налягам парцалите вкъщи, вторият път чрез сестрата ми предаде да си направя пср тест, който струва 100лв и трябва да си платя сама, защото трябва да си на умирачка за да ти го поеме държавата.
76
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Антиваксърски бръщолевения. Трябва да се търси отговорност, когато по здравословни въпроси се изказват неквалфицирани или неуравновесени хора.------А твоя милост тогава защо се изказваш?
75
11
 
2
 
! Отговори
До Asd преди 3 години
Опорната точка е, подобна на 27% подкрепа за психопаta! Опорната точка е, че когато си тьп, то е за дълго! Това не са данни! Това е манипулации! На кого се правят тестове? Първични ли с? Вторични ли са? В болници ли са? В сиганските гета ли са? Това са данни! До тук си играят с вас слугите на архитектите на контролирания финансов колапс! Разбирате ли малоyмници?!
74
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо което е счупено вътре, не може да се поправи като му сложиш маска отвън.От къде имат хората тези белодробни заболявания? Или са всички пушачи? Това е от отровния въздух в София - нарича се смог от 50 години. Тия умрелите, все на Черни връх и хижа Алеко са живели сигурно???
73
7
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Болните са 180 при налични 1000+ легла в интензивни отделения. Цялата истерия беше "да не се претовари здравната система". Ами ето, не се претоварва. Никой никога не е обещавал или планирал грипът да изчезне.
72
9
 
6
 
! Отговори
Киро Х преди 3 години
Мдааа, митингите на Фигуранта и Черепа дават резултати. Плачевни, в буквалния смисъл на думата!
71
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Азащо от вируса не умират политиците, а все нормални хора умират, като видя умрели гербоидници и Мутафчийски в найлонов чувал и на ледената пързалка значи работата отива на зле. Щом не умират гербоидници значи не му e чиста работата на вируса.
70
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Означава нездрааословни мутации които те правят по-податлив на вирусна инфекция."Антиваксърски бръщолевения. Трябва да се търси отговорност, когато по здравословни въпроси се изказват неквалфицирани или неуравновесени хора.
69
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато преди месец правителствата в цяла Европа започнаха да вземат всякакви мерки за ограничаване, професор доктор Борисов, Ангелов и Вълчев бодрячески обясняваха, че всичко е наред. Разрешиха спорт и мероприятия с публика на закрито, разрешиха да се намали дистанцията в закритите пространства на заведенията до метър на човек, набутаха децата училища в които е невъзможно спазването на дистанция и по претъпканият градски транспорт.
68
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знам само колко отровни пушеци бълваше Кремиковци и тровеше цяла София, сега се чудите защо има много болни там. Наследство от комунистите.
67
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Повече от 1000 в София.
66
7
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Умрелите винаги са си били толкова. Грипът също убива този-онзи, но никой никога не го е смятал за основно заболяване и никога не е имало такова лудо тестване като сега. Ако по-миналата година бяхте правили по 9-10 хил теста за грипен вирус, резултатите щяха да бъдат същите.
65
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво значи повредени гени?----Означава нездрааословни мутации които те правят по-податлив на вирусна инфекция. Получава се когато родителите приема отрови в организма си и си повреждат половите клетки. От там се ражда поколение с увреждания. Радиация, химия, мърсотия, алкохол, дрога, лекарства...всичко дава отражение.
64
1
 
19
 
! Отговори
Иван Стефанов преди 3 години
Жалка,много жалко как се обръща внимание на изборите в САЩ,на стрелбата във Виена,а натова че вчера от COVID 19 в България са загубили живота си 51 човека се съобщава между другото.За сведение броят на починалите от същата болест в Германия е 58,а в Сърбия - цели 6души.НЕЩО СТАВА В БЪЛГАРИЯ ????
63
4
 
7
 
! Отговори
Хмм преди 3 години
Нали се питахте дали ще догоним италианския сценарии? Е, ако продължаваме така 100% ще го докопаме и тогава всички дето не вярват дано усетят за какво става въпрос
62
1
 
9
 
! Отговори
Юнак преди 3 години
Ами ако почна да се задъхвам, какво нередно има да отида в болница, след като 30 години вече се осигурявам на максимум?
61
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 58Не разчитай, че твоите гени са ок... И има някаква генетична връзка, ама не е свързана с индустриализацията.
60
1
 
5
 
! Отговори
вижте как борим кови преди 3 години
Всички 6 човека, които са починали, са с тежки съпътстващи заболявания: и дихателни, и сърдечни. Да, може би са щели да живеят малко по-дълго, но във всички случаи това са много тежко болни хора, допълни той.това кой го е казал, познайте, дааа, самият неук маймун от банкяпослед търсете лекари и болницитой иска да умирате бе

Спонсорирани публикации