Белодробен лекар загуби битката с коронавируса в Пазарджик

Д-р Никола Пенчев бе и общински съветник в града
84
Белодробен лекар загуби битката с коронавируса в Пазарджик
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Дългогодишният директор на белодробната болница в Пазарджик д-р Никола Пенчев загуби битката с Covid-19, съобщава БНР. Той е един от най-уважаваните лекари в региона.

Още по темата
Д-р Никола Пенчев се почувствал зле преди десетина дни. Първоначално се е лекувал вкъщи, но четири дни по-късно състоянието му се е влошило. По спешност той е бил приет в болница, но въпреки усилията на колегите му не успя да пребори вируса.

Д-р Никола Пенчев бе и общински съветник, но на последната сесия не присъства на заседанието, така че не се налага Общинския съвет да бъде поставен под карантина.

За последното денонощие новозаразените в региона са 35. Сред тях са директор на училище и две детски учителки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новоизлюпените експерти по зарази във форума, отново ръсят мозък.
60
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
69 Хората не работят само за пари, много от докторите работят докато умрат, вкъщи няма какво да правят, а там са сред хора... Свикнали са да са на работа, а има места където един лекар в единствен, да не говорим за тесен специалист и е много нужен.
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставаме без лекари.
58
8
 
2
 
! Отговори
Handel преди 3 години
А коя е болестта, от която е починал?
57
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонимеНАнонимеН - отвори болница за ПРИРОДНО лечение. Пари ще направиш.Само да не вземат да ти измират много болните, че тогава не знам ...
56
2
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До До ПроСоТое,щом не разчиташ на "СКРОМНИТЕ" 3-4 бона от Касата,значи разчиташ на.."ПОД МАСАТА"!..знаеш ли,..аз избягвам да използвам тоя израз,защото.."ВСЯКО ПРАВИЛО ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЯ",но би трябвало да се замислиш защо ви наричат "Бялата мафия"...."Мафията с белите престилки"....викаш:-"Не ми дреме!"?..Е,това го знаем...
55
6
 
17
 
! Отговори
фигаро преди 3 години
починал е на 74 год. вземал е две заплати като лекар и общ. съветник и отгоре на това пенсия . класика характерна за нашите ширини . ако си беше стоял у дома нямаше да го отнесе короната . ама пустите му пари , какво да се прави ...
54
0
 
5
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
А прочетохте ли, че Мондьо се " лекува предимно с хомеопатия"?
53
4
 
4
 
! Отговори
Covid-19 преди 3 години
Къде са форумните нискочелЕ ентелЕгенте додо, слаФянина, актифиста, факт UP, ПроСтоТо и др. да обяснят за вироЗчето?
52
1
 
4
 
! Отговори
Лилияна преди 3 години
Бог да го прости!Пазете се,инсулти и инфаркти са придружаващи заболявания на коварната инфекция
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Короната дебне следващите си жертви
50
3
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Лекаре,АКО си лекар,може и да не си мръднеш пръста....Но все пак би требало да си благодарен на "неблагодарната пасмина",защото ката месяц получаваш пари за "записал са неблагодарник"!Аз например не бех виждал моето "джи пи" няколко години.."Няколко"..-почти десет! Но той си получаваше парите,определени му за моето присъствие в "листите" му...И сега не съм го виждал от повече от година..Доволен съм обаче,че е доста готин..пич .Имам му доверие..Но вероятно той е изключение..
49
2
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До 999защото ЦЕЛТА НЕ е да споделяме,а ..ДА НИ ПЛАШАТ!!!!
48
2
 
9
 
! Отговори
999 преди 3 години
ЗАЩО НЕ НАПРАВИТЕ САЙТ ЗА КОВИД?? ВЕЧЕ ИМА ДОСТА ПРЕБОЛЕДУВАЛИ. МОГАТ ДА СПОДЕЛЯТ СВОИТЕ СЛУЧАИ С ДРУГИ ХОРА. ЛИЧНИ СЪВЕТИ И Т.Н. Ще има интерес.
47
1
 
7
 
! Отговори
До 52 преди 3 години
От лекар до Лекар - ОГРОМНА РАЗЛИКА. ИМА ЕДИН ТУК, ДЕТО "ПРЪСТА СИ НЯМА ДА МРЪДНЕ ЗА БЪЛГАРИ." И ТОВА Е " лекар"... ?!
46
2
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
ХМ!най-известния специалист по сърдечни болести в същия тоя Пазарджик,пред кабинета на който имаше опашки от пациенти и достигането до него се протакаше с месец най-малко заради големия интерес,почина от..СЪРДЕЧЕН УДАР! Петнадесет години ПРЕДИ ковид-истерията....та истории секакви..От коя ще направим "сензация" зависи от...От какво и от кого всъщност зависи?..-Някой наясно ли е?
45
3
 
7
 
! Отговори
До 54 преди 3 години
Ако се затвори всичко - скоро ще е без значение дали ще умреш от ковид или от глад. Ще има глутници озверели, гладни хора по улиците.
44
2
 
7
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Мир над прахът му на човека,ама статията е представена отново с психо-атака.Загубил "битката" със злия враг....А бе почувствате ли някакво неразположение,пийте чай и аспирин!
43
1
 
9
 
! Отговори
Трол преди 3 години
Ако някой лекар реши да спре да работи, защото има придружаващи заболявания, щяхте да писнете с цяло гърло, че не може да направи това, хипократова клетва и т.н. Но ако почине имал придружаващи заболявания! Абе вие какво искате! Хайде всеки който е с придружаващи заболявания да спре да работи, тогава в образованието, задравеопазването и във всяка друга област да преминем на самообслужване!
42
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама, щом са ви криви лекарите, не ходете при тях, беНе може хем да плюеш, хем да пълзиш и да се молиш