Скандалите на Тръмп: С какво ще бъде запомнен 45-ят президент на САЩ?

Той не изневери на стила си и днес
Обновена: 8 ное 2020 20:56 | 8 ное 2020 20:55, Веселина Йорданова
410

А след 4 години в Белия дом Доналд Тръмп изглежда ще си тръгне така, както и влезе в него - запомнящо се. С какво ще остане в историята 45-ят президент на Съединените щати?

"Тази информация е невярна. Това никога не се е случвало".

През четирите години в Белия дом светът чу тази реплика от Доналд Тръмп неведнъж. Той не изневери на стила си и при загубата от Байдън и обвини демократите в манипулация.

А на обвиненията му американците отговориха с кратко и ясно: "Уволнен си!"

Прословутата реплика е от излъчваното в цял свят предаване "Стажантът", в което той бе водещ от 2004 до 2015 година. Самият Тръмп я използва и за да покаже изхода на Барак Обама от Белия дом.

Същото Тръмп каза и по адрес на опонента си Хилари Клинтън, която през 2016 г. събра 3 млн. повече гласа от него, но електорските гласове бяха в негова полза. А четирите години в Овалния кабинет определено ще останат в историята, включително съветите му с цената на човешки животи.

"Да предположим, че ударим тялото със страхотна, дали ултравиолетова или много мощна светлина. И вие докторите казахте, че не е проверявано, но ще го тествате? После видях, че има дезинфектант, който убива вируса за една минута! С инжекция вътре."

След това предположение към спешните центрове заваляха повиквания за хора, пили дезинфектант. Освен в САЩ, Тръмп внесе смут и в целия свят и казвайки, че има атентат в Швеция. "Вижте какво се случи снощи в Швеция. Швеция, кой би повярвал на това?"

Оказа се, че президентът е гледал репортаж за имигрантите в Швеция.

А Хилари Клинтън разказа преди години, че дори републиканецът Буш, слушайки речта на Тръмп при встъпването му в длъжност, е казал, че не е чувал по-големи глупости.

А не на последно място са и понякога определяни като странни отношенията му със съпругата му Мелания. Неведнъж първата дама е бутала ръката му. А проблемът с ръкостисканията на Тръмп е бил предизвикателство за доста световни лидери. Включително и за Ангела Меркел, която изглеждаше изненадана от това, че президентът не ѝ подаде ръка, докато той демонстрираше, че е доволен от решението си.

Танцувалните умения на Тръмп съпътстваха кампанията му. А след загубата вдъхновиха интернет потребителите.

Изглежда Тръмп ще излезе от президентството със скандал - както и влезе. Тогава изтече запис, в който той казва как се държи с жените - просто като ги сграбчва за интимните части. Което едва ли е изненада за най-върлите фенове на имотния магнат, които припомнят и емблематичната корица на "Плейбой" с него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Миризливото руско Путин не смее да поздрави Байдън за да не дразни психара Тръмп, но вече заявиха от Москва "видяхте ли че този път не се намесихме в изборите". Демек ако се бяха намесили пак, техният човек Тръмп щеше да спечели.
227
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименХаха-маха, смятай сам. Акинци има 36 часа автономност при крайцерска скорост 450 километра. Байрактар ТБ-2 има още повече време във въздуха но неговата товароподемност е до 55 килограма, което отговаря на две противотанкови бомби.
226
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сащ ди отиват пичоуе.Тва е!Само чакам Харис или нейното протеже Байдън да намалят првомощията на полижията и са Чао.
225
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Втори мандат на психично болния човек Тръмп щеше да се окаже пагубен за САЩ и света. Приключи разпищолването на диктаторчета като Путин и Ердоган окуражени от задкулисните уговорки с психопата Тръмп.
224
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хааха байрактар колко е полезният товар на дрон бе колко му е горивото и рейнджа.Хахаха байрактар.Смех пълен
223
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не послуша световните кукловоди и те му спретнаха "загуба на изборите" , като подготвиха почвата с "пандемията" Ковид ...
222
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 298Турците вече са готови с дроновете Байрактар Акинци, които ще носят товар 1350 кг в това число и ракети въздух въздух и тогава кашоните Су35 нямат никакъв шанс. Съвременния въздушен бой по нищо не прилича на онзи от 2СВ, днес дебнеш врага и го ликвидираш от 100 км разстояние, а руснаците все още си ползват тактиката въздушен бой очи в очи. Днес най-важното нещо е първи да унищожиш ПВО на врага и след това да се занимаваш с курниците му. Именно това не проумяват руснаците
221
6
 
9
 
! Отговори
А преди 3 години
Тия пък Буш и Хилъри сякаш бяха по-добри оратори от него - глупости на търкалета ! Единственото, което правеха по-добре, беше да залъгват хората , с усмивка на уста ! Тоя вярно , че пуска от време на време по някой "бисер", но поне е искрен - в това отношение дори бих казал, че. не е истински политик !
220
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаха Су-35 ще попилее цялата турция.
219
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 298Гърците може и да свалили Ф16 с Мираж, но това никак не означава че руснаците ще свалят нещо с курниците Су35.
218
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Егати и невероятните истории.Едно време Димитър Общи обра пощата.Днес Тръмп се жалва пред света, че пощата го е обрала
217
8
 
6
 
! Отговори
привет на русофилите преди 3 години
На вниманието на превъзбудените русофили на които им се привиждат Су35 в Граф Игнатиево. Тези летящи курници ще предизвикат единствено самодоволната усмивка на Ердоган.А сега да се върнем в реалността ето 3 пасажа от първата реч на Байдън като президент засягащи Русия и русофилите.1.Мечтата на Русия за величие винаги приключва с купони за хляб2.Взема ли правомощията дните на Путин са преброени3.Вляза ли в Белия дом руснаците най-сетне ще разберат какво означават "адски санкции"
216
10
 
6
 
! Отговори
Накратко... преди 3 години
Тръмп е откачаллник ..... ама пък другите откачаалници в САЩ и по света си го харесват и го поддържат. Все пак, смятат го за свой щото много лесно намират общо между неговите несвързани мисли и своите . Както казват старите и мъдри хора : Крраствите магаретаа през девет баира се подушват.п.с. Никой не иска да ви разубеди. Харесвайте си го .Той си е ваш. Величайте го. Дори си направете малко параклисче с негова снимка ... както подобните на вас отткачалки фенове на джуджето Пуутен .
215
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Индонезия оня ден са отказали Ф-35 и поръчват Су-35.
214
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предатавям си на стоянката на Графа наредени 35 нови Су-35 и ***.
213
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1 рублей е 2 стотинки. Цената остава стабилна.
212
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е то и йената не е особено скъпа валута за разлика от британският паунд.Но Япония е 3-та икономика в Света произвеждаща всичко а ВБ произвежда японски коли британски коли които всъщност са немски и индииски и уиски ама чакай то тва последното е шотландско.
211
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблемът на Байдънович е че не може да направи война никъде.
210
3
 
9
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Не е вярно, че не е умеел да говори - това са измислици , целящи да го унижат ! Гледал съм в директно излъчване негова реч пред Конгреса , и бих казал, че много малко съвременни политици могат да се мерят с него в това отношение - може би Джонсън, който въпреки че не ми се нрави, трябва да му се признае също това умение !
209
1
 
15
 
! Отговори
Мдю преди 3 години
Имам книга с неадекватните изказвания на буш младши. И двамата буш ибаа мамата на света. Тръмп не е откачалник и масов убиец. Сега ще видите от януари