Рецептата Dnes: Салата с пилешко и айсберг

Есенна салата
13 ное 2020 10:52, Илияна Николова
0
Рецептата Dnes: Салата с пилешко и айсберг
Снимка: istock

Продукти:

500 г пилешки гърди без кожа
зелена салата или айсберг
100 г сушени боровинки или стафиди
100 г орехи или пекан
120 г сирене
1 узряла круша
За овкусяване на месото:
сол, черен пипер, чесън на прах на вкус
За дресинга:
3 с.л.балсамов оцет
1 с.л. дижонска горчица
1 скилидка стрит чесън
3 с.л. зехтин
сол, черен пипер на вкус
 
Приготвяне:
 
Овкусете месото и го изпечете на тиган с незалепващо покритие. Измийте салатата и я нарежете/накъсайте, сложете я в купа. Добавете към нея нарязаното месо, крушата, ядките, предварително запечени в сух тиган, сушените плодове и сиренето. Пригответе дресинга, овкусете и сервирайте.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари