Задържаха майката, убила двете си деца в Сандански

Полицията разпитва нея и съпруга ѝ
Обновена: 19 ное 2020 21:56 | 19 ное 2020 21:34, Красимир Ангелов
143

Снимка: БГНЕС

Майката, която уби двете си деца в Сандански, е задържана от полицията. Разследващите разпитват нея и съпруга ѝ.

Около 17:00 ч. днес бащата на двете деца се е прибрал в дома си, първоначално не могъл да влезе, но малко след като успял и открил вътре двете си деца. Засега няма информация за евентуални мотиви за убийството.

Мъжът е открил съпругата си в неадекватно състояние. Вероятно майката е привлечена като обвиняема, съобщава Bulgaria ON AIR.

Двете деца са момче и момиче на 3 и 5 години, а отношенията между родителите са били обтегнати и двамата са били в бракоразводно дело.

Няма данни майката да е психично болна и не е ясно на този етап какво е предизвикало агресията й. Децата са убити с нож.

По случая Окръжна прокуратура - Благоевград е образувала досъдебно производство за двойно убийство на братче и сестриче. Сигналът за убийството е подаден в полицията в 17,30 ч.

Убийството е станало в къща в центъра на Сандански, в близост до полицията. Семейството не е имало сериозни финансови проблеми, като и мъжът, и жената, са висшисти.

По непотвърдена информация майката е 32-годишна жена, която наскоро в започнала работа като деловодител. Бащата, който е намерил децата, работи в Горското стопанство.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
7
 
! Отговори
D. преди 3 години
До Анонимен 72Не знам дали си от поколението, което помни предишния строй. Е, имаше си и положителни страни - не се пишеха истории като тази. Спомням си един разговор с един полковник тогхава. Той казваше, Като знам какви истории стават, страх ме е за майка ми. А ние никога не четяхме в пресата страхотии. Ами хубаво си беше дето се филтрираха новините и не допускаха публикации на криминални истории.
98
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че бащата кога го показаха?
97
2
 
3
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Има жени, които смятат децата за своя собственост и при проблеми с бащата, не му ги дават, но същеврремнно искат пари за издръжка !!!Абе има много шантави жени и явно и тази е от тях ...Много жалко за децата, но законът не ги защитава, жената е на първо място !!!
96
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
koi ste poeme otgovornost? christianska darjava ili isliamska darjava? ili onazi severna darjava, deto plasta 2 chorapogastnika za bg topla jena?
95
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може и бащата да е ...
94
2
 
4
 
! Отговори
Учителка е била преди 3 години
Не пишат, че е работила в училище. Съвсем умишлено го пропускат, но вече излезна по други медии. Защо няма задължителни психотестове на всички в системата на МОН? Нека да позная - над 90 % от тях няма да ги издържат?
93
0
 
5
 
! Отговори
ЦСКА преди 3 години
Херман Гьоринг, ***, Борисов ли ти е виновен, че си неудачник, наркоман и не желаеш да го промениш? За да убие майка децата си е била толкова надрусана, че не знае на кой свят е. За това е виновен Бойко така ли?Ми той сигурно е виновен затова, че ти не го вдигаш от злоба?Ай да ви се невиди и изплискалите ***...
92
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива новини много добре ви отклоняват вниманието от творените от правителството хаотични безумия.
91
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес.бг, коментарите на троловете ви стават все по-малкоумни и отвратителни. На никой не е интересно да чете едни и същи безумия всеки ден.Сега изтрийте това.
90
4
 
7
 
! Отговори
HermanGoering преди 3 години
Къде е сега Тиквата да каже колко добре живеем и как всичко ни е наред ?!! Майки убиват децата си на фона на деографската криза в държавата. Болни умират на стълбите на болницата, няма един работещ отрасъл, няма върховенство на закона, мутрите дерибействат. Но за една мутра в джипката ние живеем в друга държава и всичко ни е перфектно. Може би в Швейцария, съдейки по възможностите му, които чекмеджетата му демонстрират! Оставка и затвор за Бойко националния предател, враг номер 1 на България!
89
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А не е ли престъпление да тормозиш жена си?
88
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако при подаване на молба за развод се включи психолог , много деца ще се спасят.Ама на кой му пука?Важното е децата да са на училище и да тормозят само учителите.
87
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НИКОГА ВИНАТА НЕ Е САМО НА ЕДИНИЯ!ВСЕКИ ПРАВИ НАПУК НА ОТСРЕЩНИЯ И НЕЩАТА ЕСКАЛИРАТ ДО НЕБЕТО, ВСЪЩНОСТ ...АДА.
86
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напоследък хората изчаткаха и за това са виновни медиите. И филмите, и рекламите...
85
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива новини много добре ви отклоняват вниманието от другите безумия.
84
13
 
10
 
! Отговори
хард преди 3 години
Съвременните жени взеха много да приличат на мъже. Пушат, пият, мързелуват, оформят мозъка си според това което е във Фейсбук, искат деца основно за да вържат мъжа и да си осигурят някакво сигурно бъдеще( ако са попаднали на правилния човек), или са постоянно във флиртове или съвсем открито си ходят, не стават за домакини, камо ли за образцови майки, искат само да получават, без да са дали и това ...срещу една сбръчкана костенурка, окосмена като орангутан, миришещи уста и не знам си още какво...
83
1
 
4
 
! Отговори
До 107 преди 3 години
Отиди се прегледай
82
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната истерична ку*чка, на която най-вероятно мъжа й е кръшкал, а тя не можела защото никой не иска да вземе жена с две деца. В САЩ преди години имаше подобен, много известен случай - Кейси Антъни, която беше убила дъщеричката си, само защото й пречела да ходи по купони и да бъде отново свободна и необвързана...Майчини инстинкти, дрън - дрън са само празни приказки - никой не знае какво се крие в празните глави на такива...
81
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Определено някои имат доста развинтено въображение
80
0
 
9
 
! Отговори
А, няма име ... преди 3 години
До АнонименЩо решихте че съпруга й е виновен?......Шото от години медиите публикуват половинчати новини, недовършени истории, преразкази по картинка и оставят читателите да си допълнят липсващата информация с помоща на развинтеното си въображение ... *** после доказвай че нямаш сестра .... както се казваше в един нашенски виц.

Спонсорирани публикации