Според зодията: Кой знак властва над вас?

Само Скорпионите могат да ръководят Телеца
21 ное 2020 18:17, Теодора Драгоева
13
Според зодията: Кой знак властва над вас?
IStockphoto

Всеки е отговорен за собствените си решения и действия. Като цяло никой не може да има власт над нас. Все пак има хора в живота ни, които ни оказват влияние, по един или друг начин – чрез манипулация, чрез силно привличане, чрез силата на характера си и т.н. Тези хора може да са ни приятели, родители, брат, сестра, романтичен партньор...

 
Нашият зодиакален знак също може да ни подскаже кои личности биха могли да имат най-голямо влияние над нас, особено ако са ни романтични половинки.
 
Вижте личностите от кои зодии могат да ви повлияят най-силно, базирано на вашия знак:
 
Овен
 
Овенът е доминиращ и силен знак, който често си търси партньор, който да бъде неговото собствено отражение в огледалото. Ето защо, ако той създаде връзка с друг Овен, огледалото може да се окаже страховито накрая. Над човека Овен може да доминира само... друг Овен. В подобна връзка лодката, или ще се носи стремглаво напред, или ще корабокрушира още в началото.
 
Телец
 
Най-голяма власт над Телеца може да има само човек от водната зодия Скорпион. Причината е, че Скорпионите имат мощна воля и са безмилостни в преследването на целта. Те са знак, който Телецът уважава от дъното на душата си. Скорпионът буквално хипнотизира и респектира Телеца със своето фатално и напористо излъчване.
 
Близнаци
 
Близнаците са привлечени като магнит от Стрелците. Това е така, тъй като те са знакът, който обича да разширява перспективите си чрез общуване, а Стрелецът е зодията, която го прави чрез действия. Тези два знака се разбират един друг най-вече заради сходното си любопитство към света. Стрелецът може дълго време да запази властта си над Близнаците, защото им влияе силно в интелектуален план.
 
Рак
 
Ракът живее в спирала от емоции, а им се наслаждава най-много, когато срещне човек, който може да се гмурне в океана от чувства заедно с него. Такива са единствено Рибите. Само те могат да се отдадат емоционално на друг човек, както би могъл да го направил Ракът. Затова, при раздяла, Ракът трудно ще се отърси от властта на Рибите, които е считал за своя сродна душа.
Кой властва над останалите знаци от зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стрелкиня съм и с мъж-близнаци - за нищо на света.
6
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не сме зодии
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много се плашихме ха ха вай вай вай
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото и тапотйй да слагате тук нема кои да ви се връзва на тапотйите а вие си пишете нема дерт
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това че ви четем глупостите не значи че вярваме.
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кои вярва на тия глупости негативни хора винаги влияят зле на хората
1
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не сме зодйййй чипа целувки

Спонсорирани публикации