Нови връзки, разходи... Какво да очаквате от седмичния хороскоп?

Някои трябва да подредят приоритетите си
1 дек 2020 00:05, Иванка Гъркова
4
Нови връзки, разходи... Какво да очаквате от седмичния хороскоп?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. 

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 30 ноември – 6 декември, изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Овен
 
Избягвайте посещението на многолюдни места в началото на седмицата. Ако имате възможност да работите от дома, то направете го. Проблемът при контактите ви не е, че може да се заразите с коронавирус, а че поведението на хората, с които общувате ще се отрази зле на настроението ви. Поддържайте равномерен ритъм на работа. През втората половина на седмицата обстоятелствата ще са благоприятни за стартиране на нови инициативи. В случай, че реализацията им зависи само от вас, възползвайте се.

Телец
 
Началото на месеца ще постави начало и на нови отношения. Независимо дали са виртуални или реални, трябва да се придържате към един съществен принцип: не смесвайте деловите с романтичните връзки. Не прекалявайте с доверието, за да не попаднете на измамници. Организацията ви на работа и подборът на приоритетите ще зависи изцяло от вас. Ще сте в изгодната позиция вие да решавате какво трябва да направите и по какъв начин. Ще успеете да приложите знанията, натрупани до момента, да впечатлите партньорите, да изгладите конфликтните точки с колегите и да повишите (макар и минимално) доходите си.

Близнаци
 
Ще се наложи да посветите част от времето си на много близки приятели или роднини. Ще имат нужда от съдействието ви не толкова физически, колкото духовно. За справяне с някои техни проблеми ще е достатъчно просто да ги окуражите и да покажете, че вярвате в тях. Не започвайте нищо ново, преди да сте довършили изцяло предишната си работа. Ще „смесите потоците“ и ще допуснете сериозни грешки. За част от заниманията ще ви е нужна допълнителна информация. Организирайте работата си така, че да я набавите своевременно. Ако се налага да предприемете служебно пътуване, не отказвайте. Ефектът ще е положителен за вас.
 
Рак
 
Част от заниманията ви ще са по-сложни от обикновено. Не се заемайте с изпълнението им докато не преодолеете вътрешните си страхове. Ще напреднете видимо, ако вярвате в себе си и не оставяте околните да ви разубеждават за решенията, които взимате. Подхождайте рационално към непознатите дейности и помнете, че емоциите са лош съветник. При уреждане на лични отношения можете без никакви опасения да се доверите на интуицията си. Ако се налага да ползвате допълнителна информация, залагайте само на проверени източници.
 
Лъв
 
Непредвидени обстоятелства ще ви принудят да промените плановете си повече от веднъж през тази седмица и това най-вероятно ще се случи още в първия ден. Въздържайте се от щедри обещания. Когато ви помолят за помощ преценете обективно дали сте в състояние да се намесите и ако не сте сигурни в себе си, отговорете с откровен отказ, което ще е по-добре, отколкото някой от близките ви да се почувства излъган. През втората половина на седмицата е възможно да установите, че някой умишлено ви създава проблеми. Създайте си ясен план за действие, който да ви осигури достатъчно време. Бързането задължително ще предизвика грешки, които допълнително ще ви затруднят.
 
Какво да очакват останалите от зодиака, вижте в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
отCиднейAaвстралия преди 3 години
Китай изтреля Чанае5, след както Чанае4 кацна на луната и беше предавано онлайн как се приземява от камера на бордаВ БГ направиха новия хороскоп, звездите ми говорят