Кубрат Пулев преди битката с Джошуа: Ще видите нов Кубрат, чувствам сила и мощ!

Посвещавам битката на баща си, ще ме гледа от небето, каза още той
8 дек 2020 15:26,
114
Кубрат Пулев преди битката с Джошуа: Ще видите нов Кубрат, чувствам сила и мощ!
Снимка: БГНЕС

Почерпих много опит от мача с Кличко и сега ще видите един нов Кубрат Пулев. Това каза претендентът за световната титла на IBF в тежка категория Кубрат Пулев, който даде интервю пред официалния канал на промоутърската компания "Мачрум" в YouTube преди дългоочакваната грандиозна битка за поясите на Антъни Джошуа в събота.

"Винаги съм щастлив, сега в Лондон съм просто по-щастлив. А след битката, след победата, ще бъда наистина, наистина щастлив. Този двубой за мен не е просто един мач, не е просто бокс. А и аз не се бия само за себе си, а за целия български бокс, защото никой българин не е ставал световен шампион в тежка категория и ще бъде нещо голямо - за моята страна, за моите сънародници, за боксовите фенове", започна Кубрат.

Още по темата
"Честно казано, годината не беше никак лесна, защото постоянно трябва да внимаваш и да избягваш другите хора, малко е странно. Но пък трябва да проведеш тренировките, лагера, колкото и да е различно. Тук също обстановката е различна, но пък съм щастлив, че най-после битката ще се случи, макар и в тази трудна ситуация", каза още Кубрат Пулев.

По думите му самият той ще бъде напълно различен от двубоя с Кличко. "Почерпих много опит от този дуел и сега ще видите нов Кубрат Пулев. Не бих казал, че в събота ще изпълня целта си, защото след това ще продължа към нови. Чувствам се здрав, щастлив, много силен и решен. След събота мисля да се бия с Тайсън Фюри, ще бъде добър двубой", добави Пулев.
 
"Не знам какво лице на Антъни Джошуа ще видим в събота, но за мен няма значение, защото най-важното е какво ще направя аз. Когато аз съм добър, ще го набия много добре. А аз се чувствам много силен и с голяма мощ в ръцете", допълни боксьорът.
 
"Посвещавам битката на баща ми, защото ние с брат ми дължим всичко на него. Неговата мечта е била да има синове и те да станат шампиони в бокса, а ние вече сме такива. Така че съм сигурен, че ни гледа от небето и е много щастлив. Той ще иска да спечелим заедно в събота", завърши Кубрат Пулев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
1
 
! Отговори
Бай К преди 3 години
До бай Хпо ефир 2
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Споко бе каквото и да стане продължаваме напред. Все ще се намери някой да те съжали и да се остави да го биеш
86
0
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 години
До Анонименако има достатъчно залози за нокаут първи рунд първа минута нашия едва ли ще устиска и 30 секунди след гонга. той е просто джобър за шампионите нищо повече. казва каквото му кажат и пада от който трябва. нещо като хълк хоган, ама тери има докторска степен по икономика и не бие хлапета по кръчмите.
85
0
 
1
 
! Отговори
бай Х преди 3 години
по кой канал ще го дават
84
1
 
4
 
! Отговори
Очаквам преди 3 години
поза щъркел с изплезен език :D
83
0
 
2
 
! Отговори
до 86 преди 3 години
комунизъм и съвест, ти чуаш ли са ве? кви простотии говориш? осмисли малко нещата
82
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
покрай силата и моща Кобричката ще почувства и разни други неща в събота и те ще са също вероятно силни и мощни и тнт
81
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вечното голямо самочувствие.Да видим на 12-ти, какво покритие ще има.После само да не реве и да се оправдава, че някой друг му е виновен.
80
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще видите новия Коврат Пульов след като почувства силата и мощта на Джошоа.
79
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо не става от нас. Такива комплексари няма никъде по света. Една шепа народ.... Закривай
78
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
абе имаме си поговорка, за големия залък...
77
2
 
9
 
! Отговори
истината преди 3 години
Пулев ще бъде нокаутиран в първия рунд. Не съм хейтър, просто разликата в класите е огромна.
76
2
 
7
 
! Отговори
до 85 преди 3 години
не може да се прави никаква аналогия между националния отбор от 1994 и кубрат пулев.Националите тогава бяха малко или много продукт на комунизма . Имам в пред вид - съществуваше понятието съвест , дисциплина и тнт. Част от тях се бяха и измъкнали да играят навън и тнт. Принципно бяха читав народ и като хора първо и като футболисти второ .Кобрата е е една пълна мут-ра (като манталитет) , и като човек е абсолютен ***.
75
0
 
0
 
! Отговори
забрави за безплатно преди 3 години
До Анонимен 68Сега Аспиринчо няма да се бръкне!
74
6
 
11
 
! Отговори
Успех, Кобра! преди 3 години
Чета и не вярвам на очите си. Българин ще се бие за световната титла, а вие го плюете, сякаш Джошуа е "нашият", а Кобрата е враг! Аз му пожелавам успех! Тези от вас, които помнят лятото на 1994 година, нека да разкажат на другите дали футболистите от националния отбор ги деляхме на левскари, цесекари, чужденци и т.н. Нека отново бъдем българи! Давате ли си сметка колко народи ни завиждат за този мач? Колко големи страни нямат такъв боксьор? Ама не бил "убав"! Андреа била чалгарка!
73
3
 
8
 
! Отговори
11 преди 3 години
До ТонкатаТоя Тонката, гледам и в други новини, навсякъде му се привиждат руснаци и русофили, дори новината да няма нищо общо с тях. Изводът е, че със сигурност са го чепарастили руснаци, просто няма друго обяснение.
72
3
 
7
 
! Отговори
медалист преди 3 години
начеее аз като бях млад и играех мачувее, пусках пу идна бруталнапрааадня, ония бегаха от мен, съдиите ги наказваха, накрая идваха и се зашеметяваха от вонята и аз баааам отгоре с тупалката. станах рекламно лице на бял боб "Родина" ЕТ Малко Напърдичево
71
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кубратчо ... да се боксираш с кличко и джошуа и тнт , не е като да биеш шама-ри на сервитьорките в чалготеките в студентски град , че не са ти донесли шишето веднага , та да се насмучеш.Тоя път ти ще ядеш шама-рите след няколко дни , и яко !
70
8
 
5
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Са на местото на Кубрат,ако беше Поветкин всички пишещи тук Червени родоотстъпници щяха да стискат палци за Руснака:):):):)Само,че Джошуа вече много лошо преби като куче Поветкин с брутален нокаут:):):):)
69
0
 
2
 
! Отговори
Гунчо преди 3 години
До Дали бе? Казва се: маче у дирек.

Спонсорирани публикации