Кубрат Пулев преди битката с Джошуа: Ще видите нов Кубрат, чувствам сила и мощ!

Посвещавам битката на баща си, ще ме гледа от небето, каза още той
8 дек 2020 15:26,
114
Кубрат Пулев преди битката с Джошуа: Ще видите нов Кубрат, чувствам сила и мощ!
Снимка: БГНЕС

Почерпих много опит от мача с Кличко и сега ще видите един нов Кубрат Пулев. Това каза претендентът за световната титла на IBF в тежка категория Кубрат Пулев, който даде интервю пред официалния канал на промоутърската компания "Мачрум" в YouTube преди дългоочакваната грандиозна битка за поясите на Антъни Джошуа в събота.

"Винаги съм щастлив, сега в Лондон съм просто по-щастлив. А след битката, след победата, ще бъда наистина, наистина щастлив. Този двубой за мен не е просто един мач, не е просто бокс. А и аз не се бия само за себе си, а за целия български бокс, защото никой българин не е ставал световен шампион в тежка категория и ще бъде нещо голямо - за моята страна, за моите сънародници, за боксовите фенове", започна Кубрат.

Още по темата
"Честно казано, годината не беше никак лесна, защото постоянно трябва да внимаваш и да избягваш другите хора, малко е странно. Но пък трябва да проведеш тренировките, лагера, колкото и да е различно. Тук също обстановката е различна, но пък съм щастлив, че най-после битката ще се случи, макар и в тази трудна ситуация", каза още Кубрат Пулев.

По думите му самият той ще бъде напълно различен от двубоя с Кличко. "Почерпих много опит от този дуел и сега ще видите нов Кубрат Пулев. Не бих казал, че в събота ще изпълня целта си, защото след това ще продължа към нови. Чувствам се здрав, щастлив, много силен и решен. След събота мисля да се бия с Тайсън Фюри, ще бъде добър двубой", добави Пулев.
 
"Не знам какво лице на Антъни Джошуа ще видим в събота, но за мен няма значение, защото най-важното е какво ще направя аз. Когато аз съм добър, ще го набия много добре. А аз се чувствам много силен и с голяма мощ в ръцете", допълни боксьорът.
 
"Посвещавам битката на баща ми, защото ние с брат ми дължим всичко на него. Неговата мечта е била да има синове и те да станат шампиони в бокса, а ние вече сме такива. Така че съм сигурен, че ни гледа от небето и е много щастлив. Той ще иска да спечелим заедно в събота", завърши Кубрат Пулев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кубрат изглежда зле и вероятно свърши също така. Успех му желая. Дано да съм сбъркал.
67
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Успех на Кобрата ! Дано се представи достойно!
66
3
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
Чалгаджията Пулев няма да издържи и 5 рунда ! Ще гледаме як резил подобен на този с Кличко ! И тогава го вадеше голям ....
65
4
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 3 години
Кобра, голям залък *** - голяма дума не казвай.Ясно е, че си спаринг на Джошуа. Никой не те брои за реален претендент.Просто поредната бройка, през която трябва да премине *** англичанин.Господарите никога няма да позволят някакъв си тъмен балкански субект да стане шампион в тежка категория.Пък и реално Пулев отстъпва, както физически, така и тактико-технически на Джошуа.Нямам никакви очаквания освен нашият да не се изложи много.Даже се чудя дали да го гледам, за да не се ядосвам.
64
4
 
6
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 3 години
Хахахаха, след серия от тупаници в първия рунд , със сигурност, докато лекарите го връщат от оня свят, ще се видят с баща си .
63
3
 
11
 
! Отговори
... преди 3 години
Кубрат е българин, но не се състезава за България, а за себе си. И мен лично ме дразни, че използва ситуацията, за да се изкара герой, да развява знамето, и да изкарва нещата сякаш, че не за пари, а за народа, за България го прави.Постоянно е по медиите, опитва да печели симпатии по всевъзможен начин...Може би прекалено се държи като ПолитиК, затова не го харесвам. Когато беше състезател за България яко падаше.
62
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само като се сетя как Кличко го прати в небесата и при него мач казваше че е по добър ама продължаваме напред а тук а ко падне и крй не продължаваме на никъде.
61
1
 
1
 
! Отговори
Pralo преди 3 години
Vqrvam, che stevidim razlichen Kubrat no, samo sled macht.A za TAyson Fuyri da ne mechtaje,toi e mnogo po dobir i ot Joshua
60
0
 
4
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Е някоя бг телевизия ще купи ли правата? Диема спорт 1 2 - засега не. А1? Ринг тв? Много българи ще гледат.
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пожелавам успех на Кубрат и много ми се иска да бие, но ще е трудно. Надявам се подготовката му е да на нивото на думите му. Хубавото е, че не му липсва увереност, което е доста важно и подценявано качество. Друго хубаво е, че както промоутърите (с изкл. на Боб Аръм), така и самия Джошуа подценяват Кубрат, което би му позволило да направи това, което направи Руис.Обективно, шансовете са доста малки, защото Джошуа е по-млад, по-бърз, по-натрениран, по-техничен и има обица на ухото от Руис.
58
0
 
4
 
! Отговори
Стар набор преди 3 години
Успех, Кубрате ! За теб първо и след това за всички нас Българите, които те подкрепяме.
57
1
 
5
 
! Отговори
шамана преди 3 години
а дано , ама на дали
56
2
 
3
 
! Отговори
пеци преди 3 години
Той знае че ще яде пердах , но знае и че , все ще изкара пари за да продължи охолно живота си ! Много го е еня дали ще бие или не ! Важното е мъни , мъни.....
55
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пулев вече мислел за следващия мач с Тайсън Фюри :D :D :D хахаха, брат по-скоро мисли за свободно болнично легло в Лондон. Ооо що все такива палячовци са лицето на България...смях...
54
2
 
10
 
! Отговори
Дали бе? преди 3 години
Предния път го биха като мече в дирек.
53
2
 
10
 
! Отговори
До Кубрат Пулев. преди 3 години
Искам да спечелиш , но внимавай, не повтаряй грешки ! По малко говори. и повече действай.бъди по скромен в изказа, и не поденявай противника, просто го надиграй . Успех от мен !
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Почерпих много опит от мача с Кличко..."Той изяде много бой, обаче бил почерпил опит.
51
1
 
13
 
! Отговори
vvv преди 3 години
Съжалявам, че трябва да го споделя, но освен по-добър състезател, Джошуа е и далеч по-симпатичен, умерен в приказките и приветлив като човек. Все пак нека пожелаем късмет на нашия. Но ще му трябва много повече от късмет и празни приказки за да постигне целта си. Хубаво е да си вярваш, но той прекалява
50
0
 
4
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 години
и продължавъми напрет...тоя стана истински джобър на големите.
49
1
 
5
 
! Отговори
Пич преди 3 години
"Надявам се този път Пулев да не говори глупости така както направи след Кличко"Е какво се надяваш, не го ли слушаш какви глупости говори вече? След победата щял да бъде много щастлив. Той направо отвори шампанското преди мача.

Спонсорирани публикации