Кубрат Пулев преди битката с Джошуа: Ще видите нов Кубрат, чувствам сила и мощ!

Посвещавам битката на баща си, ще ме гледа от небето, каза още той
8 дек 2020 15:26,
114
Кубрат Пулев преди битката с Джошуа: Ще видите нов Кубрат, чувствам сила и мощ!
Снимка: БГНЕС

Почерпих много опит от мача с Кличко и сега ще видите един нов Кубрат Пулев. Това каза претендентът за световната титла на IBF в тежка категория Кубрат Пулев, който даде интервю пред официалния канал на промоутърската компания "Мачрум" в YouTube преди дългоочакваната грандиозна битка за поясите на Антъни Джошуа в събота.

"Винаги съм щастлив, сега в Лондон съм просто по-щастлив. А след битката, след победата, ще бъда наистина, наистина щастлив. Този двубой за мен не е просто един мач, не е просто бокс. А и аз не се бия само за себе си, а за целия български бокс, защото никой българин не е ставал световен шампион в тежка категория и ще бъде нещо голямо - за моята страна, за моите сънародници, за боксовите фенове", започна Кубрат.

Още по темата
"Честно казано, годината не беше никак лесна, защото постоянно трябва да внимаваш и да избягваш другите хора, малко е странно. Но пък трябва да проведеш тренировките, лагера, колкото и да е различно. Тук също обстановката е различна, но пък съм щастлив, че най-после битката ще се случи, макар и в тази трудна ситуация", каза още Кубрат Пулев.

По думите му самият той ще бъде напълно различен от двубоя с Кличко. "Почерпих много опит от този дуел и сега ще видите нов Кубрат Пулев. Не бих казал, че в събота ще изпълня целта си, защото след това ще продължа към нови. Чувствам се здрав, щастлив, много силен и решен. След събота мисля да се бия с Тайсън Фюри, ще бъде добър двубой", добави Пулев.
 
"Не знам какво лице на Антъни Джошуа ще видим в събота, но за мен няма значение, защото най-важното е какво ще направя аз. Когато аз съм добър, ще го набия много добре. А аз се чувствам много силен и с голяма мощ в ръцете", допълни боксьорът.
 
"Посвещавам битката на баща ми, защото ние с брат ми дължим всичко на него. Неговата мечта е била да има синове и те да станат шампиони в бокса, а ние вече сме такива. Така че съм сигурен, че ни гледа от небето и е много щастлив. Той ще иска да спечелим заедно в събота", завърши Кубрат Пулев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
11
 
! Отговори
Няма преди 3 години
по-завистлив от ***. Да е за чуждия състезател, само защото нашия ще вземе доста пари даже и да падне. То за това сме и на тоя хал. Ние сами не се уважаваме, и НАВСЯКЪДЕ по чужбина гледат на нас с презрение, или в най-добрия случай с насмешка!
27
1
 
2
 
! Отговори
КОСАЧА преди 3 години
ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМЕ ПРОБА ЗА ДОПИНГ НА АНТЪНИ.ЧЕ КОЙ ЗНАЕ С КАКВИ ЦЕПЕНИЦИ ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ .ИНАЧЕ КАТО МУ ГЛЕДАХ МАЧА С РУИЗ , КОБРАТА ИМА МНОГО ГОЛЕМИ ШЕНСОВЕ.ТРЯБВА ДА МУ ДАДЪТ КОРКОВА ТАПА НА АНТЪНИ ДА ИЗЯДЕ ДА СЕ РАЗХЛАБИ МАЛКО
26
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко му е "чантичка" на Пулев, някой знае ли?
25
3
 
3
 
! Отговори
Анализатор преди 3 години
Кубилай Опулев, резервира ли си вече място в Орландовци, сектор,парцел и алея?А също и дежурен хигиенист, който да те събере с метличка и лопатка,след като Джошуа те разглоби на съставните ти части?
24
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека хайта започне СЕГА, както викаше ония с катинарчето.
23
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умря ци.. а... ката дето те хвалеше сега се хвали сам па да, видим
22
1
 
5
 
! Отговори
Яве преди 3 години
Айде успех дано да си си научил урока отпреди. Гледайки обективно на нещата малко работата прилича на Давид срещу Голиат. По долу писаха че романтиката в бокса отдавна е в историята, Роки, Моки и т. н. . Вярно, всичко сега е безумни пари и реклами. Шанса клони към нулата ако трябва да сме честни, ама ще стискме палци за Пулев. Поне желание има и се е нахъсал много
21
5
 
5
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
ще почувства един тежък нокаут!Нека бъдем реални нашия ще падне!
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тонката вчера се попика от страх, че изборите ще бъдат в края на март и ще му спрат дотациите.
19
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано издържи поне първия рунд
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами ако подивее и го смели от бой.
17
6
 
9
 
! Отговори
Настрадин Ходжа преди 3 години
Какво му се кланяте толкова на този джуравлец ислагач на Тиквуна !?Сигурен съм че в събота ще му направят погледаразноглед от бой в чутурата . . .
16
0
 
5
 
! Отговори
До обективен преди 3 години
Хареса ми кометара, единия плюс е от менОнзи с по- добрия тен наистина е с некви психо казуси.......което с една идея подобрява шансовете на Кубрат.....само с идея, но пък кво. :)
15
8
 
11
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Всички истински Българи сме мощно за Кобрата,колкото и да са му малки шансовете!!!!Другите Червени родоотстъпници и Руските *** пишещи тук са за Поветкин:):):)
14
5
 
4
 
! Отговори
а дано преди 3 години
ама надали.
13
9
 
8
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Русофилчета вият на умряло по сайтовете срещу Бойко и Кубрат:):):Само това им остана,като мишки пред компютъра:):):)Вчера и Фигуранта ги попари,че предсрочни избори няма да има:):):)Тежко е да си Русофилче в България:):):):)
12
3
 
13
 
! Отговори
СС преди 3 години
На 40 години вече е трудна работа...тук ще трябва много тактика,без скачане като петел както при Кличко,щото тоя е като мелница и направо ще го отнесе в публиката ,ако го вкачи...
11
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоа фюм сме го гуедауе с Кличко.Обезобразяване във 3 ти рунд и айде у село.
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Живота няма цена,пари които няма да може да ги харчи....къде е далаверата?
9
5
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Кличко с всеки удар го сваляше долу...

Спонсорирани публикации