Георги Мамалев: Малко работа има Бил Гейтс, че ще чипира чичо Ганчо

Актьорът сподели, че се надява на ваксина
25 дек 2020 16:30, Нели Христова
101

 

На най-семейния празник в една различна година ви потапяме в едно друго измерение - на хумора като начин на живот.


Тежката битка на Георги Мамалев през изминалата година е с новия вирус и познатата зараза... на театъра.

"Не съм подозирал, че в живота ще ми се случи такава година. Може би по-тежко от това е, ако да речем има война. Срутиха се купища планове, пътувания, спектакли, представления. В момента програмата в театъра се променя много често, защото както се казва в казармата "Всяка заповед е предпоследна“. Не се знае кой е бил контактен, кой се е разболял - от екипите, от колегите и т.н.", каза актьорът пред Bulgaria ON AIR.

"Сметките не излизат. При 30% салон не можеш и да плащаш наеми, защото никой не намалява наемите", допълни Мамалев.

Прожекторите угасват, седалките остават празни, а залата – тиха. Но не това е най-страшното.

"Хора, които познавах ги няма. Но се надяваме на ваксината. Това е единственото спасение. Ваксина за смях няма. Чувството за хумор е въпрос на интелигентност. Смехът обогатява човечеството, за да можем да погледнем някак си по-спокойно и все пак да не си губим чувството за хумор върху тази ситуация, която е сега", допълни той.

А в тази ситуация главна роля играят медиците. На тях уповава вярата си, че скоро смехът отново ще изпълва залата.

"Не мислете, че учените са толкова шашави и толкова подли хора, които ще създадат ваксина, която да убие хората. Този как беше – Бил Гейтс, щял да чипира човечеството. Малко работа има Бил Гейтс, че ще чипира чичо Ганчо от Долно Нанагорнище. Ще го чипира точно него, щото ще чуе такива работи... Както един приятел викаше: "Е как, всички ще ни чипират и само ни наблюдават". Примерно мен ме чипират и Бил Гейтс само ме наблюдава мен и по някое време вика: "Оп, оп, Жорката как се разпуснал", подчерта събеседникът.

И на нас Мамалев пожелава да не се разпускаме.

"Тая година да го направим като един мил, семеен празник. Да си бъдем повече с близките, за да можем да се съберем, да си кажем неща, които си говорим по телефоните. Затова нека тази година бъде по-събрано, пак весело, но по-събрано. Да не се разпускаме. Това нещо ще мине! И затова това нещо да мине по-добре, такава трябва да бъде наздравицата ни. Да сме живи, но най-важното: да бъдем здрави", заяви още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
0
 
! Отговори
Чип 03 преди 3 години
Фракция - "Небеса" под ръководството на евреин - Св. Пророк Илия. Това е фракцията на Създателя на целия човешки род. Той е Бог. Той е Словото. Той ще изпрати древен пророк и чудотворец от Неговото Небесно царство в нашия Свят.Фракция - "Антихрист" под ръководството на САТАНА. Това е демонска фракция от бивши ангели, които са създали нов вид същество, според тяхното разбиране. Този нов вид същество е връзката между еволюцията на хората от Фракция "666".
80
0
 
0
 
! Отговори
Чип 02 преди 3 години
До 5 години чипа ще бъде разкрит. Неговите функции ще бъдат добре познати. Света ще се раздели на фракции.Фракция - "чисто ДНК" са хора, които няма да искат да бъдат част от този план свързан с мутация и еволюция.Фракция - "666" под ръководството на една компания с име: "Microsoft-IBM" ще чипира хората само след тяхното изрично съгласие.Фракция - "Небеса" под ръководството на евреин Св. Пророк Илия. Това е фракцията на Създателя на хората. Той е Бог. Той е Словото. Той ще изпрати древен п
79
0
 
0
 
! Отговори
Чип 01 преди 3 години
Крайната цел-мутация на организма до достигане на индивид, който има нов вид телепатично сетиво. Това сетиво ще вземе превес и постепенно ще обезсмисли останалите сетива като говор и дори обоняние. Чрез телепатичното сетиво ще може да гледаме в мрак и дори да разпознаваме цветове.Максимално опростена с-***. Така няма да има болестти и телата ще бъдат издръжливи много по-дълго. Радиацията почти няма да влияе.
78
0
 
0
 
! Отговори
Чип 0 преди 3 години
Чипа е създаден, тестван и има захранване. Чипа е молекулно съединение, което се захранва от движението на човек. Молекулния чип е защитен с патент и го наричат човешки бит коин. Номер на патента 060606. Собственик-Майкрософт.Чипа може да осъществява безжична връзка по протокол чрез 5G мрежа.Основна дейност на чипа - синтезира, променя, инжектира, ваксинира, следи,свързва и анализира всичко случващо се в организмаКрайната цел-мутация на организма до достигане на индивид, който няма говор,
77
7
 
2
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Нека има повече добри примери като Георги Мамалев, защото за сегашната ситуация е той прав. Няма друго спасение освен ваксина. А Георги Мамалев е име и оставя следа в бг култура.
76
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти като си сложил това шалче да не мислиш, че си станал аристократ?! С нищо не си по-различен от ***! Едно нищожно комунистическо първеню, физически и душевно, известно единствено с циркаджийските си прояви, но което претендира да е велик актьор, а вече и аристократ :)669
75
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото висок, толкова ***! Клоун!
74
2
 
5
 
! Отговори
Angel преди 3 години
Бил Гейтс отдавна е изперкал и изглежда като човек, който спешно се нуждае от психиатрично лечение, а и няма логика някой, който не разбира нищо от медицина да изказва непрекъснато "професионалното" си мнение относно нея, относно вируси, ваксини и тн. Да! Определено този човек няма работа и милиардите му са го превърнали в И...Д, който се мисли за господар на света. Но има Господ!
73
8
 
14
 
! Отговори
Оркестъра преди 3 години
Когато човек е глупав то е за винаги.Жоро има чувство за хумор.но умствени те му въз можности са като осмокласник
72
5
 
10
 
! Отговори
rogo преди 3 години
Само не разбрах този чип откъде ще вземе захранване, кой и как ще го зарежда.Освен чип ще трябват и други елементи за да се получи някакъв механизъм. Това няма как да се събере в спринцовка. Ама хората си говорят без да разбират - това всеки *** го може. Чипове.....Ако искат да ви изтрябят има толкова сигурни и изпробвани методи,че не си заслужава да мислят нови начини.
71
3
 
8
 
! Отговори
Кико преди 3 години
*** нация,!върховни претенциий! Кой луд ще сложи чип на овцата?
70
12
 
12
 
! Отговори
ХИТЪР ПЕТЪР преди 3 години
НЕ ЖОРКАТА МАМАЛЕВ.БИЛ ГЕЙТС НЕ ИСКА ДА ЧИПИРА БАЙ ТИ ГАНЧА.ТОЙ ИСКА ДА ГО ПРЕМАХНЕ ВЪОБЩЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА.КАК ...АМИ ИМЕННО С ВАКСИНИ.СЛАГАТ ТИ НЯКАКЪВ *** И ПОСЛЕ СТОЙ И ГЛЕДАЙ ...ПРЕДСТОЯТ РАЗЛИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ АЛЕРГИИ ПСИХИЧЕСКИ РАЗСТРОЙСТВА И ОТ ТАМ ДВА МЕТРА ПОД ЗЕМЯТА.ТОВА Е ЦЕЛТА НА БАЧО ТИ БИЛ.А ИМЕННО РЯЗКО СЪКРАЩАВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА.
69
10
 
16
 
! Отговори
Готин преди 3 години
Отдавна твърдя, че това което не постигна Хитлер, вече е постигнато от други хора. Борбата за психологично въздействие над човешкият мозък датира още от времето на ,,лагерите на смъртта,, и ,,студената война,,. Ефекта от химическо въздействие над човешкият мозък е овладян още от тогава. Единственият проблем до момента бе, как да се постигне това масирано. Със създаването на масовата психоза около настоящата ,,пандемия,,, този проблем е решен. ВЛАДЕЕШ ЛИ РАЗУМА, ВЛАДЕЕШ ВСИЧКО!
68
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вердията за чипиране на населението даже не ми е минавала през ума! Но има много други и по-реални и по- опасни последствия ог ваксината, обаче на малко хора им хрумват. Всъщност, само на най-интелигентните. Например мисълта за вероятни и в по-дългосрочен период последствия за психиката, мозъчната дейност и т.н Защото странично.действие не се изразява само в засягане на конкретен орган на тялото, болка или дискомфорт. Ама кой да мисли!
67
7
 
14
 
! Отговори
Златна преди 3 години
До АнонименНа мен, една приятелка - адвокат, предполага се, че е умна щом е учила за адвокат ми обясни така......имплантират ти чипа, на въпроса ама защо, отговор ами защото като не те харесват и хоп натискат бутон и получаваш сърдечен удар, кои са тези дето ще натискат бутона? Ами световният елит ! И защо ще ми причиняват сърдечен удар? Ами защото днес може да не ме харесват :) знам , че звучи като невероятна простотия, но това беше отговора и не можеш да спориш с тези хора.
66
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре бе ,обяснете как става това чипиране и на база на какво действа ? Как и кой ме следи ? Как и кой ме убива ? А защо пък да ви вярвам ? Убедете ме ! Значи медицината ви обяснява подробно(доколкото може да се обясни на средностатистическия човек) структурата и действието на ваксината,вие отхвърляте всичко и казвате чипиране без абсолютно никаква аналитичност.Усещайте се малко бе!
65
15
 
26
 
! Отговори
Сс преди 3 години
Естествено че Бил Гейтс ще чипира чичо ***, защото така му е наредено и изпълнява волята на сили доста по-силни от него и той е само инструмент в техните ръце, Мамала като не ги разбира тези неща да не ръси мнение, заврял си главата в пясъка и мисли че се е скрил.Сатанистите имат план за покоряване на цялото човечество и си го следват, методите са брутални и всякакви скрити зад много неща изглеждащи несвързани или смешни ако някой изрази мнение по тях...
64
10
 
32
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Много *** манипулация, естествено, че ги интересува чичо *** и милиарди други, защото те искат власт, дали ваксината ще чипира, мутира, разболява или лекува, то едно е ясно те искат повече и повече власт! Затова са сатанисти, защото и сатаната иска власт над човека, докато Бог му е подарил свободна воля. Какъв би бил отговора на Бил Гейтс, ако сатаната му беше задал трите въпроса, които зададе на Христос! Честито Рождество Христово!
63
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам чичо *** от Горно Нанадолнище дали е толкова наивен да вярва, че с ваксината ще ни чипират - ама и да вярва, простено му е, обикновен, селски човек.Ама оня ми ти Мамалев - гранд-интелигент - да не се усеща, че ВЕЧЕ сме чипирани, е забавно. Устройството е елементарно - смартфон се нарича - и чрез него се знае всичко за всеки. За Мамалев, включително.
62
12
 
34
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Да платиш на Мамалев да ти рекламира ваксината, е като да сипи каеш на парите.

Спонсорирани публикации