Без публика - как раздадохме награди през 2020 г.?

Без интернет сме загубени
6
Без публика - как раздадохме награди през 2020 г.?
БГНЕС

2020 година беше една от най-неприятните в историята на човечеството. Започна с ужасяващи пожари в Амазония и Австралия, продължи със земетресения и наводнения, а на всичкото отгоре станахме свидетели на пандемия, която се надяваме съвсем скоро да приключи. През януари си нямахме ни най-малка представа какво ни очаква през тези 12 месеца, планирайки почивката през лятото и целите, които искаме да постигнем.

 
Месец март обаче беше повратна точка в живота на всеки. Постепенно коронавирусът засегна целия свят, като причини затварянето на цели държави, въвеждането на вечерни часове и носенето на предпазни средства дори на открито. Забраниха се масовите събирания, а излизането навън беше позволено само в крайно належащи случаи.
 
Заразата достигна дори и до мястото, което всички ние смятахме за недостижимо. Там, където ходят само избраните, което гледаме само по телевизията. Говорим за Холивуд, разбира се. Всички бяхме изненадани, когато Том Ханкс първи обяви, че се е заразил с коронавирус, което всъщност ни подсказа, че няма такова нещо като недостижими хора. И така Холивуд беше във хватката на болестта.
 
Това, което никой не вярваше, се случи. Бляскавите събития, филмовите премиери и звездните партита бяха отменени, а червените килими дълбоко прибрани. Наградният сезон трябваше бързо да се адаптира към новите условия и, слава богу, че вече имаме интернет. Всичко се премести в онлайн среда, като по този начин феновете имаха възможност да се докоснат до поне малка доза нормалност през тази година.
 
Ето кои награди бяха раздадени без публика
 
1. Наградите Billboard
 
Първоначалният план беше събитието да се състои на 29 април 2020 година, но пандемията промени и тези сметки. Кели Кларксън беше готова да излезе на сцената, да посрещне звездните си гости, но това така и не се случи. Вместо това, на 17 март от продуцентската къща Dick Clakr обявиха, че шоуто се отменя за неопределено време. Музикалните фенове бяха съкрушени, но надеждата им за нормалност беше възвърната на 14 август, когато стана ясно, че наградите ще бъдат раздадени на 14 октомври.
 
Новите правила вече бяха влезли в сила, което означаваше, че публика няма да има, червеният килим ще бъде в дома на всяка звезда, а статуетките ще бъдат получени по пощата. На събитието се допуснаха само определени изпълнители, които спазваха всички мерки за сигурност, носейки предпазни маски и стоейки на определена физическа дистанция.
 
Номинираните бяха обявени в серия от публикации в Туитър, като рапърът Пост Малоун попадна в общо 16 категории, като спечели 9 от тях. Феновете успяха да видят живи изпълнения от Алиша Кийс, Джон Леджънд, Bad Bunny, BTS, Деми Ловато и самият Пост Малоун.
 
2. Наградите „Еми“
 
Едно от най-чаканите телевизионни събития също претърпя промени заради пандемията. Наградите „Еми“ се проведоха през септември, като поради предпазните мерки мястото им беше променено. Вместо в „Майкрософт тиътър“, тя се състоя в „Стейпълс център“, а публика и гости отново нямаше. Водещ беше Джими Кимъл, който получи малко помощ от Дженифър Анистън, но победителите изнасяха своите благодарствени речи от дома си.
 
Още за наградите пртез 2020 г. вижте в материала на Tialoto.bg
Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Не е нужно преди 3 години
Не е нужна публика за раздаване на пари и измислени награди, които нищо не ни греят нито вълнуват.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 4 В първият момент ми замяза на Гала.
2
0
 
4
 
! Отговори
Shark преди 3 години
Да, загубени сте, вярно е. Човечеството е живяло и оцеляло хиляди години без интернет, сега сте загубени. Наистина сте загубени!
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази година очаквам публика.То ако не баха забранили да има публика съм сигурен че хората щяха да отидат да гледат