Пастеленорозово, сребристо... Кои са актуалните цветове в косите?

Те ще ви вдъхновят за нова прическа
22 фев 2021 20:45, Дарена Найденова
2
Пастеленорозово, сребристо... Кои са актуалните цветове в косите?
IStockphoto

Боядисването на косата никога не излиза от мода. Разбира се, един нюанс може да има своя момент, докато друг да бъде обявен за най-популярния, но по-важното от следването на тенденциите е намирането на цвят, който ви подхожда.

Като се има предвид това, е трудно да се пренебрегне фактът, че едни и същи цветове продължават да се появяват върху косите на знаменитости, както и в социалните мрежи. А когато искате да промените цвета на косата си за новата година, няма нищо лошо да се обърнете към любимата си звезда или известен фризьор, за да почерпите малко вдъхновение.
 
В случай, че това е вашето желание, сме събрали пет нюанса, които са напът да се превърнат в най-големите тенденции за косата през тази зима. Топстилисти споделят подробности защо точно тези цветове са чудесни за студените дни, както и полезни съвети за тяхната поддръжка.

Ето какво ще бъде актуално тази зима:
 
Пастелнорозово
 
Пастелнорозовата коса беше най-неочакваната тенденция за красота, която излезе по време на карантината.
 
Със затворените салони за красота и наложената изолация, знаменитостите започнаха да експериментират с полутрайна боя за коса. Но въпреки че фризьорите отново започнаха работа, розовата коса продължава да бъде на мода. Според Кариса Шаудт, този цвят не е скучен и именно затова е предпочитан от повечето дами.
 
„Това е драматична промяна, но е и временна. Врагът на неестествените багрила е измиването, така че поддържайте цвета като използвате по-малко шампоан и изплаквате с хладка вода“, казва Шаудт пред InStyle.
 
Еднороден цвят
 
„Влиянието на 90-те години все още е тук“, казва Деми Пасарис. Според него, хората започват да търсят цвят, който се поддържа по-лесно, вместо да залагат на омбре, балеаж или боядисване само на корените. Този външен вид съдържа един-единствен цвят, използван от корените до краищата.

Още за цветовете в косите, актуални този сезон, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Плешиво теме си е хит от памтивека...
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жълтото по бикините е най-модерно!

Спонсорирани публикации