Хороскоп за месец март - какво да очаквате?

Вижте астрологичната си прогноза, изготвена от Петя Георгиева
0
Хороскоп за месец март - какво да очаквате?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ви донесе третият месец от новата 2021 година? Предлагаме ви хороскоп за март, изготвен от астролога Петя Георгиева, който ще ви даде отговора на този въпрос.
 
Овен
 
Привлича ви идеята за уединение и самостоятелна работа. Направете точно това, което ви се иска. Елиминирайте ненужните срещи, съкратете телефонните разговори. Ситуацията ще ви предостави богат избор на възможности в различни области и това може да ви уплаши. Концентрирайте се. От вас зависи да промените положително някои елементи на личния си живот, да получите по-добри условия за работа или допълнителен източник на доход. Разчитайте на интуицията си, няма да съжалявате.

Телец
 
Оригиналните ви идеи и разнообразни творчески концепции ще намерят реализация този месец. Сега дори ексцентричните експерименти ще са успешни, а проект, който по някакви причини е бил замразен ще напредне бързо благодарение на нечия намеса. Ако имате възможност, за предпочитане е да работите самостоятелно и да не се съобразявате с изисквания за работно време или друг режим, който само ще ви пречи. Ще се чувствате много по-комфортно в уединение, отколкото в шумна компания. Успехите ви през този месец ще са неоспорими, но трябва да запазите чувство за мярка и да останете здраво стъпили на земята. Очаква ви още много работа. Комбинирайте прагматизма с въображението си.
 
Близнаци
 
Ще ви бъде трудно да наложите мнението си или да повлияете на нечие решение, въпреки огромното желание да го направите. Даже напротив, ще се наложи почти ежедневно да се съобразявате с чужди решения и да спазвате чужди правила. Това изобщо няма да ви е приятно, но е по-добре да приемете фактите и да се възползвате от тях, доколкото е възможно. Не се впускайте в дълги разговори и подробни обяснения. Това само ще разконцентрира събеседниците ви, те няма да разберат какво всъщност искате и въобще няма да ви обърнат внимание. Не се вторачвайте във второстепенни детайли, защото „гонейки мравката ще изпуснете слона“. В резултат не само ще направите сериозни грешки, ами ще трябва да ги коригирате дълго и мъчително.
 
Рак
 
Предстоят ви куп преживявания, които ще провокират бурни емоции. Настроението ви ще е доста нестабилно и ще варира от слънчев ентусиазъм до краен песимизъм. Голяма част от емоциите ще са свързани с лични дилеми или любовни разногласия. Въздържайте се от крайни и прибързани решения. Много лесно може да допуснете грешка, за която ще ви трябват не само време и сили, а и финанси, за да се справите с последствията. Преценявайте възможностите си и не позволявайте да ви манипулират. Едно е да се съобразявате с нечие мнение, съвсем друго – да прилагате чужди решения. Няма да имате много време за почивка или развлечения, но трябва да организирате работата си така, че поне да спите достатъчно.
 
Лъв
 
Ще реализирате поне едно свое съкровено желание, но не е изключено много скоро да съжалите, че сте го направили. Да се получи така, че многократно да се увеличат задълженията ви или просто резултатът да е коренно различен от очакванията ви. Вместо да се ядосвате, помислете как да се възползвате от ситуацията. Разчитайте на фантазията и чувството си за хумор, те винаги са ви помагали в такива моменти. Често ще се налага да променяте плановете си или да се съобразявате с чужди изисквания. Не протестирайте, няма да промените фактите, а ще си навредите с излишни коментари. Тръгвайте към сложните казуси по преките, а не по обиколни пътища. Ще загубите ценно време и ще навредите на авторитета си.
 
Какво да очакват останалите зодии, вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации