Путин на почивка в сибирската тайга, разходи се в снега

Руският президент е придружаван от министъра на отбраната
Обновена: 21 мар 2021 16:52 | 21 мар 2021 16:46, Веселина Йорданова
173

Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин си взе кратка почивка и прекарва уикенда в сибирската тайга, където кара високопроходим автомобил и се разхожда в снега заедно с министъра на отбраната Сергей Шойгу, съобщи днес Кремъл, цитиран от Франс прес.

"Президентът прави разходки пеша с министъра на отбраната Сергей Шойгу" в Сибир, коментира лаконично президентството в комюнике, публикувайки десетина снимки, без обаче да посочи къде точно са направени те.
Предоставените от Кремъл и излъчени от телевизиите кадри, показват как 68-годишният Путин и 65-годишният Шойгу, облечени в пухени якета, се разхождат из заснежените гори, минават по въжен мост и наблюдават диви животни с бинокъл.

По-късно двамата отиват в работилница, където Шойгу показва на президента какво майстори от дърво, упражнявайки хобито си.

Повечето снимки показват двамата - в тъмни зимни дрехи, украсени с бяла пухкава кожа, и обути във валенки - да се хранят на дървена маса на открито. После те правят разходка с високопроходим автомобил, а зад волана, широко усмихнат, е Путин.

Руският президент от години гради имидж на суров и силен мъж, като редовно демонстрира добрата си физическа форма.

Медиите са показвали и преди кадри от негови посещения в тайгата, по време на които той е на подводен риболов, управлява кораб или събира слънце гол до кръста.

Виждали сме го също да се спуска с подводница до дъното на езерото Байкал, да кара автомобил от "Формула 1", да лети с изтребител и да пуска на свобода тигър. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
2
 
4
 
! Отговори
Джек Лондон преди 3 години
Най-осле си взеха Аляска, братята славяни.
108
3
 
6
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
До дядо Йоцо. Наборе, върнах ти минусчето. Това ли е въпрос на столетието: " Дали е ходил Путин в казарма, или не е ходил". Ти като си ходил в казармата, да не би да си хванал Дядо Боже за шлифера Жоро Шпагата го изрече много точно преди години - ''ние сме малък, но за сметка на това много *** народ".Нека не се считаме длъжни да обсъждаме Байдън, че се бил спънал, а пък Путин,че се разходил в тайгата. Албанците имат една поговорка " уйщт плещит дюса, уйш гоматит ткара". Къде е на бълхата г.за
107
8
 
9
 
! Отговори
Путин и Шойгу преди 3 години
Какво здраво семейство! Колко е хубаво когато съпрузите се обичат толкова много до дълбока старост.
106
8
 
4
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 3 години
До дедо ТашункоНаборе, просто се чудим как в 1975г, в СССР някой не го взимат в казармата. Дай твоето предположение. Като човек-осемхилядник. Ние биомасата сме в очакване на мъдростта ти.
105
5
 
9
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Някои всезнайковци тук, се опитват да се подиграват с г-н Путин. Без да съм негов привърженик, нито пък противник, мога да кажа, че разликата между тях в нивото е както между нивото на плаж по Черноморието - с някой осемхилядник в Хималаите. Древните са ни завещали: "Обущарю, не по-високо от обувките". Моля биомасата тук, да не се засяга от коментара ми. Нищо лично.
104
8
 
3
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 3 години
До юбералесЕдно време от казармата се откачаха само връзкари и ***....ли. Не знам Путин от кои е.
103
1
 
2
 
! Отговори
Гъзибар преди 3 години
Бай Бъдън на почивка изходи се в снега
102
2
 
7
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 3 години
До юбералеси генералисимус Сталин не е ходил в казармата. Цялата им работа на тия е такава.
101
4
 
4
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
Ми така е Байдън една стълба на самолет не може да изкачи. Путин си припка като момченце!После САЩ избирали президент оня Байгън Ко го питаш що са го избрали шъ има да мисли пет часа и накрая ще каже от село съм и съм за малко. Май камилата ще е президента, а дядото ще му пускаме некролога.
100
7
 
10
 
! Отговори
юбералес преди 3 години
До ХахахахахахахахаКога и къде е служил Путин, защото нищо не намирам за това в нета. ''Военна специалност - артилерист'' - хаха
99
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато товарищите Путин и Шойгу си правят пикник в Думата в Масква се приема закон гарантиращ доживотно парично обезщетение за крадците и мошениците на хранилка при Путин след неговата кончина и възнесесение. Законът обхваща и чужди граждани с принос към путинизма магучая и непабедимая като нашите 6-*** путински шпиони арестувани по погрешка в България.
98
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съвсем отскоро първата специалност на Путин е УБИЕЦ.Сега ред сълзи ред сополи, но в тайгата да не гледа народа кого са си избрали за президент, дето скоро ще стане император. Сега му правят короната.
97
4
 
11
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 3 години
До *** АБЕ НЯМА ЛИ ВЪЛЦИ ТАМДругарят Путин убива вълците само с поглед, даже и пушка не му трябва :)
96
9
 
10
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 3 години
До юбералес Ако беше ходил в казарма, нямаше да му е нито до всъдеход, нито до самальот.Военната специалност на другаря Путин е артилерист, първата му длъжност е командир на взвод за управление на 122 мм гаубици, 25 години служи в КГБ, включително в Дрезден, Германия, уволнява се от служба със звание полковник от ФСБ.Това да не са ти трансджендърполитиците на Европа и САЩ.
95
4
 
4
 
! Отговори
4epa преди 3 години
АБЕ НЯМА ЛИ ВЪЛЦИ ТАМ !!!!!!!!!!!!!!!!!
94
6
 
7
 
! Отговори
Може преди 3 години
Да се окаже, че действително има Паркинсон като гледам как са ко снимали да държи с две ръце.
93
3
 
12
 
! Отговори
Валензее преди 3 години
Обикновените американски граждани Иля Дмитриевич Медведев, Екатерина Сергеевна Лаврова, Анастасия Чуркина и още стотици знайни и незнайни американски граждани наследници на известни руски и български политици са възмутени от думите на Байдън за Путин "Ммм.. Да"
92
3
 
6
 
! Отговори
Таксиджиев преди 3 години
Топ майтап. На времето в нашият град пристигнаха група комсомалци от СССР на почивка. От местното ръководство ги изпратиха да берат праскови за разнообразие,а руснаците бяха толкова щастливи...
91
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин е пич!
90
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНе ми се мисли какво ще остане от Сащ след евентуална война с Россия

Спонсорирани публикации